Cesar Azpilicueta na Camp Nou nepríde, ale všetko nasvedčuje tomu, že Katalánci sa nakoniec dohodli s Chelsea na prestupe Marcosa Alonsa. Katalánske médiá informujú, že k dohode je už len krôčik, no je možné, že transfer bude oficiálne oznámený až po štarte La Ligy.

Ako informuje katalánsky denník Sport, Marcos Alonso sa stane hráčom FC Barcelona. Rokovania sú vo veľmi pokročilej fáze a ľavý obranca posilní rady Blaugranas zrejme po začiatku novej sezóny. Operácia sa má podľa denníka uzavrieť za sumu pod 10 miliónov eur a hráč podpíše zmluvu na 2 roky s opciou na predĺženie o jednu ďalšiu sezónu.

Pre Barcelonu je v súčasnosti prioritou zaregistrovať nové posily a zbaviť sa nepotrebných hráčov. Okrem toho je nutné znížiť rozpočet na platy. Alonso preto musí byť trpezlivý. Španiel v každom prípade dostal súhlas na transfer od tréner Thomasa Tuchela a Barcelona je veľmi blízko k dosiahnutiu dohody s The Blues.

Londýnčania totiž nakoniec podpísali náhradu za Alonsa a novým ľavým bekom na Stamford Bridge sa stane Marc Cucurella. Navyše, Alonso bol pripravený vynútiť si transfer na Camp Nou za každú cenu. V súčasnosti je potrebné dohodnúť už len konečnú cenu prestupu. Trochu iné informácie ponúka Mundo Deportivo, ktorý tvrdí, že ľavý obranca sa po dnešnom tréningu rozlúčil s pracovníkmi Chelsea a počas víkendu vycestuje do Barcelony, aby uzatvoril transfer.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2022-08-05 18:35:46
Nie :(
2022-08-05 18:53:29
Vsak Balde byl v přípravě skvělej :(