Sergio González na pozápasovej tlačovej konferencii zhodnotil vysokú prehrou proti Barcelone. Tréner Cádizu priznal, že jeho zverenci sa po inkasovanom góle neboli schopní proti súperovi presadiť.

Analýza zápasu

"Čelili sme skvelému súperovi, ktorý je v dokonalej forme. Do zápasu sme vstúpili dobre, s adekvátnou intenzitou. Ale prvý gól Barcelony nás veľmi ranil, Xavi potom poslal do zápasu nových hráčov, ktorí demonštrovali silu, ktorú sme nedokázali zastaviť. Musíme si vyčistiť hlavu, pozrieť si tento zápas cez prizmu nášho súpera a začať myslieť na piatok, ktorý bude pre nás kľúčový."

Situácia na tribúne

"Všetci sme to prežívali s nepokojom. V takýchto momentoch sa zabúda na šport. Rozhodca nám oznámil, že fanúšik bol uživený a rozhodli sme sa, že by sme mali dohrať."

Optimizmus

"Teraz je ťažké poslať fanúšikom odkaz. Takéto gesto by malo byť podporené činmi, ale tie nemáme. Je ťažké akceptovať a pochopiť, že sme stále nezískali ani jeden bod. Uvedomujem si, že fanúšikovia majú pochybnosti."

Pokračovanie v zápase

"Toto rozhodnutie bolo prijaté s maximálnou vážnosťou. Dostali sme informáciu, že fanúšika odniesli zo štadióna s hmatateľným pulzom a rozhodli sme sa, že môžeme pokračovať v hre."

zdroj: as.com marca.com
foto: twitter.com/cadiz_cfen

Diskusia

1 komentár
2022-09-11 12:09:06
včera nič moc výkon cadizu, žiadna myšlienka alebo niečo, skóre po 5 zápasoch 0:14. Neviem neviem či tam dlho vydrži tento trener