Chémia medzi Messim a Pedrim je revolučná v tíme Barcelony, ktorý v tejto sezóne pôsobil miestami depresívne.

Messimu úsmev na tvári vyčaril len 18-ročný mladík, ktorého odmietol kúpiť Real Madrid. Niet lepšieho príkladu ako asistencia bývalého hráča Las Palmas - v 38. minúte zápasu na San Mamés poslal Messimu loptu pätičkou a ten už vedel, kam loptu upratať.

V tom čase bol stav nerozhodný a Messi začal akciu v strede poľa, videl Pedriho nabiehajúceho do stredu poľa a bol nikým nekrytý. Štvorica obrancov súpera bola v dobrom postavení, ale Messi si Pedriho vybral prihrávkou ľavou nohou a Pedri potom z ničoho vymyslel geniálnu vec.

Mladík si prebral loptu pravou nohou a zdalo sa, že sa chystá k strele, no potom loptu poslal pätičkou na nabiehajúceho Messiho. Aj na Unaiovi Simonovi bolo vidieť, že ho Pedri nachytal na hruškách a na Messiho následnú strelu nestihol zareagovať. Messi s istotou premenil a poslal Barcelonu do vedenia.

Bola to nádherná akcia, ktorá sa mohla zrodiť len vďaka genialite dvoch spomínaných hráčov. Messi po góle hneď ukázal na Pedriho a gól oslávili spoločne. Ak Pedriho niekto do zápasu nepoznal, po súboji na San Mamés sa to istotne zmenilo.

zdroj: marca.com youtube.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
jirkam Premium
2021-01-08 10:20:53
Dost možná PEDRI nechá zapomenout na SUAREZA,pokud jde o porozumění na hřišti
2021-01-08 11:03:11
A to tu pred zapasom napisal jeden "expert", ze Pedri je slaby......