FC Barcelona dokázala prelomiť zlú sériu na Balaídos a dnes porazila Celtu Vigo jednoznačne 3:0 po skvelom výkone. Treba zdôrazniť, že celý druhý polčas hrala bez vylúčeného Lengleta a navyše v hroznom počasí.

Najlepšie: Tímová spolupráca

Barcelona vyhrala aj prvý zápas v tejto sezóne, ale bez väčších komplikácií. Tentokrát to však bolo úplne iné. Červená karta Lengleta skomplikovala Barcelone zápas, pretože celý druhý polčas musela hrať v oslabení. Katalánci v každom prípade odpovedali tým najlepším spôsobom - mužstvo sa zomklo a spolupráca celého tímu priniesla v druhom dejstve ešte ďalšie dva góly v sieti súpera. Blaugranas si okrem toho udržali aj čisté konto. Dokonca aj Leo Messi dnes bojoval o každú jednu loptu a príchod Ronalda Arauja posilnil defenzívu hostí. Potešil gól Fatiho, asistencia Coutinha, ktoré odohral ďalší výborný zápas a opäť ukázal, že Barcelona už nie je závislá na Messim. Začína sa črtať Barcelona, v ktorej každý bude mať priestor ukázať, čo v ňom je. Dnes tomu tak bolo a futbal Blaugranas začína chutiť aj fanúšikom.

Najhoršie: Carlos del Cerro Grande

Hlavný rozhodca zápasu mal čudesne nastavený meter, niektoré fauly trestal kartami, iné zas nie. Clement Lenglet videl druhú žltú kartu po faule, ktorý za bežných okolností nie je ocenený kartou. Hlavný arbiter dnešného zápasu však horlivo siahal po kartách, čo výrazne ovplyvnilo hru Barcelony. V tom negatívnom smere.

zdroj: forcabarca.com
foto: facebook

Diskusia

9 komentáre
2020-10-02 00:22:05
Konečně hrajeme útočný fotbal s rychlym přechodem do utoku.Uz tam skoro nejsou nahrávky na pulce a dozadu.Není to pěší fotbal a konečně se na to dá dívat.Věřím,že to bude stále lepší a lepší .A Coutinho po svem návratu nadhera,to klamani telem ,obchazeni hracu ,nahravky ....vrátil se z Mnichova ve skvěle formě a fyzicky skvěle připraven.Jen tak dál hoši
2020-10-02 00:26:10
Jestli to takhle půjde dál, může to být nakonec velmi dobrá sezóna, dnešní fotbal se mi moc líbil!