Roberto Soldado, útočník Granady, bol sklamaný z prehry s Barcelonou, ale priznal, že jeho mužstvo sa z tohto zápasu môžu poučiť do budúcnosti.

Zhodnotenie zápasu

"Je to škoda, pretože si myslím, že do 87. minúty sme v obrane odviedli dobrú prácu. Mužstvo hralo jednotne a bránilo veľmi dobre proti súperovi, ktorého kvalitu poznáme všetci. Boli sme efektívni aj v situáciách, ktoré sme si vytvorili. Škoda tých smolných 5 minút v závere, v ktorých Barcelona bola schopná vyrovnať. V predĺžení sme potom trpeli, čakali sme na protiútoky. Barcelona sa dostala do vedenia. Mužstvo však dokázalo zareagovať a vyrovnalo na 3:3, keď sa to začínalo zhoršovať. Barcelona potom strelila štvrtý a piaty gól. Musí nám to poslúžiť ako impulz do zostávajúcej fázy sezóny, pretože sme veľmi dobre trpeli. Odohrali sme taký zápas, aký sme mali odohrať. V konfrontácii s Barcelonou sme sa dostali do vedenia 2:0  a vieme, aké ťažkosti s tým súvisia. Musíme ísť ďalej. Zostala posledná časť sezóny. Ak budeme hrať na tejto úrovni, dosiahneme skvelé veci. Toto je správna cesta, hoci dnes sme nahnevaní na výsledok."

Bez fanúšikov

"Je to škoda, pretože som presvedčený, že ak by sme za sebou mali 20 000 ľudí, tento zápas by nám neunikol. Je to smutné, pretože to bol jeden z tých večerov, kedy by fanúšikovia na Los Cármenes boli veľmi šťastní, no nemohli tu byť. Musíme naďalej bojovať, aby sme sa v budúcnosti mohli tešiť z vyššieho počtu týchto zápasov a s lepším výsledkom."

Predchádzajúca sezóna

"V Kráľovskom pohári to bola pekná cesta, kde nás taktiež zasiahla tvrdá rana na konci zápasu s Athletic v semifinále. Dnes, keď sme to už takmer mali na dosah, postup nám unikol. Musíme sa naďalej pripravovať, pretože to najlepšie máme pred sebou. Nepochybujem, že vďaka tomu budeme v budúcnosti lepší a tieto skúsenosti z dvoch rokov v pohári nám poslúžia."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2021-02-04 14:12:37
Porazení vždy hľadajú výhovorky.
2021-02-04 14:13:00
odviedli ste v obrane taku dobru pracu ze vas brankar musel zasahovat 15 krat a to nepocitam tycky a brvna. Vy ste mali smolu poslednych 5 min, my prvych 85.