Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-10-25 10:51:50
Nesuhlasil by som. Barcelona ma jasny plan. Ked to nejde, posleme ta univerzala a luuka... :)
2021-10-25 11:00:22
Tihle experti. Chtěl bych slyšet co by říkali, kdyby dal Dest gol na 1:0 a zápas by vapadal jinak. Neříkám, že jsme dobří ale el clasico nemá nikdy favorita
2021-10-25 11:12:13
No tak čo sa týka taktiky tak je jasné, že Koeman nie je žiadny taktik. Čo mi asi na ňom najviac vadí, že tie jeho striedania prakticky nikdy neprinášajú v zápase skoro žiaden výsledok. Nevie striedaním zmeniť, alebo ovplyvniť vývoj zápasu. Ako keby len tak skúšal "od buka".
2021-10-25 11:42:00
Fandím Barce, proto jaká je. Kdyby vyhrála po stylu Realu, tak nejsem spokojený tak i tak.
2021-10-25 11:45:27
Ale prosím Vás. Veď úprimne Real si hral svoje, aj keď to tak pre mnohých nevyzeralo, no na konci zápasu neboli ani len spotený, ani unavený.
Prvých 15 minút nechali hrať Barcu, bez čo i len snahy na protiútok. Celá 11-ka na vlastnej polovici... Áno Barca mala držanie lopty. Ale žiadne nebezpečenstvo... A KEBY, na ktoré sa nehrá dá Dest na 1:0, tak by určite aj Real zmenil hru... Ale na Keby sa nehrá, lebo to by aj Benzema mohol dat gól, Keby netrafil stred brány, Vinicius keby dest nezachránil svoju hlavičku brankárovi, strela Modrica zablokovaná stoperom a v konečnom sumáre aj keby sa hra na keby Real mal viac vyložených šancí. Na strely 2:5...ale na KEBY sa nehrá. V strede poľa vyhrávali súboj za súbojom. Kam sa mali hnať? Tiež hrajú 3 zápasy do týždňa a keď stačí na výhru hrať na pol plynu, tak prečo to nevyužiť? Či by hrali inak za stavu 1:0 nikdy nezistime, lebo sa to nestalo. ? Takticky to uhrali skvelé, to proste treba uznať. Keby Barca vyhrala 1:0 po mizernom výkone, tiez by boli dôležité 3 body a nie hra. Ale oni hrali. Mali 10 striel, 5 na bránu a z toho minimálne ďalšie 2 góly vychytal Stegen... Barca nevie trafiť poriadne ani bránu... To že má svetlé chvíľky a držanie lopty z nej ešte lepšie mužstvo nerobí.
Real vedel kedy zatlačiť a založiť útok, kedy sa stiahnuť a nechať Barcu hrať. Bol to súboj o chybách a Barca ich spravila viac, pre to tvrdiť, že Barca bola lepšia je z cestné. Treba prijať prehru a nie špekulovať KEBY... Lebo 2 strely na bránu, aj Keby z nich boli góly je to stále len 2:2 a nie na víťazstvo ✌️
P.S. Barca bola lepšia aj ako Granada, či iný trpaslíci a vedela prehrať 0:1, takže dojem z hry nevypoveda o kvalite tímu ??
S dobrou taktikou totiž nieje potrebne dominovať. Umenie a talent je vyhrať, aj keď to dominantné nieje ?
2021-10-25 11:59:55
Ani by som nepovedal ze Koeman v tomto zapase nejako vaznejsie pochybil. Zostavu zvolil dobru a vzhladom na stav zapasu a mizerny vykon niektorych hracov aj spravne striedal. Taktiku sme oproti niektorym minulym zapasom vcera mali. To ze nam chyba kvalita v utoku je velmi vidiet. Ked sa k tomu prida de jong so svojim slabym vykonom, tak ani zaloha nefunguje tak ako by mala. Napriek tomu vsetkemu sme boli realu vyrovnanym superom.