Riqui Puig patrí medzi perly La Masie a zdá sa, že s jeho technickými schopnosťami a víziou výborne zapadá do herného štýlu FC Barcelona. V každom prípade sa však zdá aj to, že mladík nefiguruje v plánoch Ronalda Koemana. Barcelona ale našla riešenie.

21-ročný stredopoliar sa v tejto sezóne objavuje na trávniku len veľmi zriedkavo, čo mu bráni v ďalšom rozvoji a ľudia vo vedení klubu sú aktuálnou situáciou znepokojení. Koeman do dnešného dňa poslal hráčovi viacero odkazov, či už verejne alebo aj počas súkromných rozhovorov, keď mu jasne navrhol hosťovanie v inom klube, no Puig sa rozhodol zostať na Camp Nou v snahe presvedčiť Holanďana o svojich kvalitách.

Nie je to o tom, že Koeman nedáva mladíkom príležitosti, práve naopak. Počas pôsobenia Holanďana na trénerskej lavičke Blaugranas sa na trávniku objavili ako Ronald Araujo, tak aj Oscar Migueza, hrával Fati, príležitosti dostáva Pedri, ale aj Trincão. Puig má v každom prípade veľmi veľké problémy dostať sa na ihrisko. Zasiahol do troch zápasov Ligy Majstrov, ale ani v jednom prípade sa na trávniku neobjavil v základe.

V prípade Puiga však existuje riešenie, nakoľko viaceré médiá z Andalúzie informujú o tom, že mladík by mohol prísť na hosťovanie do Realu Betis do konca prebiehajúcej sezóny. Estadio Deportivo uvádza, že Puig v prvom rade predĺži s Barcelonou zmluvu, ktorý končí už koncom júna 2021. To mu zabezpečí istotu, že sa bude môcť na Camp Nou po skončení sezóny vrátiť. Hosťovanie mu zároveň umožní hrávať pravidelne a predviesť svoje kvality.

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

6 komentáre
2020-12-27 18:02:42
Ako môže byť hosťovanie riešením, keď naň Puig nechce ísť, aj keď by to bolo momentálne pre neho najlepšie.
2020-12-27 18:54:25
Rozumně řešení. Tady jen sedí, to mu nic nedá. Ať si zahraje na hostování, pak se prodá Couts v létě, skončí třeba Busq. Uvidíme, co Alena a bude místo i pro něj, kdy přijde do ne tak přeplněné a protekční zálohy.