Óscar García, tréner Celty Vigo, komentoval prehru s Barcelonou na pozápasovej tlačovej konferencii. Zdôraznil prítomnosť Lea Messiho na trávniku.

Celta budila dojem, že po červenej karte pre Lengleta mala ešte menej šancí na strelenie gólu.

"Je to pravda. Do zápasu sme nastúpili s istým plánom, že by sme mali hrať po krídlach, pretože tam sa môže vytvoriť trochu priestoru, ale Barcelona nám to neumožnila. To nás zastavilo. Zranila nás gólom na 1:0 a následne aj po prestávke, keď sme si v šatni opäť utriedili myšlienky. Barcelona bola veľmi efektívna, zo štyroch situácií využila tri. My sme ich mali veľa a ani jednu sme nepremenili v gól."

Prekvapila ťa reakcia Barcelony po červenej karte?

"Vedeli sme o tom, že hoci Barcelona hrá v desiatich, tak prítomnosť Messiho vyrovnáva šance, je tak veľmi nebezpečný. Akciu na 0:2 vymyslel Argentínec. Potom sme Barcelone neumožnili, aby sa dostávala z vlastnej polovice, ale jej kvalita rozhodla o výsledku. Ak by mala také situácie ako my, tak by ich využila."

Chýbala vám finálna prihrávka?

"Bojovali sme a využili sme celý náš arzenál. Ak by sme boli efektívnejší pred bránkou súpera, možno by sme v tejto sezóne tak netrpeli. Zdá sa mi, že sme zanechali dobrý dojem, ale samozrejme, že sme chceli vyhrať tento zápas. Mohli by sme to dokázať, ak by sme využili svoje situácie, ale nestalo sa tak. V zápasoch proti Barcelone je potrebné byť dobrý po všetkých stránkach, pretože v inom prípade je ťažké siahnuť na lepší výsledok."

Si spokojný so štartom do sezóny?

"Áno, mám dojem, že sme začali dobre. Prišli sme o niekoľkých hráčov, sme si vedomí kádra, aký máme. Do piateho októbra nás môže ešte niekto posilniť, hoci o tom pochybujem čoraz viac. V každom prípade budeme bojovať."

Nedúfaš, že sa podarí uskutočniť nejaký transfer?

"Keďže doteraz sa nič také neudialo, je nepravdepodobné, aby sa to zmenilo."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-10-02 08:36:52
Ale kdeze, my sme zvyknuti hrat s 9 hracmi, niekedy i s 8. Casto tak hrame dobrovolne, hlavne ked hral neviditelny Grizi so Suarezom.
2020-10-02 08:56:48
Sledoval někdo včera Denise? Já koukal i na Arsenal a občas sem to přepnul a líbil se mi tak proto se ptám