Arnau Martínez, odchovanec FC Barcelona a momentálne pravý obranca Girony, poskytol rozhovor pre katalánsku televíziu TV3, v ktorom priznal, že sa netají túžbou vrátiť sa do metropoly Katalánska. A práve o tohto obrancu majú Blaugranas záujem.

Xavi

"Páčil sa mi ako hráč a páči sa mi aj ako tréner, ktorému sa darí veľmi dobre. Po celý život som bol culé. Keď som sa narodil, stal som sa socio a vždy som chodil na štadión, s rodičmi, s bratrancom."

'Mascherano'

"Často ma s ním porovnávali, keď som hral ešte v Barcelone. Bol som kapitán. Viedol som tím a bol som viacmenej rovnako všestranný ako Javier Mascherano a preto ma tak volali."

Odchod z La Masie

"Na začiatku to bolo ťažké a niekoľko dní som plakal, no musím im poďakovať, že ma poslali preč, inak by som nebol tam, kde som teraz. Možno by som bol v Barcelone a hrával za rezervu."

Priateľstvo s Alejandrom Baldem

"Mám z neho veľkú radosť, z jeho úsilia a práce. Teší ma, že sa dostal do základnej zostavy a dokonca teraz na pravej strane, hoci je ľavák."

Návrat do Barcelony

"Ak sa vrátim, tak do prvého tímu. Samozrejme, že by som sa chcel vrátiť do Barcelony, ale rovnako by som chcel odísť do jedného z veľkých klubov, ktoré sú najlepšie na svete."

zdroj: TV3
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
jirkam Premium
2022-11-17 17:11:17
Máte tam nějaký bulharský kalendář 13 dnu do Silvestra?