Pred novinárov po výhre nad Sevillou predstúpil aj stredopoliar Carles Aleñá. Mladík vo včerajšom súboji odohral posledných desať minút. 

Zápas

"Hrali sme na štadióne, kde to je vždy nesmierne náročné, nevyhráva sa tu jednoducho. Týmto triumfom získavame obrovskú výhodu a vzďaľujeme sa našim rivalom. Pokračujeme v dobrej línii."

Dva rôzne polčasy

"Sevilla je mimoriadne intenzívna a tvrdo napáda, ako sme videli v prvom polčase. Následne však poľavili a my sme to využili. Urobili sme krok vpred hlavne vďaka skvelému Leovi."

Messi

"Je to najlepší hráč na svete, bol som o tom presvedčený ešte pred tým, ako sme boli spoluhráči, a teraz som si tým istý ešte viac. Nedá sa s nikým porovnávať. Treba sa mu pokloniť. Nikto ako on nejestvuje."

Striedanie

"Dostal som desať či pätnásť minút a využil som ich na to, aby som si vyskúšal niekoľko vecí."

Clásico

"Je zrejmé, že dnešná výhra po niekoľkých nie príliš podarených dueloch bola mimoriadne dôležitá. Teraz hráme dva razy proti Madridu, dvakrát to bude nesmierne dôležité stretnutie. V pohári sa chceme dostať do finále."

Zdroj: marca
Foto: marca

Milan87

19
2019-02-24 08:43:19

Urcite si zasluzi nejaké minutky aj v clasicu, pomaly ale iste sa ten chalan stava mojim oblubencom. Nebojí sa toho a stale ma hlavu nahoru a niečo vymysla, keď bude dalej takymto tempom napredovat bude za rok az dva klucovym hracom v strede pola. Arthur, Dejong, Aleňa, Puig to su hráči ktorý keď naplnia svoj potenciál mozu opat vytvorit najlepsiu zálohu na svete na X rokov dopredu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.