Ivan Rakitić má za sebou rušný týždeň. Po prehre s Liverpoolom totiž odcestoval na dovolenku s rodinou do Seville a takisto sa stretol s predstaviteľmi skupiny fanúšikov Boixos Nois. Následkom toho sa na Chorváta valí vlna kritiky.

Zápas s Getafe

"Dnes to bolo veľmi ťažké, ale chceli sme tento zápas odohrať. Vypadnutie z Ligy Majstrov je pre nás všetkých obrovská rana."

Dovolenka v Seville po prehre s Liverpoolom

"Nemám žiadny problém s tým, aby som sa za výlet do Seville ospravedlnil, ale na druhej strane som otvorený človek. Som otcom aj manželom a rodina je pre mňa najdôležitejšia. Do Seville som odišiel, aby som strávil čas s rodinou. Ak ma niekto poprosí o fotografiu alebo sa chce porozprávať, nikdy neodmietnem. Akceptujem všetky názory na moju osobu, ale pravda je taká, že futbal prežívam na 100%. Som zodpovedný. Chcem jedine to, čo je najlepšie pre mňa a pre mojich spoluhráčov v tíme."

Stretnutie s členmi Boixos Nois

"Neviem ako sa to dostalo do médií. Ide o dve osoby, ktoré poznám osobne. Hovorili sme spolu a stretnutie bolo pozitívne, ubezpečili ma o mojej podpore. Dokonca mi podarovali pamätnú dosku. Nerozumiem, prečo táto správa vyšla najavo. Nie je možné povedať, že niečo je čierne a niečo biele."

zdroj: marca.com
foto: youtube.com

PETERKRIZAN

top komentár
58
2019-05-13 08:18:10

toto čo fanusikovia robia s ivanom rakiticom je jedna vellka hanba,tento chlapec pre barcu urobil viac ako 100 000 divakov tribune dokopy čo vcera nanho piskalo,myslim ze je to adept na sien slavy v barcelone nie na piskot

romandinho

35
2019-05-13 08:21:25

Ako ste mohli vidieť, palica nad nami sa zlomila najma vďaka rýchlosti v strede poľa, kde často silnejším nestíhame a sme o krok pozadu. Raki,futbal vieš hrať, no patríš k jedným z nich a zmena je pri akýchkoľvek ružových okuliaroch viac než nutná. Ďakujem

RastoD

36
2019-05-13 08:56:50

riešiť jeho dovolenky s rodinou a to, s kým sa fotí a ako sa pri tom tvári, je absurdné.

Kingmarek92

-8
2019-05-13 09:34:44

Nikoho normalniho cloveka nezajima kam jezdis a s kym se fotis . To je nam u zadku , nas zajima ze se na to druhou sezonu neda divat a behem jedne sezony jsme na tobe prodelali min 50 micu a kvuli tobe sedi mladsi na lavici i kdyz hrajes pendrek. Tak se sbal i se svym manzelem ernestem a tahnete uz do hajzlu.I zadarmo volove.

rominho

6
2019-05-13 09:53:50

problem nieje tak v Ivanovi, ako vo valverdem. odohral MS, prakticky nemal volno, pozrite ako dopadol modric napr. - uplne vypluty. nas trenerko ho nasadzoval na kazdy zapas a tu je výsledok. co sa stretnutia s boixos tyka, osobne to kvitujem a ze isiel do sevilli nieje samozrejme ziadny problem. ta histeria, co sa spustila po vypadnuti je fakt smiesna. novinarske hyeni maju teraz strasne vela nezmyselnej roboty:)

LaBrie

9
2019-05-13 10:42:13

Xavi aj Iniesta odisli sami z dovodu, ze ich hra na klub aky je Barcelona uz nestaci. Neviem ci ich bude niekto nasledovat. Mam obavy, ze ich zodpovednost voci klubu uz nikto dalsi nebude mat a neodide sam....

FCBarcelona2018

6
2019-05-13 11:11:37

Prepierajú sa tu absolútne nepodstatné veci. Že išiel Rakitič na dovolenku do Sivilli za rodinou??? No a čo ????????? Preboha veď aj on je len človek a otec rodiny. A že sa stretol s priateľmi? Tiež na tom nevidím nič dôležité aby sa to malo omieľať v bulvári. Ľudia, už sa spamätajte, život ide ďalej a teraz sa sústreďme na finále CDR. Aby sme dosiahli aspoň dable.
O rok možno budeme mať viac šťastia a vyhráme LM. Veď pozrite na RM. V tejto sezóne získal veľké hovno a nikto na nich nevypiskuje, nikto ich neočierňuje. Život ide ďalej a ešte zažijeme veľa krásnych chvíľ v našou Barcou, len treba mať čistú hlavu a myslieť pozitívne.

PETERKRIZAN

-7
2019-05-13 11:22:53

presne tak,svata pravda,toto nie su fanusici barcelony,nepocul som piskat ani na modrica,ani krosa,casemira,isca,baleahoc proti nim rakitic hra kralovsky,urazat trenerov hoc skoncili 18 bodov ci kolko za valverdem,simeone straca 11 bodov ,kto ho uraza,kto nadava griezmanovi,ktory dal menej golov ako suarez,hocaky zasran si dovoluje na tejto stranke to čo ani fanusikovia protivnika voči nasim hracom a trenerovi

JURITO

11
2019-05-13 12:27:43

Tak si zapni zvuk nabuduce ked pozreras real madrid. Piskot na balea som pocul az do UK

Kingmarek92

4
2019-05-13 17:09:32

Tak to jednoducho nepocuvas........ti piskaji a plivou na soc.sitich asi tak dvakrat tolik...a hlavne VYMENILI TRENERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

radinho

-2
2019-05-13 13:32:40

Vy ste teda super fanúšikovia...Keď sa nedarí ,tak chcete vyhodiť Raketu už neviem koľký krát ,ale to že je to momentalne najlepší záložník barcy, to asi nevidíte.

Kingmarek92

4
2019-05-13 17:07:41

No prave...a pokud je raketa nejlepsi hrac barcy tak jsme na tom hodne spatne.......rozebehne se cca 2krat za zapas.....kam koukate proboha? Ten chlap je uplne zniceny a jeho platnost pro nas klub je uz druhym rokem velmi diskutabilni. Mozna kdyby nekdo rekl ze beha za Leose , dobra....., jenze on nebeha , pocet golu ze strany kterou branil je neuveritelny......s defrnzivnim stylem dostavat tolik golu je tragedie a pokud je nejlepsi zaloznik tak to asi moc dobra vizitka neni ze.....v porovnanim se zalozniky Liverpoolu jakoby prisel chudy neznamy neumetel........vzdyt to snad videl kazdy , nebo ho opravdu porovnavame s modricem a balem...? Tak to je des teda......ti nemeli byt v realu uz roky 3 narozdil od rakety :-).....to se tu opravdu musime bavit o jasne viditelnych vecech? Dejong a raketa je o planetu , o tom zadna a je mi jedno kdo z nich co hraje a abych se dival na lenovhida za zasluhy , to nechci , at jde do emiratu.....sbohem.

radinho

-3
2019-05-13 13:34:33

Raketa je platný hráč pre tím a jediné čo treba spraviť tak vymeniť trénera podľa mňa. Treba trénera ,ktorý vie využiť káder na 100%. Veľa z vás tu nadávalo na Luisa , ale on dával šancu všetkým a nebál sa rotovať.

jamalgaucho1

2
2019-05-13 14:26:08

najvyšší čas vymeniť záložnú formáciu Busquets, Rakitič, aj keď sú to vynikajúci záložníci, ale treba zmenu..futbal sa čoraz viac zrýchľuje a oni spomaľujú

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.