Katalánci v poslednom zápase sezóny ťahali za kratší koniec, keď na Camp Nou podľahli Villarrealu o dva góly. Čo nám stretnutie ukázalo?

Najlepšie: Ronald Araujo

Keď mužstvo prehrá na domácom ihrisku 0:2 a jeho najlepším hráčom je stopér, to svedčí o tom, že tím nepodal dobrý výkon. Ani Araujo sa počas zápasu proti Villarrealu nevyvaroval chybám, ale počas celých 90 minút hral veľmi agresívne a efektívne. Vystupoval vysoko, znemožňoval plynulú výstavbu akcií súpera a keď sa už dostal do situácie jeden na jedného, tak súboj vyhral. Uruguajčan sa ukázal dokonca aj v ofenzíve, keď predviedol brilantný útok po krídle. Predovšetkým však ukázal svoj charakter a plné nasadenie, ktoré chýbalo väčšine jeho spoluhráčov.

Najhoršie: bez presvedčenia, koncentrácie a bojovnosti

Barcelona odohrala tento zápas bez kúska agresivity a neukázala nasadenie, aké fanúšikovia očakávali. Tempo akcií bolo fádne a nezmenil ho dokonca ani nepriaznivý výsledok. Je síce pravda, že domáci mali loptu častejšie na kopačkách, ale nič z toho nevyťažili. Súper si tak z Camp Nou odváža plný počet bodov vďaka individuálnym chybám hráčov Barcelony, ktoré vyplynuli z nedostatočnej koncentrácie.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2022-05-23 07:24:39
Je mi líto Adamy.
Včera se dost snažil, vracel se zpátky a zastupoval v obraně Alvese, když nestíhal. A nakonec jeho možná poslední akce v našem dresu je odevzdanej balón na gól soupeře (po tom co se skvěle vrátil do obrany)
2022-05-23 07:31:39
Najlepsie: uz v 35 minute ma tak dobre uspali, ze som sa zobudil tesne pred koncom zapasu, pozrel vysledok, mavol rukou a spal dalej - toto sa mi uprimne v tejto sezone stalo asi 5x, predtym nikdy /// najhorsie : obavy zo startu novej sezony uz v maji, no nic Alemeny vytiahnut lenonovky, bazovy prutik a cvicit kuzla, lebo toto bude kurnik tazke, ale tak neklesajme na duchu, deju sa aj horsie veci, napr. Jakubec stale vydava novu hudbu