Kataláncom nevyšiel ani včerajší zápas proti Rayo Vallecano, v podstate prehrali tretie stretnutie na Camp Nou v rade. Známky poukázali na to, ktorí hráči sú vo forme a ktorí neprežívajú najlepšie obdobie.

Hodnotenie hráčov bolo zostavené podľa nasledovného kľúča -> do úvahy sme brali 2 subjektívne zdroje: hodnotenie portálu thehardtackle.com a hodnotenie katalánskeho denníka Sport a potom hodnotenie dvoch štatistických portálov Whoscored.com a sofascore.com. Pri každom hráčovi je priemer známok z týchto 4 zdrojov s komentárom portálu thehardtackle.com. Kompletné čísla nájdete v tabuľke na konci článku.

Ter Stegen - 5,3

Pri góle Vallecana toho veľa urobiť nemohol. Inak nemal veľa čo robiť. Okrem toho zaznamenal 85% úspešnosť prihrávok.

Sergiño Dest - 5

Dest mal prsty v jedinom góle stretnutia, keď nedokázal zabrániť Alvarovi Garcíovi vystreliť. Po prvom polčase bol vystriedaný, vysvitlo, že si poranil hamstring.

Ronald Araujo - 6,6

Araujo bol najlepším obrancom Barcelony v tomto zápase, brilantne komandoval celú defenzívnu líniu. Podal dobrý výkon, 92% jeho prihrávok našlo adresáta, z toho až 11 z 14 dlhých pasov.

Éric Garcia - 6,2

García hral oveľa lepšie po tom, ako Xavi zmenil systém na troch obrancov. V troch prípadoch zastavil nebezpečný útok súpera, vyhral 5 z 7 vzdušných súbojov.

Jordi Alba - 6,8

Alba odohral dobrý zápas, keď po svojej strane lietal hore dole a dostával sa do nebezpečných priestorov v blízkosti pokutového územia súpera. V jednom prípade nastrelil konštrukciu bránky.

Frenkie De Jong - 5,3

Holanďan nedokázal ovplyvniť dianie na ihrisku a po hodine hry bol vystriedaný. Zaznamenal len jednu kľúčovú prihrávku a z trávnika schádzal zjavne nahnevaný. Zamieril rovno do šatne, no neskôr sa vrátil na lavičku.

Sergio Busquets - 6,5

Busquets v tomto zápase kryl obranu, ale dopredu sa veľmi nepúšťal. Vyhral 8 súbojov na zemi a 5 vo vzduchu. Okrem toho sa mu darilo prerušovať útoky súpera.

Gavi - 6,9

Gavi nemal ďaleko k tomu, aby vyrovnal skóre zápasu, keď nastrelil konštrukciu bránky. Dostával sa do pozícii, ale nedokázal z toho nič vyťažiť. Zaznamenal 8 centrov a 4 úspešné driblingy zo 4 pokusov. Mladík bol aj faulovaný v pokutovom území súpera, ale rozhodca na biely bod neukázal.

Ousmane Dembélé - 6,4

Dembélé hýril aktivitou, zaznamenal 4/6 driblingov, zahral dve kľúčové prihrávky a 17 centrov. Na bránku súpera vyslal 5 striel. Platí však čo počas uplynulých zápasov - na ihrisku je ho veľa, ale efektivita je mizerná.

Aubameyang - 5,2

Auba bol takmer počas celého zápasu neviditeľný a neurobil nič, čo by stálo za zmienku. Mal len 17 dotykov s loptou a Xavi ho neskôr vystriedal.

Ferran Torres - 5

Podobne ako Auba, mal problémy počas celého stretnutia. Nepresadil sa v driblingu, ani v streľbe a po hodine hry ho nahradil Depay.

Náhradníci

46' Lenglet - 6,3

Odohral druhý polčas a podal dobrý výkon. Pomohol obrane, aby bola kompaktná.

60' Depay - 6

Bol iniciatívnejší ako Torres, ktorého vystriedal. Zaznamenal tri strely, zahral dvojicu kľúčových prihrávok, ale nedokázal urobiť ten rozdiel, ktorý Katalánci zúfalo hľadali.

60' Nico - 6

Nico vystriedal De Jonga v 60. minúte a zápas dohral po boku Busquetsa. Veľa však neurobil.

71' Luuk de Jong - 5,1

Tentokrát nedokázal urobiť dosť na to, aby zmenil výsledok stretnutia.

71' Traoré - 6,3

Snažil sa zo všetkých síl, dvakrát vystrelil na bránku, mal úspešných 6/6 driblingov. Taktiež vyhral všetkých 6 osobných duelov.

zdroj: sport.es whoscored.com sofascore.com thehardtackle.com forcabarca.sk
foto: twitter/fcbarcelona.com forcabarca.sk

Diskusia

7 komentáre
2022-04-25 17:10:32
Depay z leveho kridla nehral nejhure... jelikoz je torres mimo a evidentne si potrebuje odpocnout dal bych prave memphise na levo misto ferrana
2022-04-25 17:21:37
Podľa mňa všetci aspoň o 2 stupne horšie známky a poniektorí aspoň na 1-2 zápasy na tribúnu. Neviem v čom to je ale všetci noví ,ktorí k nám prišli zo začiatku sa ukazujú že by mohli byť posilou a potom prásk a je to iba priemer alebo ešte horšie. Tá tiki taká je s týmto mužstvom je karastrof