FC Barcelona vo včerajšom zápase Katalánskeho superpohára podľahla Girone 1:0. Tréner Blaugranas zápas zhodnotil v rozhovore pre BarcaTV.

Todibo

"Chcel som, aby dostal šancu. Myslel som, že Umtiti odohrá prvú polovicu a Todiba som nasadil do stredu zálohy, kde niekedy hrával v mládežníckych tímoch. Je normálne, že bol stratený. Vystriedali sme ho, pretože mal svalové problémy."

Zápas

"Girona do zápasu poslala zostavu, ktorá by mohla hrať každý víkend. To je dobré, pretože vďaka tomu sme mohli lepšie posúdiť našich mladých hráčov. V druhom polčase sme vyvíjali tlak. Podstatné je, aby hráči vedeli, že v Barcelone sú povinní vyhrávať a to aj napriek tomu, že v Girone hrali Stuani či Portu. Riqui sa často zapájal do hry na krídle, krídelníci vytvárali tlak a Oriol, Chumi a Abel odohrali dobrý zápas. Som spokojný."

Vypadnutie Realu z Ligy Majstrov

"To na nás nemá vplyv. Každý tím má svoje problémy, podľa mňa je Real našim súperom v lige aj naďalej. Po pozretí zápasu s Ajaxom sa musíme mať na pozore, Real mal dobrý náskok, bol v lepšej situácii než my a na to nemôžeme zabudnúť. V Lige Majstrov máme veľké nádeje."

zdroj: as.com marca.com
foto: fcbarcelona.com

ximpp

36
2019-03-07 08:33:17

Když vidím, co se v LM ěje za zvraty, tak začínám mít z odvety s Lyonem obavy.

Fishinko

17
2019-03-07 09:56:52

to moze lahko prist, lyonu staci jeden gol a mame dost pruser.. zahrat 0-0 vonku vobec nie je ziadna vyhra..

zuzana1112

18
2019-03-07 08:43:59

Myslím, že sa poučíme z minulej sezóny a konečne aj z chýb druhých. Aj real a aj Paríž sa už videli vo štvrťfinále. Myslím, že hoci len nejako v podvedomí, ale podcenili tie zápasy. Verím, že vo štvrťfinále chýbať nebudeme

mikimi122

19
2019-03-07 09:09:38

Do zápasov LM treba dať zo seba všetko. Nič nepodceniť! Keď zápas nepôjde podľa našich predstáv, tak s tým treba niečo robiť a nevzdať sa!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.