FC Barcelona vo včerajšom zápase dokázala zdolať nepríjemného súpera Leganes 3:1. Zápas sa vyvíjal podľa predpokladov, kedy sa hostia stiahli do obrany a odtiaľ vyrážali do nebezpečných protiútokov a to predovšetkým v druhom polčase, kedy aj vyrovnali. Blaugranas sa tak o tri body museli pobiť, no predviedli dobrý výkon a aj známky tomu napovedajú.

Ter Stegen: 9

Mrzí ma ten jeden nepodarený inkasovaný gól po ojedinelej, v podstate jedinej nebezpečnej situácii v našom pokutovom území. Žiaľ, naša útočná hra prináša aj takéto momenty a vtedy snaha brankára a jeho výkon vyzerá divne. Súper vystrelí dokopy za celý zápas trikrát, z toho jednu úbohú slabučkú strelu, ktorú brankár chytí nohou a jednu hneď gólovú zo štyroch metrov... Pretože rozohrávka u Ter Stegena bola včera v podstate na 100% presná, jeden pas na Albu skončil mimo ihriska, ostatné úplne presne tam, kde brankár chcel. Neskutočne pomáhal svojou technikou a chladnokrvnosťou pri vykombinovaní sa z presingu súpera a aj v tých najťažších pozíciách bol absolútne presný.

Roberto: 7

Prekvapujúco dobre sa pohyboval a veľmi slušne bol zapojený do kombinácií. Časté nábehy za obranu a dostatočné agresívne napádanie súpera pomáhalo v eliminovaní snahy o protiútoky už na polovici plochy. Zodpovedný výkon snáď hovoriaci zlepšenie formy tohto stále mladého odchovanca.

Vermaelen: 8

Ak nie je práve zranený, je to jednoducho svetový obranca. Aj v tomto zápase potvrdil absolútnu extratriedu. Perfektný vo vzduchu, rýchly a pozične s vynikajúcim prehľadom hrajúci stopér dokázal skoro bez faulovania kontrolovať svoje územie. Inkasovaný gól pripisujem skôr náhode, ako chybe, to sa jednoducho stáva. Niekoľko jeho sklzov, či zákrokov na hrane pri situáciách vyskytujúcich sa pri našej vysoko hrajúcej obrane bolo až skvostných. Večná škoda jeho zdravotných patálií...

Piqué: 9

Dominantný prvok našej včerajšej zostavy. V obrannej činnosti si 70 minút robil v podstate to, čo si zaumienil. Súper si jednoducho ani nečuchol, len bezmocne narážal na stenu, či priam vysoký múr postavený našim špičkovým obrancom. Piqué znovu dokázal svoje nesmierne majstrovstvo a napriek dvom-trom drobným chybičkám podal vynikajúci výkon podporený skvelým vyvezením lopty pred našim prvým gólom. Skvele!

Alba: 8

Veľmi slušné naštartovanie sa po príchode Messiho. To sú tak zohraní parťáci, že je až úsmevné pozerať na neschopnosť súperovej obrany reagovať na toľkokrát opakovanú situáciu s prenesením hry od Messiho na Albu a s Albovou prihrávkou na Messiho nachádzajúceho sa presne v podstatný moment na to správnom mieste. Je to rýchlosťou, že to nedokáže súper ubrániť? Vyššiu známku Albovi nedám pre jeho nervozitu a podráždené reakcie. 

Aleñá: 8

Odchovanec La Masie ukázal obrovský akčný rádius počas celého svojho pobytu v zápase. Predviedol neskutočný ťah na bránu. Hral dostatočne dôrazne a tvrdo v súbojoch, čo pre mňa osobne bolo celkom prekvapivé. Kolmosť jeho hry a okamžité presmerovanie pohybu po zisku lopty smerom k súperovej bráne ma bavilo a tešilo zároveň. Aleñá je obrovským prísľubom do budúcnosti. Veľa behal, bol neustále v ponuke na prihrávku, slušne a presne kombinoval. Úplne dokonale v prehustenom priestore nevychádzala finálna fáza, ale to príde. 

Busquets: 7

V totálne pokojnom móde, bez potreby nejako extra mrhať silami si jemný technik odohral svoje predstavenie v pomerne vysokom štýle. V súbojoch dominantne odoberal loptu za loptou využívajúc neskutočnú schopnosť byť v správny moment pri súperovi preberajúcom loptu a buď ho priamo o ňu obral, alebo predskočením rovno založil protiútok. Pokojné riešenie komplikovaných situácií s chladnou hlavou pri presingu súpera bolo aj včera hlavnou črtou výkonu mašiny menom Busquets.

Arthur: 10

Mňam. To bolo jednoducho krásne. Presné. Rýchle. Ukážková hra behavého záložníka hodného obliekať si dres FC Barcelona.

Non-stop pohyb.

Non-stop kombinačná ponuková činnosť.

Non-stop preväzovanie hry krátkymi prihrávkami a bleskovými výmenami lopty.

Všetko v pohybe.

Všetko presne.

Bezchybný výkon a rovnaké konštatovanie, ako pri Aleñá:

„Toto je naša budúcnosť!!!“

Coutinho: 6

Nepáčil sa mi. Na môj vkus málo behal. Pripadal mi doslova stratený. Pritom priestoru mal k dispozícii po prvom góle dostatok. Naša ľavá strana bolo pre naše útočenie otvorená dostatočne. Hral bez nasadenia a pripadal mi bez energie. Stále však trvám na tom, že s príchodom tepla pôjdu jeho výkony úplne na vrchol možností a presne v ten pravý moment, v tých rozhodujúcich fázach sezóny, bude ťahať Barcelonu herne a aj gólovo.

Suárez: 6

Som v rozpakoch. Štatistickým pohľadom to bolo v poriadku. Strelil obligátny gól. Lenže okrem toho niekoľko pobytov v ofsajde a obrovské množstvo nepresností vo finálnej fáze. Zabrzdil 5-6 slušne rozbehnutých protiútokov v prečíslení. Zakončenia nepresné, kombinácia nepresná. Nesústredený výkon okorenený trochu smiešnym pokusom o pokutový kop. Ale je to Suárez, keď bude treba, nastrieľa znova hetrik.

Dembélé: 10

Atletické preteky v behu na 40 metrov včera s prehľadom a obrovským náskokom vyhral.

Atletické preteky v behu na 60 metrov včera s prehľadom a obrovským náskokom vyhral.

Atletické preteky v behu na 20 metrov včera s prehľadom a obrovským náskokom vyhral.

Beh pomedzi kužele včera takisto vyhral.

Aj v súťaži proti dvom kužeľom, aj v súťaži proti piatim kužeľom.

Dembélé si včera hral svoj zápas.

Robil si so súperom to, čo chcel. Keď chcel súpera posadiť na zadok, tak ho na zadok posadil. Keď mu chcel dať jasle, tak mu tie jasle jednoducho dal.

Hral úžasne.

Zrejme najlepší výkon v Barcelonskom drese. A ešte aj v ňom som videl obrovské rezervy. Finálna prihrávka bude v jeho podaní ešte lepšia a presnejšia. Zakončenie ešte sústredenejšie. A včera konečne presvedčil aj fanúšikov na Camp Nou.

Chorál s názvom Ousmane Dembélé je na svete, spieval sa desať minút v kuse a stane sa hitom.

Zaslúžene.

Rakitič: 8

Ha Potrebujeme kľud v hre? Zavoláme Rakitiča.

Potrebujeme podržať loptu pri náskoku? Zavoláme Rakitiča.

Potrebujeme trochu zahustiť priestor? Zavoláme Rakitiča.

Včera si Ivan tú polhodinku užil. Krásne zamotal obranu súpera na našom ľavom krídle. Strela po odrazenom centri letela tesne vedľa brány. Ak by ju trafila, leteli by spolu až na tribúnu.

Dynamit v nohe, pokoj v hlave a ochota drieť? Rakitič.

Malcom: 6

Málo. Nie času, ale toho predvedeného. Stále sa nevie naštartovať. Hráva málo a ak dostane šancu, musí okamžite ukázať niečo extra. Niečo svetové. A zatiaľ veru nebolo k dispozícii skoro nič. Uvidím, budem sledovať.

Messi: 10

Nie je na svete žiadny iný hráč takéhoto rangu.

Nie je.

Messi znovu iba chodil po trávičke a občas trochu pobehol. Aby sa nepovedalo.

Občas si nechal prihrať loptu a potom ju aj on posunul ďalej.

V pokoji, v kľude, bez námahy. Snáď sa ani nespotil, bolo pomerne chladno a Messi hral len 30 minút....

Lenže:

Tých 10% času, ktoré zapol na plné obrátky uvoľnili na štadióne stavidlá nakumulovanej energie prejavujúcej sa rachotiacim spevom obrovského chóru –

Méééésíííí, Méééésíííí, Méééésíííí...

Leo za dve akcie roztrhal na márne kúsky sny súpera o akýkoľvek bodový zisk.

Dve akcie, dvakrát Messi, dva góly.

Zhasnúť a spať.

Valverde: 10

Zvládol zostavenie základnej zostavy na jednotku. Oddychoval Messi, Rakitič, Vidal, Lenglet. Výborný ťah, čaká nás silná Sevilla v Copa del Rey.

FC Barcelona napriek tomu hrala slušný zápas.

Naordinovaný presing bol výborný a dostatočne účinný a súper sa v podstate do ničoho nedostal.

Nedali sme mu loptu.

Striedanie Messiho a Rakitiča bolo žiadúce, presné a samozrejmé.

Priemerná známka tímu: 8

FCB TOP LINE: Piqué + Dembélé + Arthur + Messi

FCB légia skazy: Coutinho + Suárez

Hodnotenie zápasu: 7

Betonáreň LEGANÉS sro namiešala špičkový betón s parametrami hodnými Mourinhovej betonárskej školy. Zdržiavanie a neskutočne pomalá rozohrávka pokazila tempo zápasu.

Naopak, svižná hra Barcelony a výborný presing sa mi páčili.

V tomto texte sú vyjadrené len a len názory autora, nepodložené štatistikami a podobne. Len popísané emócie, pohľad zarytého fanúšika FC Barcelona, v dobrom, aj v zlom.

A ako by ste našich hráčov v tomto zápase ohodnotili ostatní, prosím?

Visca el Barca!!!

zdroj: Peter Maďar, megabarca.sk
foto: facebook

DINHO_10

27
2019-01-21 10:34:49

Pekne zhodnotenie az na piqueho, ten si urcite nezasluzi lepsiu znamku ako alena alebo alba

RastoD

33
2019-01-21 10:36:52

Pique lepší než Alba? to by som vymenil. a Suarez asi predsa len o bod vyššie než Countinho. ale inak, pekne, vtipne a sviežo napísané :)

BayernMunchen

-32
2019-01-21 10:39:14

Valverde 10? Ved sme sa bali o vitazstvo doma so 14 timom! Kde su tie casy ked sme takychto superov vybavili za prvych 30 minut. Bez messiho dokaze valverde porazit len tretoligistov.

jokerito

top komentár
42
2019-01-21 11:03:46

Valverde dal vybornu zostavu, ktora herne fungovala a dala oddych hracom zakladu. Na vyvoj zapasu reagoval ukazkovo...

BayernMunchen

-15
2019-01-21 11:26:09

Ano mali sme kontrolu nad hrou a branili sme 1:0. Valverde sa v kazdom zapase spolieha na to ze Messi vybavi zapas, pricom ma k dispozicii 400 milionovy kader. Poviem ti ze takto by som vedel trenovat kludne aj ja alebo hocikto z tohto fora

jokerito

11
2019-01-21 11:32:50

Neviem, ci vase sebavedomie, ze by ste vedeli trenovat muzstvo ako Barcelona je usmevne, alebo na zaplakanie. Preco sa teda nevenujete profesionalne trenerstvu?

BayernMunchen

-2
2019-01-21 11:37:49

Nemusis mi vykat, nie som ziadny kral ani papez. A ano myslim si ze to co predvadza valverde by som dokazal lavou zadnou. Valverde ma niekolkych asisentov, ktori by sa mi postarali o kondicnu a dalsiu pripravu a poskladat stale tu istu zostavu nie je problem. A takito taktika "vestko na messiho" tiez nie je ziadnym umenim. Ak by bol valverde aspon trochu schopny dokaze bez Messiho vyhrat domaci zapas proti timu namocenemu v zostupe aj bez messiho.

jokerito

12
2019-01-21 11:47:17

Ahoj. Priznam sa, ze som ti nevykal, bolo to namierene skor celej skupine vas , ktorí tu v kuse nadavate na Valverdeho. Ale aj keby, nevidim dovod preco ti vadi, ak som k tebe slusny...

jokerito

7
2019-01-21 11:48:58

A opakujem. Ak je to naozaj pre teba take jednoduche. byt trenerom , uspesnym, ktory prinasa muzstvu trofeje, venuj sa tomu. Obohat tento sport...

BayernMunchen

-8
2019-01-21 12:14:22

Nevadi mi to, ale chcem sa vyhnut nejakym nejasnostiam o tom ze by som sa tu na niekoho z inych fanusikov barcy povysoval. A k tvojej druhej otazke. Ak by existovala dimenzia v ktorej by ma bez trenerskej licencie, bez znalosti spanielciny a s nulovymi skusenostami nechali trenovat tento tym, kludne by som do toho siel. Moja poznamka vsak bola mierena na to, ze ak mame na lavicke profesionalneho trenera ktory so 400 milionovym kadrom nedokaze vybavit leganes za polcas bez messiho, tak tu nie je nieco v poriadku. Dufam ze sa uz chapeme

Alek

7
2019-01-21 14:56:10

Lenze to maju vybavovat hraci na hrisku nie valverde na lavicke zakladna zostava bola vyborna hraci ktory boli na hrisku by nemali mat absolutne ziadny problem vyhrat nad leganes avsak na druhej strane uz to nie je ako dakedy kde barca chodila rizdavala debakle a leganes prisli hrat absolutny beton ak si si nevsimol tak ja neviem ci si tak mimo alebo co ale ak sa tu chces rozculovat ze sme ich nevybavili za polcas tak sa stazuj na tych milionarov co behali po hrisku a nie na valverdeho

BayernMunchen

-2
2019-01-21 16:42:52

Myslis ze hraci si naordinovali taktiku nahravat doboku a dozadu? Dovolim si tvrdit ze hraci by radsej utocili nez sa drzali taktiky nestratit loptu za ziadnu cenu

Pedagog

13
2019-01-21 13:28:23

Časy sú iné. Dnes je La Liga vyrovnaná ako nikdy a je úplne jedno, kde sa v tabuľke nachádza náš súper. Navyše je to pravidlo, že na Barccu sa chce každý tím vytiahnuť a hrá svoj nadštandard.

Pedagog

12
2019-01-21 14:13:03

Bajernmunchen (slovenský Mourinho, Klopp a Guardiola v jednej osobe) vraj Valverde bez Messiho dokáže poraziť len treťoligistov... A kto kaučoval Barcu, keď vyhrala BEZ MESSIHO nad Realom 5:1?????????

BayernMunchen

-1
2019-01-21 16:41:49

Ak citas miestne diskusie tak poznas odpoved ak nie zopakujem ti to. V tekto sezone sme odohrali 2 dobre zapasy - s realom a tottenhamom. Zvysok hrame velke hovno. Za predvedenu hru moze trener ktory stale stavia viac utocnych ako obrannych hracov a stavia len svojich oblubencov aj ked maju nulovu formu. To mas uz stalo tuto sezonu vela bodov

FCBarcelona2018

15
2019-01-21 11:09:39

Coutinho 6? Rovnako ako Suárez? Coutinho včera predviedol absolútnu nulu. Keďže sa nula dáva iba hráčovi, ktorý nenastúpi a Murinhovi, tak Coutinho si zaslúži max. 3.

jarolamo

15
2019-01-21 11:21:59

Pri hodnotení by nezaškodilo viac objektivity a pokory... Trošku zísť z oblakov...Ozaj, ako by to skončilo, nebyť Lea ?

BayernMunchen

-6
2019-01-21 11:28:10

Presne o tom hovorim. To naozaj valverde nedokaze vyhrat jediny zapas bez Messiho? Bez toho hranicneho golu suareza by sme sa do konca bali o vysledok a nikto nevie ako by to dopadlo keby leganes zacalo hrat poslednych 10 minut totalny beton.

SundanceKid

9
2019-01-21 12:40:57

Co si tak pamatuji, tak Valverde už pár zápasů bez Messiho vyhrál.

IniestaNr.8

10
2019-01-21 11:36:39

Nie som stale presvedceny , ze Valverde vyuziva teraz to najlepsie , co v kabine ma. Dembele ma ovela vacsie moznosti, ak snim nastupuje Semedo. Je az doocibijuce, ako Sergi Roberto je protezovany Valverdem, na ukor skvelych vykonov mladeho portugalca. No stale verim, ze si ho setri na LM. Rad by som este povedal hejterom a pseudotrenerom, ze verte ci nie, no cas Coutinha este pride a nohy ruky mu budeme bozkavat za to , ze oblieka najkrajsi dres futbalovych travnikov. Tak ako komar i Cou maju talntu na rozdavanie a rozdaju ho vtedy, kedy ich budeme najviac potrebovat a mozno Leo nebude mat svoj den. Visca Barca.

BayernMunchen

-5
2019-01-21 11:40:17

Povedz mi jeden aspekt jeho hry kde vidis jeho talent. Ja akurat vidim ze je najpomalsi hrac na ihrisku (a to je pri busquetsovi takmer nemozne), ma len jednu klucku ktoru mu obrancovia lahko citaju a nema ziadne vynimocne nahravky.

IniestaNr.8

6
2019-01-21 11:50:29

ma jednu z najlepsich striel z dialky v teame, technicky je v top 5 nasich hracoch a ma futbal v DNA...len Tvoja pamat ma kratke trvanie.

BayernMunchen

-6
2019-01-21 12:16:28

Strelu ma, to je fakt. Pamat mam celkom dobru dakujem. Sice nedokazem vyslovit presne cislo ale mojim odhadom sme dali za poslednych 15 rokov asi tak 5% golov z dialky, takze tato coutinhova vlastnost nam je n 2 veci. A hlavne teraz ked je extremne pomaly mu do kazdej strely stihnu dat nohu...

jokerito

13
2019-01-21 11:43:53

Podla mna je skor do oci bijuce ako tato stranka nepravom Valverdeho hejtuje. Roberto nie je protezovany voci Semedovi. Hraju presne rovnako, stieda ich. Vycita sa valverdemu tiez ze nedav sancu mladym-novym hracom. Pritom skvele zuapracoval do muzstva mnohych hracov a mal snimi trpezlivost . Dembele, Arthur/kolko sme hladali zaloznika ako on? Lucho napriklad v tomto totalne prepadol/, Lenglet, Coutinho/ Valverdeho koncept prinasa svoje ovocie len to enchcete vidiet. Ten prerod muzstva do novej generacie prichadza. Uz aj Alena sa chyta. Ok , beriem ze jeho takticky futbal nie je taky okulahodiaci, no myslim si, ze ked ten svoj proces prerodu muzstva ukonci, bude to niekde uplne inde.

IniestaNr.8

-6
2019-01-21 11:56:40

povedz mi prosim Ta , aky hejt som dal na Valverdeho?...ze nevyuziva to najlepsie , co v kabine ma?..nenechaj sa vysmiat. Keby nebol Roberto zraneny, tak hrava non stop. A Semedo je o triedu momentalne vyssie. Ak to bude opacne, budem zastavat nazor, ze ma hrat Sergi...Na zapas ma nastupovat vzdy ten, co je na tom lepsie (ak o nieco ide).

jokerito

7
2019-01-21 12:07:30

Nebolo to mierené iba na teba, ten hejt. V tvojom prípade len o toho Roberta. Už sú dávno obaja zdraví a strieda ich...

RastoD

-5
2019-01-21 11:49:21

ten jeho talent je ale veľmi skrytý. ani ja ho nejak extra nevidím a nie som sám. áno, minulú sezónu hral lepšie, ale priznám sa, že ani vtedy som celý čas nechápal, prečo je za hviezdu.

harry525

1
2019-01-21 11:41:18

Pique 9? Cmooon... :))

ximpp

5
2019-01-21 12:01:52

Piqué opravdu ne 9, tu situaci, kterou musel Sergi Roberto řešit žlutým faulem nezvládl. Nejen že byl trapně pomalý, ale útočník jej ještě musel obíhat a tam byla velká chyba, vůbec svým pohybem nekryl prostor, stačilo se mu v běhu postavit více do cesty a nemuselo to pro SR takhle dopadnout.
Coutinho hraje vážně pod svoje možnosti a působí pomale, otráveně. Snad se z toho vzpamatuje, potenciál tam je, musí se jen chytnout, chtělo by to nějaký vydařený zápas třeba se dvěma góly.

pmadar1

1
2019-01-21 12:07:52

Ok, to bola chyba Piquého. Čo ešte pokazil? Lebo okrem tejto jednej veci som nevidel nič, prečo by 9 nemal dostať. Naopak, súper nemal nič, nič a nič. Vďaka hry obrannej štvorice na čele práve s dominantným Piquém. Či snáď nie? Jedna chybička rozhoduje? Povedzte, podeľte sa o detailnejší názor, hm? Aspoň tak, ako XIMPP - to je lepšie, ako len niečo šplechnúť. Urobte miernu analýzu, hm?

BayernMunchen

1
2019-01-21 12:18:47

Gol + akcia z ktorej roberto dostal zltu a akcia ktoru zachranil vermaelen. Kludne mohli byt 3 goly

Teo07

-7
2019-01-21 12:12:38

Pre autora článku - Na budúce trochu menej, alebo radšej oveľa menej patetickosti a bude to lepšie... :-)

BayernMunchen

-5
2019-01-21 12:18:04

Stevko preco radsej nenapises nieco ty nech sa zasmejeme? Alebo mas prilis vela prace okradanim ludi cez nevyhodne financne produkty?

Teo07

-4
2019-01-21 12:52:24

:-) Ty zbabelý úbožiačik. O mojom podnikaní vieš hovno. Ani prd. Len tu strieľaš niečo z brucha, niečo len tak zavesíš, a dúfaš, že Ti dá niekto plus. Ani netušíš, o čom je moje podnikanie. Nato si príliš hlúpy a závistlivý. Ja podnikám 20 rokov a veľmi úspešne. Poctivo platím dane. Čo si o mne myslíš Ty, mi je jedno. Si pre mňa príliš zbytočné, nepotrebné nič. Len sa tu motkáš po internete, nešťastný, neúspešný človek, ktorý niekde maká, ako sprostý za 2.000 eur a prská po nete. Predpokladám, že si z neúplnej rodiny, lebo to maskuješ tvojimi svalmi a neustálou agresiou, akou sa tu prezentuješ. Nešťastný chudák s pokazeným detstvom. Iste sa hanbíš aj za rodičov. Opantaný konšpiračnými teóriami, s jednoduchým pohľadom na svet. Neurobil si pre túto spoločnosť percento toho, čo ja. Kľudne si strieľaj nezmysly ďalej. Chápem Tvoju frustráciu zo života, zo sveta, aj z detstva. Si chudobný duchom, finančne, aj postavením. A to Ťa veľmi škrie. :-) Chápem. Vedľa mňa si nula. Odpad. Exkrement. Ľutujem, že som sa niekedy nechal vyprovokovať k diskusii s Tebou. Je to veľmi pod moju úroveň. Bohužiaľ, stalo sa, moja chyba. Už ju nezopakujem.

Milan87

-3
2019-01-21 15:21:18

Nič si z toho nerob teo07.mňa uz dokázal tiež neskutocne vyprovokovat az som pisal veci na jeho úrovni bohuzial.zase dostane na pár dní ban a bude klud.

BayernMunchen

-1
2019-01-21 16:39:42

Milanko klud. Urob si dobre nad tym trapenim, ktore tu volas kvalitna hra a budes sa citit lepsie :D

BayernMunchen

3
2019-01-21 16:38:04

:D :D :D :D ty uboha nula. O tvojich daniach sme si uz pisali a nedopadlo to pre teba uspesne. Tvrdil si ze platis na daniach tolko z v porovnani s tvojim obratom by si mal danovu sadzbu vyse 50%.
Teba a tebe podobnych poznam velmi dobre. Predavac s teplou vodou ktory zduchne ako smrad ked ekonomika padne do recesie a klienti sa zacnu pytat preco stratili polovicu uspor.
Velmi sa tesim ze ti tak strasne vadim a budem v tom navzdy pokracovat ty chudacik. Za to co si pisal minule ti uz nedam spat. A dobre sa na tom bavim ty internetovy milionar. Stevko si len odpad tejto spolocnosti a dokazujes to nielen tu ale aj svojimi vylevmi na SME a podobnych diskusiach. Chudacik co sa dostal k peniazom na ukor oklamanych klientov, ktory stratil kontakt s realitou. A teraz sa tu povysujes nado mna a ostatnych ktori nie su zlodeji ako ty. Nezabudni ze kazda zlatokopka si raz najde bohatsieho, tak si davaj pozor na to co mas doma ty milionar. A urob nieco prospesne pre spolocnost a kup do vasej dediny kolotoc

Milan87

-1
2019-01-21 16:59:36

Bayern ty sisi asi pomylil web?chod radsej na fotbalportal

BayernMunchen

-2
2019-01-21 17:07:18

Milanko klud. Urveme vitazstvo s predposlenym a bude dobre :D

Alek

0
2019-01-21 18:01:55

kamo naco ty fandis ?? ved tebe sa nic nepaci nikdy sa ti nebude ani keby bolo vsetko po tvojom a kazdemu by barca davala debakel furt by si si daco nasiel a o tom ze sa tu pod kazdym prispevkom strapnujes na týchto tvojich komentaroch uz ani nehovorim .. IQ na bode mrazu ...

BayernMunchen

0
2019-01-21 18:41:50

Vies ono to bude tym ze tuto sezonu sme z 30 zapasov dali debakel len v 2. A prehrali sme s poslednym

Alek

0
2019-01-21 22:28:38

no ved ano ale to uz nikdy nebude tak ako dakedy ze sa rozdaval debakel jednoducho kvalita ide hore aj v tychto mensich kluboch casto proti nam brania hraju beton a protiutoky a vtedy to vyzera presne ako vcera boli sme jednoznacne lepsi mali sme aj sance no nevyuzite a im vysiel jeden protiutok da sa povedat

BayernMunchen

1
2019-01-21 22:46:53

V prvom polcase sme mali 2 strely na branu. Pokial bude hrat valverde na poserov ako roberto busquets alebo rakitic nikdy sa nasa hra nezlepsi lebo oni nikdy kolmo dobredu hrat nebudu. A ked nedokazeme nalozit timu ktory stoji cely ako jeden nas priemerny hrac tak neviem naco vobec nakupujeme hracov ako coutinho. Za tie prachy co sme minuli na hracov a ich platy sme radsej mali kupit cele leganes a postavit 4 camp nou

BayernMunchen

2
2019-01-21 16:54:51

A Stevko odbocil si od toho preco som ti vlastne pisal. Ked si taky mudry kludne tu pis clanky ty. Rad si precitam tie tvoje perly ducha. V diskusii je to jedna perla za druhou. Ja narozdiel od teba nezhadzujem ludi ktori obetuju volny cas aby sem napisali nejaky clanok. Som rad za vsetky clanky co sem chlapci daju, okrem tych sraciek z tipsportu, ale chapem ze im z toho ide nejaky baksis na chod stranky. Chlapci admini len tak dalej

123456

2
2019-01-21 22:12:48

Teo07 - ak si v pohode a si na tom tak dobre ,tak potom sa prečo rozčuluješ ? ? ?

el_dominiko

4
2019-01-21 12:45:36

To s tým Piquem nemyslíte vážne

Milan87

1
2019-01-21 15:23:18

Za mna teda aspon za vcera Aleňa > Arthur

Marian

-3
2019-01-21 18:22:29

Piqué max. 5 za včerajší výkon.

123456

1
2019-01-21 22:15:53

A tebe 4 za porozumenie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.