Máme za sebou 24 kôl v Primera Division. Real Madrid má na konte 53 bodov v tejto sezóne, v uplynulej to bolo 54 bodov. Barcelona v uplynulej sezóne mala o tomto čase v štatistike 39 bodov, aktuálne je to 62 bodov. Zlepšenie bije do očí.

Hra v poslednom období nebola ideálna, no nabitý kalendár a zranenia viacerých kľúčových hráčov o sebe dali vedieť. V takýchto obdobiach je podstatné získavať výsledky. A po rokoch bez poriadneho titulu padne vhod vyhrať takúto trofej, aby sa klub vrátil na víťaznú cestu.

V diskusiách to v každom prípade vyzerá, ako by Barcelona v lige strácala na Real 9 bodov a prehrala prvé semifinále Copa del Rey. Je čas zmeniť prístup, pretože Barcelona je na tom úchvatne vzhľadom na všetky tie okolnosti. Iste, nie je to ideálne ako za čias Pepa, a Xavi má pred sebou ešte množstvo práce, no mnohí zabudli, že ani za Guardiolu to nebolo v každom zápase či v každom období ideálne.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Ďalší zápas nás čaká proti Valverdeho Athletic na San Mamés. Následne El Clásico v metropole Katalánska. Ak Blaugranas získajú 6 bodov, cenný ligový titul bude jednou nohou na Camp Nou. Čiže treba fandiť culés a nie vypisovať drísty po facebookoch...

FORÇA BARÇA!

Diskusia

15 komentáre
2023-03-06 08:09:49
Súhlasím-nesuhlasim... písanie dristov je choré, ale množstvo ľudí píše kritiku, ktorá je oprávnená 😎 nehráme najkrajší futbal a vo veľa zápasoch ani dobrý futbal - s danými hráčmi sa to ani nedá a plne podporujem názory, aby ferran a fati okamžite šli minimálne na hosťovanie (k tomu za mňa zbytočné predĺženie zmluvy robertovi), taktiež Garcia nemá na barcelonský dres 🙃 postavenie v tabuľke poteší, konečne sa snáď po dlhých rokoch dočkáme domáceho titulu v lige 🙏na druhej - mimo španielska (nerátam španielsky superpohár proti španielskym kkubom) sme jaloví/nuloví, budúcu sezónu to už musíme zlomiť v LM, visca ✌️
tunno Premium
2023-03-06 08:19:20
😀