Experti najväčších španielskych denníkov a rozhlasových staníc nemajú po včerajšom El Clásicu pochybnosti - Barcelona je už len tieňom samej seba, nemá taktický plán a nemôže bojovať o titul v španielskej La Lige.

Svoj názor na tému včerajšieho zápasu medzi Barcelonou a Realom Madrid vyjadril napríklad bývalý futbalista Realu Madrid Miguel Torres, expert Movistaru Julio Maldini a komentátor rádia Cadena COPE Manolo Lama.

"Barcelona nemá plán a veľa improvizuje. Toto je skutočná taktická katastrofa," povedal na rovinu bývalý hráč Realu Madrid Miguel Torres, ktorý bol v nedeľu hosťom programu 'Marcador' na rádiu Marca. "Hráči Realu Madrid sú expertmi na zápasy tohto typu. Je to pravdepodobne už piaty zápas v rade, v ktorom proti Barcelone neprehrali. Teraz sa im podarilo naplánovať hru k dokonalosti. Bolo by možné otvoriť futbalovú diskusiu o tom, či sa takýto štýl páči fanúšikom Realu Madrid, ale páči sa mi, keď môj tím vyhráva a Real to dokázal presvedčivým spôsobom," dodal Torres.

Komentátor televíznej stanice Movistar+ a spolupracovník denníka Marca Julio Maldini jednoznačne vyhlásil, že "Real Madrid si zaslúžil vyhrať" a dodal, že "Barcelona nie je na takej úrovni, aby mohla zabojovať o zisk titulu majstra Španielska."

Tím Ronalda Koemana kritizoval aj komentátor rozhlasovej stanice Cadena COPE Manolo Lama: "Nie je to tak, že Real Madrid je výnimočný. To Barcelona hrala veľmi zle. 85% ľudí vedelo, že to tak bude. Real vyhral bez veľkého úsilia, držal sa plánu Carla Ancelottiho a Barcelona nemala nikoho, kto by ten plán mohol zvrátiť. Barcelona zároveň nemá materiál na to, aby mohla bojovať o ligový titul," dodal.

zdroj: marca.com cadena cope
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2021-10-25 10:51:50
Nesuhlasil by som. Barcelona ma jasny plan. Ked to nejde, posleme ta univerzala a luuka... :)
2021-10-25 11:00:22
Tihle experti. Chtěl bych slyšet co by říkali, kdyby dal Dest gol na 1:0 a zápas by vapadal jinak. Neříkám, že jsme dobří ale el clasico nemá nikdy favorita