Katalánci dnes večer odohrajú osemfinále Copa del Rey. Zápas proti AD Ceuta, ktorá hrá v tretej lige a nedarí sa jej, má jasného papierového favorita, no predchádzajúce kolo proti Intercity nám ukázalo, že stať sa môže naozaj všetko.

FC Barcelona chce po víťazstve nad Realom Madrid nadviazať na svoj skvelý výkon. Xavi Hernández v každom prípade pripravuje rotáciu a tá bude zrejme rozsiahlejšia. V obrane bude chcieť tréner dať šancu hráčom, ktorí v poslednom čase nedostávali príliš veľa priestoru, s výnimkou Baldeho. Stred poľa bude zrejme zložený výlučne z hráčov rezervy, pričom Pablo Torre sa zdá byť "istým" hráčom základnej jedenástky vďaka dobrému výkonu v poslednom pohárovom zápase. V útoku dostane ďalšiu šancu Raphinha, Robert Lewandowski si bude chcieť zlepšiť streleckú bilanciu a Fati bude chcieť dokázať, že si zaslúži hrať v prvom tíme. Zostava Blaugranas tak môže vyzerať aj takto:

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka AS

Pohľad denníka Marca

zdroj: mundodeportivo.es sport.es marca.com as.com
foto: mundodeportivo.es sport.es marca.com as.com

Diskusia

4 komentáre
2023-01-19 11:00:12
Chlapci moji radte kde sa to da vidiet ?
2023-01-19 11:09:49
dufam ze Angel dostane par minutiek :) V Youth League sa mu dari takze sanca zasluzena. Vzdy je fajn vidiet noveho hraca v prvom time.