Médiá na čele s rozhlasovou stanicou Cadena SER informujú o tom, že Lionel Messi odvolal rokovania o predĺžení zmluvy, ktorej platnosť končí v roku 2021. Kapitán FC Barcelona zvažuje odchod z klubu po skončení nasledujúcej sezóny.

Kapitán Barcelony už odmietol ďalšie rokovania o predĺžení svojho kontaktu s katalánskym klubom. Zdroje z klubu to potvrdili aj pre portál ESPN. Ten istý portál zároveň informuje, že Messi je už nahnevaný na vedenie klubu kvôli správam, ktoré sa dostávajú z prostredia klubu do médií o tom, že v Barcelone má veľkú moc a v mužstve vládne práve on. Argentínčan má podozrenie, že vedenie Barcelony stálo aj za januárovými správami o tom, že práve on sa postaral o vyhodenie Ernesta Valverdeho. Messi je zároveň nahnevaný na to, že káder Blaugranas nemá dostatočnú kvalitu.

Rokovania o predĺžení zmluvy s Barcelonou zastrešoval Messiho otec Jorge. Posledná zmluva bola podpísaná ešte v roku 2017. V poslednom čase prebiehali rokovania o jej predĺžení na ďalšie obdobie, no médiá informujú, že boli odvolané a celá záležitosť je pozastavená. Katalánsky klub pritom Messimu chcel ponúknuť zmluvu ako v prípade Andrésa Iniestu, teda doživotnú s tým, že odísť by mohol zadarmo po každej sezóne. Zdá sa však, že Messi má aktuálnje situácie v klube už dosť a odchod plánuje po skončení budúcej sezóny 2020/2021.

zdroj: espn cadena SER
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

20 komentáre
2020-07-03 07:42:57
Vôbec sa mu nečudujem
2020-07-03 07:43:07
Nečudujem sa mu... na druhej strane si skôr myslím že to nie je pravda a dúfam, že mám pravdu.