Predstavte si napr. štvrťfinále aligy majstrov, kde by bol Alba zranený… neviem si tam zatiaľ predstaviť Baldeho, skôr skúseného Alonsa… aj keď je pravda, že by som najprv registroval až potom ďalej kupoval…
Já nevim, nechci nikoho odepisovat předem, ale v červnu jsem ho viděl na Slavii naživo a nijak mě nezaujal, právě naopak…pokud by to byla smlouva na rok a pak přišel Gaya/Grimaldo zadarmo, tak ok…ale jinak tenhle krok nechápu
to už radsej sme mohli brat toho Cucurellu my.. ved je to tuším aj odchovanec..
Alonso sa bude celú sezónu modliť aby sa Alba zranil pretože inak sa na ihrisko nedostane ani náhodou ani rotáciou a ani po zápase ?
V Brightonu se docela chytil a vloni patřil k jejich nejlepším hráčům. Logicky nepošleš jednoho ze svých nejlepších pryč za pakatel. Zájem mělo City, jen se jim nechtělo dávat těch 50M co požadoval Brighton. No a pak přišla Chelsea a nechtěla se zdržovat zdlouhavým vyjednáváním, tak to rovnou napálila na 62 a je to...
To si kde pozeral ? ja som za posledne roky videl asi tak cca 50 zapasov chelsea a ani v jednom nebol Alonso ani v lepsej polovici nie to este najlepsi ? Rychlost behu ma asi take nieco ako pique a na to ze hra krajneho obrancu je to katstrofa... do zadu je tragicky. Ja by som ho realne nebral ani zadarmo
Chelsea sledujem velmi pravidelne
Alonso ked ma svoj den, tak je jeden z najlepsich na ihrisku. Sice ema rychlost ale vzdy je na spravnom mieste v spravnom case a jeho lavacka je fakt vyborna. Nad jeho prvymi dotykmi/spracovaniami zasnem lebo to je dokonalost. Ked vsak nema svoj den tak je dopredu priemerny a na 100% spravi taku hrubku ze by ste ho nerozpoznali od Lengleta. Taktiez Alonso hra vyborne iba v trojclennej ako wingback takze Xavi chce urcite hrat 343
Alonso sa bude celú sezónu modliť aby sa Alba zranil pretože inak sa na ihrisko nedostane ani náhodou ani rotáciou a ani po zápase ?
Alonso ked ma svoj den, tak je jeden z najlepsich na ihrisku. Sice ema rychlost ale vzdy je na spravnom mieste v spravnom case a jeho lavacka je fakt vyborna. Nad jeho prvymi dotykmi/spracovaniami zasnem lebo to je dokonalost. Ked vsak nema svoj den tak je dopredu priemerny a na 100% spravi taku hrubku ze by ste ho nerozpoznali od Lengleta. Taktiez Alonso hra vyborne iba v trojclennej ako wingback takze Xavi chce urcite hrat 343