Barcelona pod vedením Ronalda Koemana bude mať premiéru v oficiálnom zápase už 27. septembra. Katalánci na Camp Nou privítajú Villarreal. Zdá sa, že holandský tréner už má v hlave zostavu, v akej jeho mužstvo na tento duel nastúpi. Neznáme zatiaľ zostáva obsadenie útočnej línie.

Barcelona ukončila predsezónnu prípravu výhrou a zvíťaziť dokázala vo všetkých troch zápasoch. Ten posledný duel sa hral v rámci Gamper Cupu a Katalánci porazili Elche 1:0. Holanďan bol opäť verný rozostaveniu 4-2-3-1 a tento systém podľa všetkého využije aj v prvom ostrom zápase sezóny proti Žltej ponorke.

Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Koeman nebude mať problémy s výberom defenzívnej línie. V bránke sa objaví Neto, ktorý počas absencie Ter Stegena bude plniť úlohy prvého brankára mužstva. V obrane by sme mali vidieť Sergiho Roberta, Gerarda Piquého, Clementa Lengleta a Jordiho Albu. Doteraz najväčší otáznik visel na postom pravého obrancu, ale neistá situácia Nelsona Semeda zapríčinila, že tréner vsadí práve na odchovanca La Masie.

Dvojicu pivotov vytvoria Frenkie de Jong so Sergiom Busquetsom. Miralem Pjanić len včera debutoval v zápase v drese Blaugranas a môže byť dôležitou súčasťou projektu Ronalda Koemana, no Bosniak musí zapracovať na svojej kondičnej pripravenosti.

V súčasnosti nie je zrejmé ako bude vyzerať zloženie útoku FC Barcelona. V zápase proti Elche zahrali od začiatku Coutinho, Griezmann, Messi a Fati, ale v zálohe číhajú na svoju šancu aj Ousmane Dembélé či Francisco Trincão. Mimo hru kvôli zraneniu je Martín Braithwaite, ktorý má problémy s hamstringom na ľavej nohe a nie je zrejmé, ako dlho bude pauzovať.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-09-20 20:55:18
Ahojte,
hledám stream kde bych se mohl dívat přes internet na volne dostupné programy v DVB-T2.

Stačí mi ty základní. Ideálně jaký link, který bych si mohl hodit do nejake IPTV Playeru apod.


Díky za tipy
2020-09-20 21:04:54
skvele ...cize tam mame stareho , nebehaveho Pjanica , Coutinha , ktory ma svoje kvality , ale je velmi nekonzistentny a nespoliehal by som sa nanho ako na rozdieloveho hraca a Trincaa....to je vlastne jedina zmena oprosti katastrofe ktorou bola minula sezona...pricom sme este poslali prec Puiga ktory na konci minulej sezony ako jeden z mala nieco hral..a toto je ta revolucia ktora nam ma vyhrat sezonu :D ? skvele uz to vidim ako sa Bayern , PSG a Liverpool trasu pred touto novou Barcou v LM .....