Ronald Koeman prelomil v Španielsku mlčanie prvýkrát od svojho odchodu z Barcelony a to počas tlačovej konferencie pre príležitosti konania golfového turnaja Koeman Cup.

Holanďan sa len pousmial nad tým, aký zástup novinárov sa zúčastnil tejto tlačovej konferencie "Určite ste neprišli len kvôli tomuto turnaju." Tréner predstavil svoju verziu o odchode z klubu, porozprával o problémoch Barcelony a ťažkých vzťahoch s Joanom Laportom.

Ako hodnotíš prácu Xaviho Barcelony?

"Pravda je taká, že situácia Barcelony ako tímu a aj klubu je rovnaká, ako keď som tam bol ja. Chcem tým povedať, že výmena trénera nie je vždy niečo, čo zaručí zlepšenie. Nechcem nikoho kritizovať. Žiadam len o podporu pre Xaviho, pretože tréner nie je jediným vinným. Nech mu doprajú podporu, akú som ja nemal. Dúfam, že prezident sa to naučil a podporuje Xaviho. Situácia klubu ma bolí, je mi to ľúto, pretože som culé a naďalej bývam v Barcelone. Žiadam o maximálnu podporu pre Xaviho, pretože je to legenda a veľmi dobrý tréner, a nie je jeho vina, že Barcelona je v takejto situácii."

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

6 komentáre
2022-04-28 16:19:53
Tento ked otvori usta, tak to stoji za to. Uz druhykrat vidim jeho vyrok, kde kritizuje barcelonu a Xaviho a popiera progres, ktory nastal. Ano na Real stracame viac bodov ako pod Keomanom, ale Real zbiera pravidelne body a hlavne vtedy sme boli na deviatom mieste a teraz sme na druhom.
neberiem mu pravo na nazor, ale ako culle by si mal tieto vyplody zraneneho ega nechat pre seba, lebo tie urcite neprospeju k pohode v time.
2022-04-28 16:20:05
Situacia je rovnaka, s malym rozdielom ze sme o 7 priecok v tabulke vyssie