Barcelone vstup do La Ligy po októbrovej reprezentačnej prestávke nevyšiel podľa očakávaní a na pôde Getafe prehrala 1:0 gólom z pokutového kopu. Do ďalších zápasov je v každom prípade nutné zlepšenie a to predovšetkým v ofenzíve.

V zápase sme od začiatku videli prekvapenie v podobe Ousmane Dembélého, ktorý si zahral na ľavom krídle. Jeho premiéra v základe v tejto sezóne mu každom prípade nevyšla. Podal priemerný výkon, postrácal množstvo lôpt. Istý čas potrvá, kým naskočí do herného rytmu. Ani Griezmann neurobil dieru do sveta. V čistej šanci opäť ani len netrafil bránku. Koeman tak má nad čím premýšľať.

Tréner Barcelony začal sezónu veľmi dobre, ale uvidíme, čo s mužstvom urobí nepríjemná prehra. V prípade holandského trénera sa zdá, že sa urputne drží rozostavenia 4-2-3-1. Pretože nemá plán B. Jeho pokus o zmenu diania na trávniku pozostával len z toho, že na trávnik nahádzal piatich ofenzívnych hráčov a hralo sa ďalej po starom. Chýbal tomu dôvtip. Katalánci už aj podľa diagramu vývoja zápasu mali pasáže, kedy dokázali podržať loptu, ale nebezpeční neboli. Jedna strela na bránu počas celého stretnutia spásu nepriniesla. Aj samotné štatistiky poukazujú, že držanie lopty a kvantá prihrávok do strán, nie vždy vedú k trom bodom.

A čo sa týka rozhodcov a systému VAR. To je už kapitola samá o sebe.

zdroj: sofascore.com livescore.com youtube.com espn
foto: facebook

Diskusia

8 komentáre
2020-10-18 11:17:26
Netreba sa vyhovárať na rozhodcov. Ale treba sa pozrieť na tú hru. Lebo keby hrali poriadne a aj tak prehrali, tak nepoviem ani slovo. Ale toto je des a hrôza. A to hráme čoskoro LM a El Clásico.
2020-10-18 11:19:51
V prvom kroku by som zobral pásku Messimu, keď ju sám nechce odovzdať, a dal ju Piquemu. Nič lepšie na pozíciu kapitána nemáme. A potom by som Pána Kráľa futbalu posadil na lavičku. Další by bol Pán Omyl De Jong. Tretí Griezman.