Médiá priniesli informáciu o tom, že do Barcelony sa môže vrátiť Alexis Sánchez v rámci výmeny s Interom Miláno. Opačným smerom by putoval Luuk de Jong.

Kluby dosiahli v tomto smere predbežnú dohodu a s jej podmienkami súhlasí aj FC Sevilla, teda zamestnávateľ holandského útočníka, ktorý je na Camp Nou len na hosťovaní. V Barcelone ho v každom prípade nechcú, zatiaľ čo Interu by sa zišiel a Andalúzania nemajú nič proti tomu, aby bol do konca prebiehajúcej sezóny na hosťovaní v Taliansku.

Inter je na druhej strane spokojný s tým, že Alexis odíde do Barcelony. V Taliansku hráva od roku 2019. V tejto sezóne zasiahol do 14 zápasov, ale len v dvoch prípadoch ako hráč základnej zostavy. Strelil dva góly a zaznamenal tri asistencie.

Oveľa lepšie výkony predvádzal v drese Blaugranas, kde odohral 141 zápasov, v ktorých nastrieľal 47 gólov a na ďalších 35 prihral. Jeho návrat do metropoly Katalánska musí odklepnúť Xavi Hernández, ale je všeobecne známe, že katalánsky klub súrne potrebuje strieľať góly a Alexis je schopný hrávať aj na krídle. Mateu Alemany v súčasnosti čaká len na zelenú od trénera prvého tímu.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

17 komentáre
2021-12-16 08:38:21
Haha len to nie nech si zoberú de jonga zadarmo ale sanchez je dnes už len tien toho skvelého hráča
2021-12-16 08:47:52
z bláta do louže. Někdo mladší - perspektivnější by tam nebyl? Co ten Cabral?