Francúzsky útočník poskytol rozhovor pre klubové médiá pred štvrťfinále Ligy Majstrov, v ktorom Katalánci čelia favorizovanému Bayernu Mníchov.

Zápas

"Veľmi si v ňom chceme zahrať, dobre sme pracovali takticky a sme pripravení. Vieme, že to nebude ľahké, ale máme všetko, aby sme postúpili. Bude to veľmi pekný zápas. Dúfame, že budeme mať dobrý deň a využijeme kvalitu, ktorú máme. Sme v dobrom momente a môžeme odohrať dobrý zápas. V útoku aj v obrane musíme držať spolu a k tomu mať čo najčastejšie loptu."

Bayern

"Hrá veľmi dobre, má skvelého útočníka, ale my máme adekvátne nástroje, aby sme postúpili. Musíme sa pozerať na seba a pokúsiť sa dostať do semifinále. Bayern je fyzický, je zvyknutý držať loptu. Musíme mu to skomplikovať a zahrať si po svojom. Bayern to nie je len Lewandowski. Krajní obrancovia hrajú vysoko, Müller a Gnabry sú taktiež vo forme. Lewandowski strieľa veľa gólov, ale nebezpečenstvo sa objaví z každej strany."

Finálová fáza Ligy Majstrov

"Skôr mi pripomína reprezentačný turnaj. Je to iné, ale je dobré stráviť čas so spoluhráčmi, porozprávať sa o futbale a živote či pracovať spolu, aby sme vyhrávali. Zostávajú nám tri zápasy do výhry Ligy Majstrov. Musíme držať spolu v dobrom aj zlom. Všetky mužstvá majú svoju šancu, najmä v jednom zápase."

Pocity

"Horúčavy a nahromadenie zápasov unavuje, ale najčudnejšia je hra bez fanúšikov a ich podpory. Vidíme ich správy na sociálnych sieťach, to nám pomáha v ťažkých chvíľach. Mne pomohlo pár dní voľna po skončení ligy, načerpal som sily a zahral som s Neapolom. V prvých minútach som nemal rytmus, ale potom som sa cítil čoraz lepšie. Bolo vidieť, že sme mali veľkú túžbu odohrať skvelý zápas. Sme na dobrej ceste."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2020-08-12 23:39:31
Kiežby motyka vystrelila z Griezmannovej strany v tomto zápase :)
2020-08-13 00:20:26
Kúpa Griezmana bol veľký omyl. V Atletiku bol hviezdou, u nás sa len trápi. Myslím, že aj sám to vie. Ja viem, vidina byť v takom klube ako je Barca, ale za akých okolností. To chalan nedomyslel a ani to nešťastné barcelonské vedenie. Najlepšie pre neho by bolo keby odíde, ale ako všetci vieme, to sa nestane, to by len podčiarklo neschopnosť vedenia. Nezostáva nám nič iné, len mu držať palce, nech sa poriadne rozohrá a dostane do svojej niekdajšej top formy.