FC Barcelona dokázala poraziť Inter Miláno na Camp Nou výsledkom 2:1. Zápas nesmierne ťažký, nepriaznivo sa vyvíjajúci, no tri body potešia o to viac. Fanúšikov zvlášť po predvedenom výkone v druhom polčase, ktorý patril medzi najlepšie v tejto sezóne, hoci samozrejme priestor na zlepšenie je obrovský.

Antonio Conte ušil na Barcelonu vynikajúcu taktiku a viac menej aj niečo podobné sa dalo očakávať. Vysoký presing, tlak na hráčov Barcelony tak, aby nedokázali rozohrávať loptu od obrancov a rýchle umné prihrávky do priestoru. Následne bolo zrejme, že naši 'rýchlici' Sergi Roberto, Piqué a Lenglet nemajú v bežeckých súbojoch s takým Lautarom Martinezom šancu. Prvý gól však padol po zbytočnej chybe obrany, nezmyslenom vystúpení a Piqué už nemal veľa možností ako zasiahnuť. Navyše, Martinez to takmer v páde trafil na milimeter.

Katalánci v prvom polčase pôsobili veľmi zakríknutým dojmom. Predovšetkým sa im nedarilo vyvíjať na súpera presing. Pritom z vyjadrení hráčom je zrejmé, že tréner ich na tento zápas pripravil po taktickej stránke dobre, len sa im nedarilo tieto pokyny pretaviť aj do výkonu na trávniku. V druhom polčase sa však situácia radikálne zmenila po príchode Artura Vidala, ktorý mužstvo potiahol za víťazstvom. Viac o skvelom výkone Artura sme písali v tomto článku.

Po zápase s Interom platí, že išlo o duel dvoch polčasov. Kým prvý bol pre Barcelonu tejto sezóny typický, ten druhý bol možno najlepší výkon tejto sezóny. Betis Sevilla sa s Interom nemôže porovnávať. Ten vedie taliansku Serie A, pritom vyhral 6 zápasov a inkasoval 2 góly. Je v skvelej forme, no na Camp Nou si v druhom polčase ani neškrtol. Po prvom polčase bol však na koni a vedenie 0:1 mu krásne nahrávalo do taktickej prípravy. Zdalo sa, že svoj náskok ubráni a z protiútoku nejaký ten gól ešte pridá. V tomto smere Blaugranas milo prekvapili, keď sa zomkli a dotiahli to k trom bodom. Čo v súčasnom psychickom rozpoložení vzhľadom na okolnosti z úvodu tejto sezóny nie je vôbec jednoduché. Presne práve preto mám z druhého polčasu veľkú radosť. Z toho ako tím dokázal zareagovať. V každom prípade nie všetci hráči môžu byť so svojim výkonom spokojní.

Ter Stegen - 8

Inkasoval gól z prvej strely na bránu - či mohol urobiť viac? Nemyslím si, viac mali urobiť chalani pred ním. Po zvyšok zápasu bol však nepriestrelný a chytil aj jednu absolútnu tutovku, kedy mohlo byť 0:2 a zrejme by bolo po zápase. Opäť skvelý výkon. Mužstvu sa hrá oveľa jednoduchšie, ak má v bránke takúto istotu.

Sergi Roberto - 4

Ako obranca vyhral až 2 súboje z 10, stratil 9 lôpt. V jeho prípade veľmi nemáme, čo hodnotiť. Teda, bol na trávniku 90 minút a len kvôli tomu, že Valverde tam už fakt nemal koho postaviť.

Piqué - 5

Gerardovi takéto zápasy veľmi nevoňajú - zápasy, kde je treba behať, a rýchlo behať. V prvom polčase sme z jeho strany videli niekoľko bežeckých súbojov, kedy z neho tlačilo oči, ale stále nestíhal. Preto sme si mohli všimnúť, že pred koncom polčasu sa po útočníkovi Interu rozbehol Semedo. Piqué by to nemal šancu stihnúť. Podobne ako Sergi Roberto, aj Piqué videl v zápase žltú kartu. V tejto sezóne má už peknú kolekciu.

Lenglet - 5

Aj francúzsky zadák nemôže byť so svojim výkonom proti Interu spokojný. Odohral viac menej to isté, čo Piqué, teda nestíhal. S tým rozdiel, že Piqué prehral len jeden súboj z 5, kým Lenglet 3 z 8. Darmo, obrana v tejto sezóne stojí na hlinených nohách.

Semedo - 6

Najlepší z obrancov. Stíhal ofenzívu, ale aj návrat do obrany, kedy musel naháňať rýchlych útočníkov súpera. V ofenzíve mohol zapracovať aj lepšie, no to by mu museli pomôcť spoluhráči z obrany, aby ho istili. Zaujímavosťou je, že ako obranca mal loptu na kopačke až 103-krát.

Busquets - 5

Ako denník Sport, tak aj portály ako whoscored.com či sofascore pridelili Busquetsovi vysoké hodnotenie na úrovni 7. Prosím pekne za čo? Fantastická štatistika je jedna vec, ale vplyv na dianie na trávniku iná. Busquets odohral len 53 minút a úspešnosť prihrávok na úrovni 93% s prihrávkami do strán a dozadu urobí aj priemerný hráč. Mal nejaké zákroky a získané lopty, no výrazne nestíhal vytvárať presing na hráčov súpera. Nebol to jeho zápas, preto mu dávam známku 5. Veľmi pozitívne hodnotím Valverdeho ťah, ktorý Busquetsa z trávnika stiahol po pár minútach druhého dejstva a nahradil ho Vidalom, čo bola trefa do čierneho.

Frenkie de Jong - 7

Ďalší dobrý výkon z pohľadu mladíka, ktorý do Barcelony výborne zapadol. Obhospodaroval veľký kus priestoru a mužstvu náramne pomohol s držaním lopty. Niekedy sa dokázal dostať až z nemožných situácií a ešte aj rozumne prihrať. Potrebuje však viac času, aby sa úplne zžil s ostatnými spoluhráčmi.

Arthur - 7

Zaujímavosťou je, že katalánsky denník Sport ohodnotil výkon ako de Jonga, tak aj Arthura známkou 5. S tým rázne nesúhlasím. Brazílčan predviedol dobrý výkon. Mal až 129 kontaktov s loptou, pýtal si ju, zapájal sa do hry, snažil sa niečo vymyslieť a to na veľkom priestore. Takisto sa mu darilo vyhrávať súboje (11/7). Bojoval za mužstvo po celý zápas. Ale máme mu aj čo vytknúť - niekedy sa v situáciách hodí trochu iné a lepšie riešenie. Ale to príde s časom a skúsenosťami.

Messi - 8

Priznám sa, že som neveril, že začne v základe a už vôbec nie, že potiahne celý zápas. Skutočne som si nemyslel, že po svalovom zranení, hoci nie vážnom, nemá natrénované na 90 minút. Našťastie som sa mýlil a Argentínčan patril medzi najlepších na trávniku. A to si vážení musíme uvedomiť, že Messi hlási návrat doslova po dvojici zranení, kedy je absolútne mimo herný rytmus. Aj na jeho hre bolo vidieť, že v prvom polčase sa dostával do tempa a rozbalil to až v druhom dejstve. Takisto ešte istý čas potrvá, kým si vycibrí spoluprácu s novými posilami. Proti Interu bol každopádne rozhodujúci hráč. Niektoré portály mu pridelili známky aj 9.5, ale podľa mojej mienky je tých 8 tak akurát. Pre zaujímavosť, vyhral 13 súbojov z 17, zaznamenal 10 úspešných driblingov z 11 pokusov.

Griezmann - 4

Najväčšie sklamanie zápasu. Na ľavom krídle sa Francúzovi vôbec nedarí a bol prakticky vypojený z hry. Valverde ho po hodine aj niečo stiahol na lavičku a do hry poslal Dembélého. Bývalá hviezda Atlética Madrid má pred sebou množstvo tvrdej roboty, aby na Camp Nou uspela.

Suarez - 8

Takže radiátor, ako ho na force niektorí označujú, práskol 2 kúsky a vybavil pre domáce farby zápas. Ako úprimne - El Pistolero pôsobí tučne, neohrabane a lopty sa od neho odrážajú ako od preglejky, k tomu často prifarbuje súboje a umiera pri každom kontakte súpera. Ale, je to jeden z najlepších hrotových útočníkov sveta a pre mužstvo urobí čokoľvek, aby mu pomohol. Suarez potrebuje dobrú loptu a gól dá. A gól dá aj z ničoho. Tutovku odpáli na parkovisko, no góly z nemožných pozícií sú výstavné a na patent. Včerajší volej na vyrovnávajúci gól bol ako z učebnice. Nesmierne ťažký nákop. Druhý gól? Krásne prebratie lopty do šance a chladnokrvné zakončenie. Samozrejme pol gólu potiahol cez pol ihriska Messi, ale opäť platí - Suarez dostal dobrú loptu v okolí šestnástky a už vedel, čo s ňou. Nie je to hráč na pinkanie si v strede poľa, je to zabijak v blízkosti brány súpera. A hrať bude dobre, ak bude mať dobré lopty. Na to sú však ostatní a tak Suarez závisí od nich.

Náhradníci

Arturo Vidal - 8

Arturovi denníky a ostatné portály dávali známku do 7, ja jeden stupienok prihodím navyše za celkový vplyv na dianie na trávniku. Okrem toho, že odohral fantastický druhý polčas a prihral na vyrovnávajúci gól, ešte väčšiu hodnotu má jeho charizma na ostatných spoluhráčov. Po jeho príchode na trávnik úplne zmenil nastavenie Barcelony v hlavách - po tomto momente sme na hráčoch videli, že si idú po tie tri body stoj čo stoj. Čiľan je pre Barcelonu nesmierne cenný náhradník presne na takýto typ súpera.

Dembélé - 6

Ako by povedali komentátori jednej slovenskej televízie, 'Osman Bembele' neodohral zlé striedanie. Len potvrdil, že Blaugranas k svojej hre potrebujú kvalitné krídla, ktoré by dokázali roztiahnuť hru a neboja sa súbojov jeden na jedného. Hru Blaugranas pekne oživil. Po zranení si do štatistík pripísal 24 minút a samozrejme istý čas potrvá, kým sa dostane do prevádzkovej teploty. V jeho prípade by si však fanúšikovia mali nakúpiť ružence a poctivo každý večer po jednom desiatku, aby sa zas nezranil...

zdroj: forcabarca.sk sport.es whoscored.com
foto: facebook

Mascherano

35
2019-10-03 13:43:30

Ter stegen 10

PETERKRIZAN

-63
2019-10-03 13:43:54

Už aj ty blbneš,de jongova a arturova hra v zemi nikoho ti nevadi,ale busquetsova hej,veď títo dvaja nevytvorili golovu sancu od začiatku sezony,ten katalansky dennik sa mi začina pačiť,presne to trafili,motaci za 5

GabrielSVK

-9
2019-10-03 13:54:43

Tak tak. Aspoň včerajší výkon určite. Ani jeden záložník nič nevymyslel. Opäť bolo všetko na Messim. Potom prišiel Vidal a ten išiel do všetkého ako tank. Ale ako tá naša deravá obrana, tak aj naša záloha si posúvala loptu z jedného miesta ma druhé. Kreativita okrem Messiho opäť 0 bodov.

kacejik

1
2019-10-03 13:54:58

PETERKRIZAN ty sa daj liečiť ale okamžite a už tu prosím ta nepíš sprostosti De Jong a Arthur perfektne včera základ zálohi.

GabrielSVK

3
2019-10-03 13:56:46

A čo zlé napísal ? Napísal len pravdu. Ani jeden záložník nič kreatívne nevymyslel, len si posúvali loptu. To je všetko...

kacejik

7
2019-10-03 14:15:58

Co zle, asi všetko De Jong je strední záložník a aj pres to dokáže vytvoriť veľa šancí a tie prihravki sú neskutočne, presne, a hlavne ma fantastickú hlavu a Arthur už v tejto sezóne dokázal a aj bude dokazovať že je ofenzívny a kreatívni ťažko ho odstaviť od lopty a takisto ma perfektne prihrávky vie so vynikajúco pokryť loptu a v hodnotení to máš presne opísané tak si to ešte raz precitaj, porozmýšľaj a pochopíš

Milan87

-10
2019-10-03 14:19:11

A kam tie jeho perfektne prihravky isli??? Som od nich nevidel jedinu kolmicu a ani protiutoky nezastavili....
Musíš sa hodne zlepšit, toto by zahral aj raketa akurat by u toho tak dobre nevyzeral

Milan87

-9
2019-10-03 14:21:44

Tak sory dal 190 kolmic na útočníkovi zakládal protiutoky

PETERKRIZAN

-16
2019-10-03 14:42:38

nehadaj sa s idiotom,ved od zaciatku sezony nic tvorive som od nich nevidel,uz sa tesim na prvu akciu zo zmyslom,krutia sa ako vrtule,oni nemožu hrať spolu,nulova kreativita,skoda coutinha a hlavne thiaga alcantaru,predaj toho hrača bola totalna chyba,rovnako daniho alvesa,dodnes nemame beka vpravo čo by sa mu priblizil,semedo nema ani 20 percent kreativity daniho,to je tretí čo nič nevytvorí a este ma problem z pozičnou hrou,ved ten chlapec 3 roky neprihral na gol v ziadnej sutaži barcelony,totalne neefektivny hrač,32 rocny dani mal mozno 10 prihravok za sezonu,mnozstvo striel,podobnme ako jordi alba

kacejik

-1
2019-10-03 15:07:49

PETERKRIZAN najväčší buzerant, a futbalu sa nerozumie píše tu sprostosti

Amater

0
2019-10-03 15:15:06

Thiago je kreatívny hráč a bude veľmi chýbať!

Milan87

2
2019-10-03 13:58:10

A vcom perfektne??? V drzani lopty tak max. Ale taky xavi alebo andres vytvořili za jeden polcas v 35 rokoch viac ako nasa mladá záloha od začiatku sezóny.

GabrielSVK

6
2019-10-03 14:00:09

Presne tak ! Stačí sa pozrieť na zápas s Visel Kobe keď sme hrali, čo všetko Don Andrés vymyslel. Za ten zápas vymyslel viac ako celá naša záloha dokopy počas celej súčasnej sezóny.

kacejik

2
2019-10-03 14:17:50

Oni sa zohraju a potrebujú ešte trochu času a bude to najlepšia záloha na svete

footballister

2
2019-10-03 17:33:31

No, lenže od zálohy sa očakáva kreativita a nie hádzaná, ako v našom prípade.

PETERKRIZAN

-4
2019-10-03 14:47:15

uz viaceri chapu čo ma teši,su tu aj taki ,bez mesiho by sme vcera zas jasne prehrali,to je jediny kreativny hrač v barce a rakitic, z toho valverde urobil pingla,v chorvatskej repre to je panboh,s modricom hraju futbalovu symfoniu a v taliansku to jasne od januara ukaže

Didalop

3
2019-10-03 15:26:36

Rakitic a kreativny... Toto je perla tisicrocia. Ty si chlapce pekny vyplach.

caco

-1
2019-10-03 16:48:50

modrič hrá presne také isté hovno ako rakitič,prestan húliť ked ideš pozerať futbal. ty s milanom by ste nemohli riadiť ani blázninec,lebo ste väčší psychopati ako tý čo sú tam zavretý

bulldozer

0
2019-10-03 14:06:42

dajte mu banan

Pader

1
2019-10-04 12:52:35

Pridal by som špeciálne niejaký znal pre Peťa Križana, ako keď je za 40 likov hviezdička tak pre Peťa a jeho 60-kové mínusy niečo ako najhoršie hodnotený komentár

Pader

1
2019-10-04 12:53:08

*znak

Milan87

-10
2019-10-03 13:50:54

Já sa nedivím že arthur dostal od niekoho 5ku.
Tiež by som mu viacej nedal. Niekedy mi pride že on chce hrat iba bago, drzat loptu motat sa tam mať superov na chrbte a driblinky na vlastnu bránu. Nakoniec neposlal jedinu dobru loptu do útoku ani jednu. Podrzat loptu vie super a dokonca u toho aj vyzerá super ale futbal sa hraje na góly a tak by mohol niekedy aj zrychlit hru, co mu teda zatial nejde. Verim mu je mladý a technický ale myslím že nie je náhoda že aj v brazílii hral DM.

Chepablo

7
2019-10-03 14:00:01

Chlopi, co z totym Grizmanom budzeme robic?... Nejako še my nepozdava.... :) počekame....

tunno

3
2019-10-03 14:11:53

Na kridle hrat nemoze

PETERKRIZAN

-2
2019-10-03 14:49:50

ked cely zapas motaci mu nedaju prihravku do nebezpečnej zony ako aj suarezovi,nebyť mesiho a vidala zas tito dvaja nedostanu loptu ale len špeky

PETERKRIZAN

-4
2019-10-03 14:55:26

špek to je prihravka,ked si chrbtom k brane

Stingy18

6
2019-10-03 14:18:36

Dopadne stejně jak Couts, prostě to není křídelní hráč, ale Valverde ho tam bude cpát pořád.

rominho

13
2019-10-03 14:05:34

lenglet za 3. 1. gol jeho, hlavicka na 2:0, ktoru zázrakom mats chytil takisto cez neho.

tunno

6
2019-10-03 14:09:55

V obrane nie je problem ak hrame dobry pressing, ten je alfou omegou pre nas utok aj obranu.

lubycerny15

6
2019-10-03 14:13:42

Roberto a Busquets nejhorší na hřišti.Kdyz jsem viděl ty brejky,tak jsem měl pokaždé hrůzu.Navrat je hrozne pomalý,naši stopeři jsou pomalý.. chce to přivézt někoho rychlejšího.
Co se týče Suareze.. jeho výkon zachránily jen jeho góly.. Jinak je to hráč,který se pořád vzteká a kazí hodně balónů... Zkusil bych ho nechat sedět a dat místo nej Grizziho..
Meli jsme velké štěstí a za 3 body můžeme být rádi.Sestava se příště musí určitě změnit :) Visca el Barca

tunno

1
2019-10-03 14:23:15

Buskec hral stadardne dobre. Nefungoval nam pressing a to urcite nie je z dovodu def. zaloznika. Zmenili sme rozostavenie Vidal zboostil pressing a zacali sme hrat topovo, tak ako vzdy ked funguje pressing. Mali by sme takto hrat aj dalsie zapasy, na 2 x DM.

Monsignore

8
2019-10-03 14:25:09

Za hodnotenie máš u mňa tak 9/10... Myslím že si to trafil super, až na Arthura mela, ktorí si zaslúžil o bodik menej. Ale to sa pod týmto trénerom nezmení. Celá filozofia našej zlatej éry stála na dvoch kreatívnych záložníkoch, a kvalitnej kondičnej príprave, keď si ostatní hráči nabiehali na miesta kde mohli od Xaviho a andreasa očakávať kvalitnu loptu. Každý z hráčov sa snažil osamostatniť resp. nájsť medzeru kde by prišla dobrá lopta. Toho sa pod ernestom nedočkáme...síce našou taktikou bolo vždy držanie lopty a milión prípraviek, ale tie prihrávky mali zmysel... Dovolím si povedať že pri našom bago systéme by nám dnes ani iniesta veľmi nepomohol...lebo by nemal komu nahrať. Tí ktorí tvrdia, že výsledky nie sú chybou trénera a tréningu by si mal pozrieť štatistiky z našich zápasov, hlavne množstvo nabehaných kilometrov. Som rád že to vidal oživil, ale povedzme si úprimne nie je to kreatívny hráč. pod trenerom, ktorý by dostal kondičku našich hráčov na vyššiu úroveň by si vidal nezahral( ale pod ernestom bola včerajšia druhopolcasova záloha tým najlepším čo môžme dostať)

FcBarca

2
2019-10-03 14:37:05

mna prekvapil valverde tym ze spravil normalne striedania. Vidala dat do hry bol urcite spravny krok no ked sa zacal rozcvicovat a isiel hrat tak som si myslel ze dole ide jeden z dvojice de jong arthur a mame tam o jedneho kreativneho hraca menej. busquets ma sice vybornu rozohravku a vyborny klud na lopte ale uplnu finalnu prihravku neda . milo ma to prekvapilo ze ide buusquets dole

Milan87

-3
2019-10-03 14:43:31

A jong alebo arthur tu finalnu prihravku maju??? Lebo zatial ju neukazali. Viděl bol lepší než ty dvaja dokopy

PETERKRIZAN

-8
2019-10-03 14:58:05

usmevne tychto tu pozorovat,de jong s arturom nedali od augusta jednu finalnu prihravku,nech najdu nejaku a nech daju video

okbor

6
2019-10-03 15:26:35

https://www.youtube.com/...

sid1

6
2019-10-03 14:46:55

Sergi Roberto 4 a lenglet ktory bol pri prvom gole (aj ked to mal tazke) a skoro nechal dat druhy ma 5. Mozno by bolo fajn keby to hodnotil niekto kto to aj pozeral. Vid 6 pre Dembeleho. Ano chalan vie behat ma skvele obidve nohy ale z 10 prihravok 7 pokazi. Vid za vcerajsok bol jasne najhorsi s 63% . Messi ktory riskuje pri prihravkach ma 85%. Suarez ktory ked ma den tak neprihra na 5 metrov mal 68%.

mexes

1
2019-10-03 16:43:53

uplne suhlasim.

Babco

1
2019-10-03 14:50:53

Nemali sa zbavit Coutinha, verim, ze sa v lete vrati a zaloha bude
Arthur - DeJong - Coutinho

Moraviano

5
2019-10-03 15:01:42

S.roberto je parodie na beka, slabej jak čaj,pomalej, vyměnit za wagueho, horší to nebude.

PETERKRIZAN

-18
2019-10-03 15:04:36

idealny stav,artura predat a kupit de bruyneho napr.či eriksena

kacejik

4
2019-10-03 15:09:14

Tak tebe už dobre hraje na tu bublinu ktorej hovoríš hlava

PETERKRIZAN

0
2019-10-03 18:04:35

Sa tesim na zapas city -barca,uvidime kto bude mazat ucet,de bruyne ma 8 golovych asisestencii a dva goly,artur myslim jedu a dva goly

naqiria

3
2019-10-03 15:10:34

idealny stav by bol keby si si konecne zmazal ucet a vypadol odtial ty drbo

kacejik

1
2019-10-03 15:12:08

niqiria presne tak

Didalop

6
2019-10-03 15:33:31

Roberto max 1. On je len statisticky udaj, aby sedel pocet hracov. A suarez? Ak by hral na jeho poste Griezmann, vedieme bezpecne ligu... Mame tu jeden krasny ziarivy priklad. Coutinho. A ked nezacne hravat Griezmann v strede, dopadne tak isto. Navyse, suarez urcite nie je pricetny. Kuse ludi, simuluje, pada, hulaka, rozhadzuje rukami. Nech aj dal vcera 2 goly, je a bude stale vacsia brzda Barcelony. A moze tu dostat aj znamku 100. To nic nemeni na tom, ze on a roberto v zaklade je na zaciatku minus 2 hraci na ihrisku. A moze milanka galaktickeho aj jebnut. Aj s rakiticovym klonom krizanom.

vikinecek

10
2019-10-03 15:37:19

Ad tá kritika Artura za držanie lopty a neprihrávanie do vyložených šancí - do istej miery je to pravda, ale stačí sa pozrieť na do neba ( netvrdím, že neprávom) vynášanách Iniestu so Xavim, ako vyzerala ich hra a aké mali štatistiky...Možete chcieť po záložníkoci síce nádherné kolmice, ale keď máte troch útočníkov, z ktorých ani jeden si nepýta loptu do behu a každý ju chce do nohy, v tíme, ktorý hraje postupnú kombináciu do plných, pri obrane, ktorá pri každej nepresnej prihrávke horí pri protiútokoch a do toho plníte na ihrisku aj nejaké taktické pokyny trenéra, tak asi to úplne nejde dohromady. Ak by hral Artur napr. v Borusii, tak Vám garantujem, že bude jeho hra vyzerať inak, a že to bude rýsovať smerom dopredu oveľa častejšie.

Barca93

11
2019-10-03 15:48:35

Miestni podpriemerne inteigentni jedinci si nepamataju ze boli casy kedy Xavi nedal asistenciu na gol Messimu vyse roka.

Neviem na koho by vlastne mali byt tie kolmice. Messi je stiahnuty, Suarez je pomaly takze obranca ho aj tak dobehne a Griezzman je na kridle strateny.

PETERKRIZAN

-2
2019-10-03 18:05:10

Take casy nikdy neboli,

PETERKRIZAN

2
2019-10-03 18:10:32

V 2015 ked mal 36 rookov len v lalige mal 2+8,artur nema 8 za cely cas v barce

PETERKRIZAN

3
2019-10-03 18:36:04

Minuly rok ,27 zapasov,0 golov,1 asistencia v la lige

Milan87

0
2019-10-03 18:45:06

Za to inteligent a fotbalový expert si predpovedal že dostaneme kotel.

adriano

5
2019-10-03 16:03:16

Presne a výstižné taký útočník ako Henry alebo etoo tu chýbajú suarez je pomaličky jemu to treba dávať do nohy do behu nestíha je pomalicky.Staci sa pozrieť na etooa ti bol rýchlik dostával to za obranu a vedel to aj zakončiť a aj náhrat.Bracelona robí chybu že griezmana tlačia na ľavo kde je neproduktivny a vyznieva ako zbytočný hrac.Griazman by mal hrávať stred zo suarezom mali by sa striedať lebo suarez aj tak nedokáže po sebe tri zápasy odohrať v tempe.

Dodes

-1
2019-10-03 16:07:32

adriano moja reč

Dodes

0
2019-10-03 16:06:28

Chlapi ignorujte toho Petra veď on za to nemôže že je .....

PETERKRIZAN

-2
2019-10-03 18:30:35

Fakt za tvoje nicim nepodlozene hluposti nemozem,sorry

PETERKRIZAN

-3
2019-10-03 18:38:08

Artur za minuly rok v lalige 27 zapasov,0 golov,1 asistencia,skus dacim podlozit ty svoje kecy

PETERKRIZAN

-5
2019-10-03 18:42:34

Si predstav slimak raj
Kitic co dava vsetky prihravky dozadu3+5

SKMarso

16
2019-10-03 18:58:21

Pred dvoma dňami si v komentároch do svojej ideálnej zostavy (4-4-2) dával Arthura a dnes ho predávaš? Lieky sa majú brať pravidelne a v rovnakých dávkach.

PETERKRIZAN

-5
2019-10-03 21:49:44

Asi vyberam hracov ktori tu su,ja by som ho predal ak nezefektivni hru,predsa nedam coitinha ked je v bayerne

Martin77

5
2019-10-03 16:34:50

S hodnocením souhlasím, snad jen bych Semedovi 7 na to, že hrál na levé straně přes nohu, tak odehrál supr utkání. A ty známky od těch deníků vůbec nechápu, ten kdo to známkoval, ten zápas nemohl vůbec vidět. K smíchu!

piqe73

4
2019-10-03 17:53:21

Pique urobil obrovskú chybu pri góle nezmyselné ako posledný vystúpil....a zbytočne bolo to ďaleko od brány a potom nestihal

fajtli

4
2019-10-03 20:30:06

Lusitovi 9. Nič moc nehral ale dal 2 goly a toje podstatne. Potrebuje dobru nahravku a zakončí aj nemožné. Nato tam je.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.