Sergi Roberto bol autorom posledného gólu Barcelony proti Celte Vigo. Po výhre 3:0 na Balaídos poskytol rozhovor pre médiá, v ktorom vyjadril spokojnosť s postojom katalánskeho tímu a pripustil, že mužstvo sa poučilo zo zápasu s Bayernom a tvrdo pracovalo na lepšom prístupe k zápasom.

Gól

"Som šťastný, ale najlepšie je víťazstvo tímu."

Ambície

"Bolo veľmi dôležité, aby sme ukázali ambície a to, že mužstvo má veľkú túžbu. Dali sme zo seba všetko, hrali sme o jedného menej, všetci sme bránili a útočili. Bolo vidieť, že sme jednotnejší. Ukázali sme to v prvom kole a aj teraz."

Prehra s Bayernom

"Uvedomili sme si, že týmto spôsobom sme nepristupovali najlepšie k zápasom. V priebehu predsezóny sme na tom tvrdo pracovali a počas zápasov sa to ukazuje. Všetci sme bojovali do poslednej minúty a získali sme dôležité víťazstvo."

Messi

"Leo je angažovaný, veľa behal a zapájal sa. Sme veľmi šťastní, že je s nami a ma takúto túžbu, je to pre nás veľmi dobrá správa."

Ansu Fati

"Stále je mladý, ale zaslúži si hrať, strieľa góly a tvrdo pracuje. Dúfam, že to tak zostane, pretože nám veľmi pomáha."

Žreb Ligy Majstrov

"Liga Majstrov je veľmi náročná súťaž. Nemôžete si byť istí ani jedným zápasom. Musíme však naďalej ísť po tejto ceste. Mužstvo sledovalo žreb a sme spokojní."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

1 komentár
2020-10-02 08:47:15
Jen tak dalej