Ernesto Valverde sa zúčastnil tlačovej konferencie po zápase s PSV, ktorý Barcelona vyhrala 2:1.

Hodnotenie zápasu

"Súper vytváral nebezpečenstvo a tvoril si akcie vďaka našim stratám. De Jonga nie je jednoduché ubrániť. PSV na nás tlačilo tým, že na neho posielalo dlhé lopty. Oni riskovali a my sme to nedokázali využiť. Do našich radov sa vkradla neistota prameniaca z toho, že PSV niekoľkokrát nastrelilo konštrukciu brány... V prvých 20 minútach sme mali problémy. Súperovi sme dovolili viac, než bolo potrebné. Bol to veľmi otvorený zápas. No v samotnej hre sme vytvárali nebezpečenstvo. V druhom polčase sa nám podarilo streliť góly. Súper neskôr pritlačil a zariskoval. Najhorší bol začiatok a koniec."

Messi

"Neviem ako to urobil. Po tejto strane sme dobre útočili. Messi a Dembélé dokážu vystreliť z každej pozície."

Dembélé

"Je to úžasný hráč. Pýtal sa do hry a predviedol sa v dobrom svetle. Cieľom našej práce je vyhrávanie."

Zranenie Samuela Umtitiho

"Neviem, čo sa stane. Uvidíme zajtra po vyšetreniach. Neviem, či sa mu vrátilo zranenie. Musíme počkať."

Ter Stegen

"Pri vyvážaní lopty sme riskovali. V takýchto situáciách je chyby brankára vidieť. Marc je však pevným bodom tímu."

Znepokojuje ťa to, že brankár bol najlepším hráčom tímu?

"Mňa znepokojuje to, že môj brankár musí skutočne zasahovať."

Vidal

"Prosili sme ho, aby hral bližšie pri Leovi. Mal akcie, v ktorých mohol streliť gól. Bol to ťažký a bojovný zápas, ale s jeho hrou sme spokojní, pretože dokáže nabiehať do pokutového územia. Odohral skvelý zápas."

Vyber si svoje štýlové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Fishinko

12
2018-11-29 08:04:46

marc ma posledne dost problemy s rozohravkou, aj ked zakroky ma fantasticky kopacia technika mu odisla niekam na dovolenku :(

Samm33

12
2018-11-29 08:09:43

Ale keď si vezmeš, kedy má problémy s rozohrávkou tak sú to zápasy, v ktorých nás super pritlačí vysokým pressingom a nedá nám dýchať. Obrancovia mu zbytočne zavarajú a potom to s tou rozohrávkou tak vyzerá. Včera mu niekoľkokrát zavaril Busquets, ktorý mal ísť dole okamžite po polčase, lebo ten nehral s nami, ale proti nám. Tak isto mu nepomáhal Rakitic a Piqué, ten mu zavaril asi 2-3x za cely zápas.

Fishinko

4
2018-11-29 08:24:01

ja s tebou plne súhlasím, ale to je skôr tým, že sú nastavení s ním hrať a konštruktívne rozohrávať skoro za každú cenu, veľa krát sa to pýta odj*bať cez celé ihrisko radšej

Teo07

-1
2018-11-29 10:21:11

Každý súper, ktorý nás pritlačí vysokým presingom, dvadsať minút pred koncom nevládze ani chodiť a vtedy vyhrávame zápasy. To by bolo veľmi jednoduché a každý súper by to praktizoval - naplno presovať celý zápas.. :-)

FCBforever

1
2018-11-29 12:06:17

Podľa mňa hral Busquest dobre. Kto bu zaváral bol Rakitič, ktorý nepodal dobrý výkon ani nepamätám... bohužiaľ.

RastoD

4
2018-11-29 08:16:06

za chyby brankára sú poväčšinou zodpovední obrancovia, ktorí mu často nahrávajú do veľmi ťažkých pozícii. nechápem, ako je možné, že obranca nevie spraviť jednu klučku a preto musí nebezpečenstvo zaháňať rizikovou prihrávkou na brankára. aj keď je fakt, že ter Stegen pár krát vykopol neskutočne nepresne aj bez tlaku protihráča.

BW000

1
2018-11-29 08:55:36

Do našich radov sa vkradla neistota nie preto, že párkrát nastrelili konštrukciu brány, ale preto, že záloha včera úplne prepadla ( vidal výnimka )... nevytvorila nič, nezrýchlila jedinú akciu, nepodržala loptu, nepresne prihravala ešte aj dozadu, pripravila pár tutoviek... ale pre súpera... ako vôbec ohodnotiť tak nekreatívnu defenzívnu zálohu a lá Valverde... tu by aj básnikom došli slová...

pa3kpraha

2
2018-11-29 09:32:40

Kazdy team co bude mat strategiu a kvalitu je ore nas nebezpecny... nevytvarame tlak na supera... nevieme protiutoky a ked ich hra super nedokazeme ich branit... staviame team bez koncepcie, striedame hlupo... nasa najvacsia slabina - nas trener...

Bachy

2
2018-11-29 11:13:10

Tento krpatý ujo môže nohy ruky bozkávať Messimu....Tento tím potrebuje iného trénera ako je on....

Federer

1
2018-11-29 14:16:03

Všetci zabúdajú aký hrozný terén mal Stegen pred bránou. To bola oráčina. Hraj tam presne ako posledný hráč ! To nie je jednoduché. Ale faktom je že robil chyby. Aj on občas môže, je len človek.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.