FC Barcelona síce dokázala zdolať Valenciu na domácom trávniku a získať veľmi dôležité 3 body, no viacerí hráči výkonom veľmi nepresvedčili. Viac v dnešnom hodnotení.

Hodnotenie hráčov bolo zostavené podľa nasledovného kľúča -> do úvahy sme brali 2 subjektívne zdroje: hodnotenie portálu barcauniversal.com a hodnotenie katalánskeho denníka Sport a potom hodnotenie dvoch štatistických portálov Whoscored.com a sofascore.com. Pri každom hráčovi je priemer známok z týchto 4 zdrojov s komentárom portálu barcauniversal.com.

Ter Stegen - 6,2

Nemusel predviesť žiaden zákrok, ale urobil nešťastnú chybu, ktorá takmer viedla ku gólu Valencie.

Koundé - 6,1

Skvele vygumoval Samuela Lina na krídle, krídelník nezaznamenal žiadnu kľúčovú prihrávku a len dve strely mimo brány.

Araujo - 6,2

Aj keď dostal červenú kartu, pravdepodobne zachránil Barcelonu pred inkasovaním gólu ako posledný hráč vzadu. V obrane si však počínal dobre.

Christensen - 7

V obrane hral pomerne dobre, ale niekoľkokrát bol mimo svojej pozície.

Balde - 7,1

Balde si na ľavom krídle vytvoril niekoľko šancí, pričom predviedol 4/5 driblingov. Nedoprial ani centimeter priestoru Thierrymu Correovi.

Sergi Roberto - 6,3

Roberto mal problémy s potiahnutím lopty dopredu a často musel hrať na istotu v strede ihriska.

Busquets - 7,1

Bezchybne velil stredu poľa v držaní lopty a za svoju prácu si pripísal asistenciu. Mal však problémy v defenzíve a často nestačil na Andreho Almeidu a Ilaixa Moribu.

De Jong - 6,4

Odohral len 45 minút, z ktorých väčšina mala ďaleko od ideálu.

Raphinha - 8,2

Po nevýraznom výkone proti Realu Madrid dnes Raphinha predviedol skvelé predstavenie a bol jednoznačne najlepším hráčom Barcelony. Strelil úvodný gól a mohol si pripísať aj asistenciu.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Torres - 5,1

Rozhodol sa kopať penaltu pred Ansum Fatim a loptu namieril mimo bránu. Ani dnes si nedokázal vytvoriť šance.

Fati - 6

Vyzeral živšie ako v predchádzajúcich zápasoch, ale nedokázal využiť ponúknuté šance. Trafil aj brvno a nakoniec ho vystriedal Marcos Alonso, keď Araujo dostal červenú kartu.

Náhradníci

46' Kessíe - 6,8

Do stredu poľa pridal veľa defenzívnej sily a obmedzil tak akúkoľvek voľnosť, ktorú mal predtým stred poľa Valencie.

61' Alonso - 6,2

Pomerne dobre zaskočil za Arauja a pomohol tímu k čistému kontu.

81' García - 6,4

Pomohol mužstvu ubrániť jednogólové vedenie.

87' Alarcón - 6,1

Striedanie v úplnom závere stretnutia.

zdroj: sport.es whoscored.com sofascore.com barcauniversal.com forcabarca.sk
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2023-03-05 19:42:00
Torres max. 4, ak nie menej. Dúfam že sa Xavimu konečne otvoria oči a pošle ho…..
2023-03-05 20:08:23
Toto hodnotenie musel robiť niekto, kto zápas nevidel ináč nemôže dať žiadnemu hráčovi Barce vyššiu známku ako 5. Kondé je ospevovaný a ohodnotený akoby podal jeden z najlepších životných výkonov, pritom bol najslabším hráčom zápasu a vďaka jemu musel Araujo pod sprchy. Xavimu by som za striedania a zostavu dal max. 3. Na trávnik po vylučení Arauja pošle Alonsa, ale stiahne Fatiho??? Pritom Torres ukázal (zasa) že v Barci nemá čo robiť. Rovnako je potrebné zbaviť sa Kessieho, ktorý hrá a behá, akoby mal olovené kopačky alebo pod dresom minimálne 15 kg závažia. Dnešný zápas bol zo strany Barce jedno obrovské trápne a odpudzujúce divadlo. Hru, aku Barca predvádza už minimálne v posledných 4 zápasoch je jednou obrovskou urážkou a hanbou značky Barca!!! Jediný kladný bod zápasu sú tri body, ktoré sme si ale že absolútne nezaslúžili, rovnako ako víťazstvo v zápase s Realom!!!