Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-09-20 20:55:18
Ahojte,
hledám stream kde bych se mohl dívat přes internet na volne dostupné programy v DVB-T2.

Stačí mi ty základní. Ideálně jaký link, který bych si mohl hodit do nejake IPTV Playeru apod.

Díky za tipy
2020-09-20 21:04:54
skvele ...cize tam mame stareho , nebehaveho Pjanica , Coutinha , ktory ma svoje kvality , ale je velmi nekonzistentny a nespoliehal by som sa nanho ako na rozdieloveho hraca a Trincaa....to je vlastne jedina zmena oprosti katastrofe ktorou bola minula sezona...pricom sme este poslali prec Puiga ktory na konci minulej sezony ako jeden z mala nieco hral..a toto je ta revolucia ktora nam ma vyhrat sezonu :D ? skvele uz to vidim ako sa Bayern , PSG a Liverpool trasu pred touto novou Barcou v LM .....
Pader Premium
2020-09-20 21:05:13
a Puig na tribúne ??
2020-09-20 22:44:22
Obrana je jedna velká katastrofa.
2020-09-21 07:51:31
nemusí to byť až taká hrôza ....ano všetci sme čakali veľké zmeny ale niektoré veci nejdú len tak....ale k zostave rozostavenie 4-2-3-1 je veľmi dobré.....stegen a neto aby sa striedali a dať šancu aj penovi !! lenglet by mal podla mna hrávať čo najviac pique sa striedat s araujom aby nabral minutáž a skúsenosti...alba asi nemá konkurenciu , Firpo mi tu vôbec nezapadá to už radšej odchovanca nech sa strieda ....najhoršia vec drevák Roberto ..tam mal byť Semedo a Roberto mu robiť dvojku .....de jong a busi možno aj okej ak si rozdelia úlohy busi skor ostávať vzadu a de jong tvoriť hru dopredu ....pjanič sa snáď adaptuje.....na lavo podla mna jasné fati má na to byť hviezda len aby hral....dať mu podporu v rámci minut aj v ťažkých zápasoch a dembeleho využívať postupne vzhladom na jeho fyzicku( zranenia ) nech sa zas neodpáli.......coutinho ako SOZ je podla mna dobrá volba a je nebezpečný spoza vápna strelbu ma dobrú ....vpravo messi pri stiedaní dať dole coutinha a messi na SOZ a nastúpiť trincao na pravé krídlo a griezman je dobrý len nemal tolko šanci u nás to dokázať na hrote zatial odohral 3 zápasy poriadne ? ! kvalitu má.....