Sergi Roberto v rozhovore po zápase Barcelony s Realom Sociedad potvrdil, že všetci kapitáni Blaugranas si znížia svoj plat.

Poďakoval si už Martínovi za asistenciu?

"Áno, na ihrisku aj teraz. Odohral úžasný zápas - dva góly, práca na ihrisku... Sme veľmi spokojní."

Tvoj gól vás trochu upokojil. Bolo to trochu nespravodlivé, že až do konca ste nemali isté tri body.

"Áno, pretože sme dominovali po celých 90 minút s výnimkou prvého gólu pre Real Sociedad. Priamy kop sa nedal ubrániť. Boli sme však oveľa lepší a podarilo sa nám streliť štvrtý gól. Prvý zápas je vždy veľmi dôležitý. Teraz už nemáme Lea a myslím si, že bolo dôležité ukázať, že môžeme napredovať a vyhrať všetko."

Po vyše roku a pol sa fanúšikovia vrátili na Camp Nou.

"Veľmi nám chýbali, rok a pol to bolo veľmi ťažké. Hrať bez fanúšikov je zvláštne, určite to bolo náročné aj pre nich. Videli sme atmosféru na tribúnach, ľudia nás chceli povzbudzovať. Teraz musíme byť jednotní a napredovať."

Gerard Piqué si znížil mzdu a po strelení gólu pobozkal erb. Aj ty si pobozkal erb, chcel si ukázať, že ste v tejto ťažkej situácii v klube zjednotení?

"Áno, tak ako povedal Gerard, vždy sme pripravení pomôcť klubu. Štyria kapitáni ukázali, že veľmi milujú klub. Niekedy nás bolí to, čo sa o nás hovorí. Sú to klamstvá, od začiatku sme chceli pomôcť. Z rôznych dôvodov nebola téma zníženia platov uzatvorená, bola tu aj záležitosť s Leom. Gerard si znížil plat v poslednej chvíli, my to urobíme hneď po ňom. Chceme pomôcť klubu, držíme spolu."

zdroj: YouTube
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2021-08-17 11:08:12
Problem nie su kapitania ale ten zvysok darmozracov ma cele s umtitim, coutinhom co beru za sedenie na tribune miliony... dakujeme Barto.. a to neratam skautov co brali 8 mega kks
2021-08-17 11:12:41
Keby si tak ochotne všetci znižovali platy ešte keď tu bol Messi tak mohol ostať