Katalánci v dôležitom zápase s Altéticom Madrid na Camp Nou len remizovali a titul sa im opäť vzdialil. Čo nám konfrontácia s Los Colchoneros ukázala?

Najlepšie: Dobré striedania

Ronald Koeman po slabom prvom polčase zmenil rozostavenie a na ihrisko poslal Arauja miesto Minguezu. Už táto zmena posilnila mužstvo a Uruguajčan bol v obrane skutočnou skalou, súperovi veľa nedovolil a okrem toho sa v dvoch prípadoch ocitol v sľubných šanciach v súperovej šestnástke. Neskôr sa do hry dostali aj Dembélé a Roberto a aj tieto striedania vylepšili hru domácich, hoci prínos odchovanca La Masie boli skromnejší. Obaja v každom prípade do zápasu vniesli množstvo energie miesto úplne vyčerpaných Pedriho a Desta. Barcelona si v druhom polčase vytvorila niekoľko šancí a sám Dembélé mal určite streliť gól. Škoda, že tréner nezariskoval od začiatku, pretože strata bodov v tejto fáze sezóny vyjde veľmi draho.

Najhoršie: 1 z 12

Odchod Busquetsa zjavne ovplyvnil výkon mužstva a ak bude chýbať aj v posledných troch ligových zápasoch sezónu, môže to mať nepríjemný dopad. Väčšie negatívum je však hra Barcelony v zápasoch s mužstvami z Madridu v tejto sezóne. Barcelona totiž v štyroch zápasoch s Realom a Atléticom získala len jeden jediný bod, teda prehrala 3 zápasy. Takáto štatistika je neakceptovateľná. Ak prihliadneme na iné zápasy so silnými mužstvami, mužstvo Ronalda Koemana stále nemá na to, aby mohlo pomýšľať na výhry aj proti tým najsilnejším.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

14 komentáre
2021-05-08 19:09:23
Škoda tohto zápasu, titul sa nám žiaľ vzdialil. Je tam už len malá šanca, ale stále tam je. Možné je všetko. Najviac by ma naštvalo ak by sme týmto výsledkom, darovali titul tomu je*nutému Realu. To by ma asi porazilo ?. O to viac nás môže mrzieť ten nešťastný zápas s Granadou. Ale zas povedzme si úprimne, kto si pred pár mesiacmi čo i len pomyslel, že budeme hrať o titul. No nič, treba stále veriť, nádej umiera posledná.
2021-05-08 19:10:52
Granada a dnešni zápas nam zobral titul na 70 %