Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
pedo Premium
2023-03-05 19:42:00
Torres max. 4, ak nie menej. Dúfam že sa Xavimu konečne otvoria oči a pošle ho…..
2023-03-05 20:08:23
Toto hodnotenie musel robiť niekto, kto zápas nevidel ináč nemôže dať žiadnemu hráčovi Barce vyššiu známku ako 5. Kondé je ospevovaný a ohodnotený akoby podal jeden z najlepších životných výkonov, pritom bol najslabším hráčom zápasu a vďaka jemu musel Araujo pod sprchy. Xavimu by som za striedania a zostavu dal max. 3. Na trávnik po vylučení Arauja pošle Alonsa, ale stiahne Fatiho??? Pritom Torres ukázal (zasa) že v Barci nemá čo robiť. Rovnako je potrebné zbaviť sa Kessieho, ktorý hrá a behá, akoby mal olovené kopačky alebo pod dresom minimálne 15 kg závažia. Dnešný zápas bol zo strany Barce jedno obrovské trápne a odpudzujúce divadlo. Hru, aku Barca predvádza už minimálne v posledných 4 zápasoch je jednou obrovskou urážkou a hanbou značky Barca!!! Jediný kladný bod zápasu sú tri body, ktoré sme si ale že absolútne nezaslúžili, rovnako ako víťazstvo v zápase s Realom!!!
2023-03-05 20:11:47
Baldé skvelý výkon, ako vždy!!!! 💙❤️👏👏👏👏
2023-03-05 20:22:05
busquetsova prihrávka na gól mala znaky geniality
2023-03-05 20:45:34
Stegen vyrobil chybu? Ved ho zasil totalne stupidnou malou domov Ferran, Kounde velmi zly vykon, Correa vraj nemal okolo Baldeho pristor, ale zaklad, ze v prvom polcase mal jednu z dvoch najvacsich sanci supera..plus neviem o tom, ze by Fati trafil brvno, trafil tyc...
2023-03-05 21:04:05
ja by som na koundeho nenadaval........hraje mimo poziciu.......aj na arouja alebo christensena by sme nadavali keby hrali nonstop pravych obrancov.........proste barca nema v predu kvalitu na podrzanie lopty, prienik 1vs1 atd.......fati , ferran mozu hrat za valenciu a pod. na barcu nikdy mat nebudu......raphinovi dat este max rok.......je lepsi ako fati ferran to je jasne ale tiez to nevidim ruzovo keby sa aspon priblizoval lavonohym driblerom hracom ako salah a pod.........uvidime.........roberto samozrejme ze len lavickovy hrac obcas.........treba rozumnejsie nakupy ako feran za 55+ .......keby bol taky uzasny urcite ho city nepustia.....ved to 100x lepsi ako fati feran bol ten vypadlo mi meno marocan co siel na hostovanie, aspon mal sebavedomie na dribling a hned centroval......aspon k lewandowskemu by sa nejaka lopta dostala))