N’Golo Kante má zmluvu s Chelsea platnú do konca tejto sezóny. Fabrizio Romano tvrdí, že existuje obrovská šanca, že by záložník mohol odísť zo Stamford Bridge v lete ako voľný hráč.

Barcelona bola v minulosti spájaná s príchodom francúzskeho stredopoliara. Situáciu pozorne sleduje aj teraz. V drese The Blues hráva 6 rokov a postupne sa vypracoval na kľúčového hráča tímu. V tejto sezóne sa mu darí pomenej kvôli zraneniam. Vedenie klubu hráča rešpektuje, ale zároveň sa snaží omladiť stred poľa.

V tejto súvislosti nie je prekvapením, že Chelsea zatiaľ neponúkla Kantému predĺženie zmluvy a aj z toho dôvodu sa očakáva, že Francúz po sezóne zmení klubové farby. FC Barcelona vníma Kantého ako jednu z možností na posilnenie záložnej formácie, keďže hľadá náhradu za Sergia Busquetsa, ktorý zrejme opustí klub po skončení prebiehajúceho ročníka.

Dobrou správou pre Barcelonu je, že môže získať Kantého zadarmo a s hráčom bude môcť rokovať už od januára. Fabrizio Romano v každom prípade uviedol, že prioritou francúzskeho záložníka je pokračovať v kariére na Stamford Bridge, keďže sa v klube cíti veľmi dobre. Iný pohľad má ale Chelsea. Barcelona bude situáciu naďalej pozorne sledovať.

zdroj: Fabrizio Romano
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.