Tréner FC Barcelona reagoval na potupnú prehru s Bayernom Mníchov na pozápasovej tlačovej konferencii.

Budúcnosť

"Teraz sa bude hovoriť o tom, či zostanem v klube alebo odídem. Musíme sa postaviť pred zrkadlo a reflektovať po tak ponižujúcej a bolestivej prehre. Viem, že ide o prehru najväčšieho kalibru. Musíme preanalyzovať to, čo sa stalo. Som si vedomý, že niečo také veľmi zdiskredituje trénera, ale teraz to nie je dôležité. Prehrali sme s veľmi dobrým mužstvom. Až na prvé minúty kompletne dominovali v zápase."

Slová Gerarda Piquého

"Nebudem sa s ním naťahovať, som v klube len 6 mesiacov. Ak niečo také povedal, tak v tom musí byť aj pravda. Cítime ohromnú frustráciu, ale je potrebné prijímať správne rozhodnutia s prihliadnutím na budúcnosť. Sme veľmi ranení."

Prehra

"Je to veľmi smutné, že sme inkasovali až toľko gólov. Mužstvo vyzeralo ubité pod náporom útokov Bayernu. Začali sme dobre, ale potom súper dominoval."

Pocity

"Samozrejme, že sa ma to veľmi dotklo. Spôsob, akým sa tento zápas rozhodol, bol pre nás výnimočne zlý. Nemyslím na budúcnosť, v súčasnosti sa sústredím na túto prehru, čo znamená pre fanúšikov a klub."

Odkaz pre fanúšikov

"Nemám nič konkrétne, čo by som povedal. Sme veľmi frustrovaní, rovnako ako fanúšikovia. Ako profesionáli cítime to isté. Je potrebné myslieť na budúcnosť, aby sme sa stali lepšími. Musíme zlepšiť náš imidž."

Zmeny

"Gerard Piqué hrá v tomto klube prakticky od nepamäti, ja tu pracujem 6 či 8 mesiacov. Jeho slová majú logiku, ale nie som ten zodpovedný človek, ktorý by to mal komentovať. Je to bolestná prehra a Barcelonu je potrebné prestavať a zabudnúť na tento večer. Neviem, či je potrebné zmeniť veľa či málo. Ale určite musíme premyslieť niektoré veci."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Diskusia

19 komentáre
barcelonista29 Premium
2020-08-15 00:05:49
Odkaz pre fanúšikov bol pomerne jasný a ľahký - "ďakujem za životnú šancu, ale po tomto nemám inú možnosť než skončiť"