Tlačovú konferenciu pred zajtrajším zápasom s Ferencvárosom absolvoval aj Neto, brankár FC Barcelona.

Čo očakávaš od zajtrajšieho zápasu?

"Očakávame skvelý vstup do súťaže a dobrý výsledok. Počítame s tým. Potrebujeme výsledok, pretože vieme, aká dôležitá je výhra na domácej pôde. Mužstvo veľmi chce vybehnúť na trávnik."

Ako budeš prežívať El Clásico?

"O El Clásicu toho nemám veľa čo povedať, pretože zajtra nás čaká dôležitý zápas. Potom prípade čas na to, aby sme hovorili aj o El Clásicu. Všetci sa sústredíme na zajtrajší zápas."

Podporuješ odmietnutie akéhokoľvek zníženia miezd?

"Nemusíme tu hovoriť o téme faxu a iných interných záležitostiach. Nie je to vhodný čas, aby sme sa sústredili na toto. Sme tu na to, aby sme hrali futbal a zajtra nás čaká dôležitý zápas."

V čom nesúhlasíte so znížením platov?

"Bolo by nekonzistentné, aby som odpovedal na túto otázku, keďže som neodpovedal na tú predchádzajúcu. Je to interná záležitosť. Každý má svoj pohľad a kompetentné osoby vyriešia túto tému. My pracujeme na tom, aby sme v zajtrajšom zápase získali priaznivý výsledok."

Ako hodnotíš nového Coutinha?

"Z môjho pohľadu ma v prvom rade teší, že mám v kádri takéto kamaráta ako on. Okrem toho má množstvo kvality. Dokazuje to úrovňou a entuziazmom. Myslím si, že je veľmi nadšený a má veľa síl vďaka trofejam, ktoré vyhral s Bayernom. Všetci poznáme jeho úroveň a potenciál. V tejto sezóne nám dá veľa."

Aké si mal dojmy po zápase s Getafe?

"Niekto nemá rád prehry. Bol to náročný zápas, ale treba ho hodiť za hlavu. Podstatné je to, aby sme naďalej tvrdo pracovali. Futbal je rýchly a musíme sa sústrediť na zajtrajší zápas s Ferencvárosom. Nemôžeme držať v hlave dojmy z posledného zápasu či z prvej konfrontácie. Dnes sme trénovali veľmi dobre a myslím si, že sa to prejaví v zajtrajšom zápase."

Myslíš si, že môžeš byť brankárom základu, keď sa ter Stegen zotaví?

"Pracujem a dávam zo seba všetko, aby som hral za Barcelonu a ukázal svoje schopnosti. Neskôr tréner prijme svoje rozhodnutie."

Čo vieš o Ferencvárosi?

"Musíme mať voči nim maximálny rešpekt, tak ako voči všetkým klubom, ktoré prichádzajú na Camp Nou. Dajú zo seba všetko, pretože je to pre nich veľká šanca. Museli prejsť cez kvalifikáciu a porazili silné mužstvá. Zaslúžili si, aby tu boli. Budeme musieť tvrdo pracovať, aby sme získali dobrý výsledok."

Ako hodnotíš evolúciu mužstva?

"Adaptácia prebieha rýchlo. Podstatné je, že každý hráč pracuje s vôľou podriadiť sa úmyslom trénera."

Ako sa má Griezmann?

"Dobre. Vieme ako to v tomto športe funguje. Z toho, čo vidím, je šťastný a tvrdo pracuje. Niekedy niečo vychádza, inokedy zas nie, sezóna je dlhá. Dá nám veľa, tak ako to robil doteraz."

zdroj: as.com marca.com sport.es
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2020-10-19 15:40:16
Preboha, čo nám dal doteraz veľa? Neskutočne , načo sa k tej primadone vôbec vyjadrujú
2020-10-19 15:44:29
Griezmann, to je pomaly ako náboženstvo.