Katalánci v dnešnom zápase na Camp Nou nedali svojmu súperovi šancu a nad Realom Valladolid vyhrali jasne 4:0. Čo nám stretnutie prinieslo?

Najlepšie: Fungovalo všetko

Po takomto zápase môžeme diskutovať o tom, či bol súper taký slabý, alebo Barcelona taká dobrá. Pravdou je, že Xavimu dnes plán vyšiel na 100%. Koundé zahral výborne na poste pravého obrancu, ale aj na stopérovi. Gavi, Pedri a Busquets ovládli stred poľa. Ďalší výborný zápas odohral Éric García a Balde opäť využil ponúknutú šancu. Skutočnú mágiu však ukázali útočníci. Raphinha s Dembélém s ľahkosťou vytvárali šance a celkovo prihrali na 3 góly. Robert Lewandowski má na druhej strane už 4 góly v 3 zápasoch a ukazuje, že patrí medzi kandidátov na zisk Trofeo Pichichi. Celé mužstvo vo všeobecnosti odviedlo skvelú prácu a niet divu, že na Camp Nou zavítalo až 84 000 fanúšikov. Takúto hru radi sledujeme.

Najhoršie: Chvíľa rozptýlenia

Barcelona samozrejme neodohrala dokonalý zápas. V druhom polčase na niekoľko minút poľavila. Vtedy sa predviedol Ter Stegen, ktorému sekundoval Jules Koundé. Za stavu 2:0 môže vyjsť každá chyba draho. Dnes bol súperom Real Valladolid, ale proti silnejšiemu súperovi sa mohol zápas zbytočne skomplikovať. Výhrady môžeme mať aj k náhradníkom, ktorí zasiahli do zápasu v druhom polčase. Ansu Fati a Ferran Torres tentokrát nezaujali.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-08-28 23:35:56
Mne sa najviac páčili Raphinha Baldé Koundé Pedri Lewandowski
2022-08-28 23:38:34
Pique 2018 milujem Barcelonu
Pique 2019 v buducnosti chcem byt prezidentom barcelony
Pique 2020 ak bude treba vyvodit zodpovednost za prehru 2:8 budem prvy kto tak urobi
Pique 2021 v barcelone skoro nic nezarabam, v barcelone nebudem na lavicke, ak budem na lavicke, odidem
Pique 2022 odmietol si zredukovat plat, sedi na lavicke ako piaty obranca v hierarchii a berie desiatky milionov na sezonu