El Clásico je už za rohom. Veľkú šancu zahrať si v tomto zápase má aj Frenkie de Jong, ktorý v predchádzajúcom stretnutí s Ferencvarosom predviedol dobrý výkon. Holanďan sa na zápas proti Realu veľmi teší.

Zápas

"Bude to pre nás veľmi ťažký zápas, Clasica sú vždy také, pretože Real je dobrý súper. V každom prípade si veríme a máme skvelé mužstvo. Zápas bude náročný, ale hrať v El Clásicu je fantastické, môžeme vidieť, kto je lepší."

"Hral som už pred rokom na Camp Nou, je cítiť, že je to iný zápas v porovnaní s ostatnými. Celý svet o tom hovorí už týždne."

Predchádzajúca sezóna

"Keď hráte v takom klube ako Barcelona a nezískate žiadny titul, vždy je to sklamanie."

Mužstvo

"Vždy je dobré môcť sa spoľahnúť na niekoho ako Messi, pretože je to najlepší hráč na svete. Ja chcem hrať dobre a byť dôležitou súčasťou formácie, aby som pomáhal v získavaní trofejí. V Barcelone musíte vždy bojovať o všetky tituly."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
mito669 Premium
2020-10-22 09:21:32
Potom to aj tak vyzera keď sa každý spolieha na Messiho.. čo tak niečo vymyslieť alebo sa odhodlať aj k strele z väčšej diaľky ? A to nemyslím iba de Jonga ale aj ostatných
2020-10-22 11:53:59
Kecy čo to trepe,áno Leo je rozdielový hráč ale nie je jeho povinnosťou, ťahať mužstvo ako robil posledné roky,nech si konečne aj de Jong uvedomí,že na ihrisku je 11 hráčov a ich povinnosťou je vydať zo seba maximum a nie sa v kuse spoliehať na Lea. Leo včera v čistej golovke, mohol vám spraviť konečne radosť že dáva goly,no zbadal Demba uvedomil si, že on ten gol potrebuje viac tak mu to posunul a verte mal z toho väčšiu radosť ako keby ten gol dal on sám. Ked už naše periodika píšu,že hviezdny Messi bol prvým gratulantom ku golu Pedriho a prejavil obrovskú radosť,že mladík skoroval tí ktorý vždy upredňostnujú Ronalda to už niečo znamená. Preto je mi z vás zle,ktorí tu neustále kydate, posielate ho na lavičku,no objektívny divák vidí,že Messi bol vo všetkých našich goloch čo chcete viac.