Súhlasím-nesuhlasim... písanie dristov je choré, ale množstvo ľudí píše kritiku, ktorá je oprávnená 😎 nehráme najkrajší futbal a vo veľa zápasoch ani dobrý futbal - s danými hráčmi sa to ani nedá a plne podporujem názory, aby ferran a fati okamžite šli minimálne na hosťovanie (k tomu za mňa zbytočné predĺženie zmluvy robertovi), taktiež Garcia nemá na barcelonský dres 🙃 postavenie v tabuľke poteší, konečne sa snáď po dlhých rokoch dočkáme domáceho titulu v lige 🙏na druhej - mimo španielska (nerátam španielsky superpohár proti španielskym kkubom) sme jaloví/nuloví, budúcu sezónu to už musíme zlomiť v LM, visca ✌️
Xavi správne vyhodnotil aktuálny stav kádra a prehodil výhybku smerom na výsledok. História sa nebude pýtať koľko sme mali striel na bránu. Mená, ktoré si spomenul, si trafil presne.
BTW, v sobotu naši insideri v Atleticu dali po 2 góly. Po včerajšom večere na štadióne Benita Villamarína v Seville mi začína byť sympatický Pellegrini. Teda Manuel.😎
Tak ak vypadnutie z EL s MU bolo úchvatné, tak gratulujem ... Nepíšem žiadne dristy kde tam, ale zase chápem ak niektorý nie sú na pozitívnej vlne, lebo od United nie som na nej ani ja. Proste sa neviem zbaviť pocitu, že s tímom aký máme a finančnými problémami sa dalo a trebalo vyhrať viac. Nie len peniaze z LM, ale už aj z EL budú chýbať.
A čo posledná veta? V našej situácii sa hodia všetky prachy. Áno, za El je o dosť menej ako za LM, ale pokiaľ viem, tak pri výhre EL by sme aspoň z časti vykryli tu stratu z LM. Len sa smej, ale možno kvôli tomu sme fakt bez šance na poriadny prestup v lete.
hej mikimi lusknutim prsta vyhrame EL. ako co cakas? hrali sme s top 3 tymom na svete co sa tyka formy..zasluzene vyhrali, tak sa s tym treba zmierit a nie tu plakat este dva tyzdne po tom. fakt prestante byt nenazrany. pred rokom by ste boli radi aj len za CdR
kov3 v case ked sme s nimi hrali boli top3 na svete co sa tyka formy. vcerajsi zapas s tym nema nic spolocne....real dal liverpoolu 5tku a s nami prehra doma 0:1 a s betisom remizuje. a ten isty liverpool da ManU 7, ktory zas nas vyradil z EL...hmmm
To akože máš odkiaľ info o tom, že MU bol pred pár dňami top3 na SVETE ?!!!! tak to si pobavil....A prečo tá nakladačka od Lpoolu nemá nič so súčasnou formou MU ? Netráp sa s odpoveďou, nebudem ju čítať ....
Statisticky boli top3, aj by som ti to dokazal, ale kedze to uz nebudes citat tak nic. Nevadi nemas argument a si len hlupe dieta. Bav sa dalej. By som ti vysvetlit ako to chodi ale strata casu na bezmozgov ako ty
Kto vraví o vybratí EL lusknutím prsta? Viem, že sme hrali s kvalitným mužstvom a bolo to tesne, a preto vravím, že postupiť nebolo nemožne a že sa to dalo zvladnuť lepšie.
Rasto no čítať aj tie tvoje komenty nie je nič nadherné a sťažujem sa? Keby si častejšie napísal niečo k veci a konštruktívne a nie len útočil na druhých. Kukni sa prv na seba a až potom hovor.
Miki vratim sa k tvojmu uvodnemu prispevku, myslim vystihol si to presne. Hoci oslavujeme aktualne prvu priecku v slabej spanielskej lige, katastrofalne financne vypadky sposobene nasou neucastou v poharoch nas zavrtavaju este hlbsie do problemov. S takymto zufalym scenarom myslim neratalo ani vedenie klubu. To ze sme prvi je super a velmi sa tesime vsetci priaznivci, to ale neznamena, ze musime mat na nose ruzove okuliare. Pokial sa nedostavia sportove uspechy pretavene do realnych penazi, tazko sa nam bude stverat nahor. Dokonca si tu nejaky dilino dovolil tvrdit, ze ten kto je kriticky nie je fanusik. No pardon. Ten kto berie dvesto tisic tyzdenne musi ocakavat, ze zozne aj kritiku , pokial neodovzda ocakavany vykon. Ved tak je to v kazdej firme.
maros: ale ked das dakomu 200 tisic mesacne neznamena, ze ma aj na to kvality....pozor..podla tejto logiky by mal byt roberto na urovni de bruyneho ci salaha lebo donedavna poberal podobny, ak nie aj vyssi, plat ako oni...
To akože naozaj? Sorry, ale ja som nezačal fandiť Barcelone, lebo bola úspešná, lebo mala Messiho atd atd. Páčila sa mi jej hra hlavne a samozrejme bola aj top klubom a boli aj úspechy. Hoci v tej dobe nebola takým zberačom trofeji ako o veľa rokov neskôr za čias Pepa. A La Liga bola vtedy dovolím si tvrdiť konkurencie schopnejšía. Víťazstva o šťastí veľa krát ma ako fanúšika šťastným nerobia sorry. A ak mám staviat len na bodoch, tak to nie je bohviečo. Naopak. Aj keby prvý nie sme, ale hrane pekný futbal, tak by som bol radšej. Ale chápem, že mame aj veľa zranených a hlavne ofenzívnych hráčov
Tak si zvykaj že budeš pozerať Atletico Madrid v barcelonskom podaní vyhrava to tituly takí ako ty by radšej hrali 80% držanie lopty a prehrali s bayernom 0:3
A presne toto je problém, že polovica tu rádoby "fanúšikov" začala fandiť za čias Pepu "lebo bola úspešná" a sú zvyknutý na veľké trofeje každý rok. Ale treba si naštudovať aj trošku históriu. V akom rozpoložení bola napríklad v roku 2002. Barcelona nie sú len trofeje ligy majstrov za posledných 10 rokov.
Ja nerozumiem ten hate na Kessieho. Snáď si niekto nemyslel resp. neočakával, že bude tvoriť hru rozdávať finálne prihrávky atď. V tom čom bol najlepší v talianskej lige je dobrý aj u nás. A to je bojovnosť, tvrdosť, vyhrávanie veľa osobných súbojov, doraz v defenzíve, prerušovanie nebezpečných akcíí súpera. To, že je v trojici spolu s Robertom a Busim nieje jeho chyba. Roberto takisto nič nevytvorí a defenzíve je o 3 triedy horší ako Kessie.
Preco by to mal byt hejt? Kessie strati 3/4 lopt a s loptou nas zašíva. Neda sa s nim hrat futbal zalozeny na prevahe co je drviva vacsina nasich zapasov v sezone s vynimkou tych, v ktorich nam chybaju doleziti hraci. Ked sa nam v lete podari adekvatne posilnit bude hrat minimalne, najpravdepodobnejsi je jeho odchod.
Ja ti neviem, percentuálnu úspešnosť prihrávok z posledných 5 zápasov má na úrovni 89% takže to čo píšeš, že 3/4 lopt stratí nieje pravda, dokazujú to aj čísla. A práve naopak,myslím si, že keď sa doležitý hráči vyzdravia a Kessie bude odbremenení od "tvorenia" a bude robiť len svoju dirtyjob tak vynikne ešte viac.
Cisla prihravok a straty lopt su dve rozdielne veci rovnako ako uspesnost prihravok nevypoveda o kvalite prihravok. Kessie nema potrebnu kvalitu. Kym bude taky hrac pravidelne hravat dalej sa nepohneme. Uvidime co nam dovolia rozpoctove pravidla. V pripade, ze sa podari uskutocnit Xaviho zamer (predlzenie Buskeca a priviest aspon 1 zaloznika) Kessie 100% konci.
Kessie je kvalitný hráč v poradí č.5 a to stačí, základ nebude hrávať ani nová posila...a posúvať nás budú tí traja čo budú hrávať základ (Gavi, Pedri, de Jong)
No kde je pointa. Snad si nemyslis, ze budeme hrat zalohi v zlozeni fdj-gavi-pedri ? Podla vsetkeho (ak nepride nahodou Messi) budeme hrat so styrmi zaloznikmi ako hravame teraz a mame len 4 styroch kvalitnych.
No preco? Nasli sme setup, ktory sedi najlepsie timu ako aj jednotlivym zaloznikom. Dalej - fdj gavi pedri hrat nebudeme lebo tam nie je pivot. Keby sme chceli hrat s troma zaloznikmi tak jeden z dvojice gavi fdj sedi, a este potom musis dokupit kvalitne LW do zakladu co je financne tazko predstavitelna operacia a opat budeme v prestavbe lebo si zase rozbijeme to co sme si vybudovali a fungovalo.
"vybudovali" lebo krídla sú bez formy...ak teda príde ďalší záložník a budeme hrať na 4och tak dosť priestoru dostane aj Kessie kedže bude záložníkov 6 (+Roberto) na 4 posty tak si trocha protirečíš... keď budeme hrať na 2 útočníkov tak zbytočne budeme mať 5 hráčov do útoku a nijaký Roque, Messi a pod. sa nemusí riešiť
Messi je jediny, co moze zmenit sucasny setup so styrmi zaloznikmi a jeho navrat je malo pravdepodobny. Ked nepride nie je o com, budeme potrebovat piateho kvalitneho zaloznika. 6ty zaloznik si vela nezahra a samozrejme niekedy budeme hrat aj s troma utocnikmi takze 7 zaloznikov nebude potrebnych - a keby aj Kessie ostal, realne bude hrat uplne minimum takze je to zbytocna debata.
V posledných zápasoch kde hrával Kessie celú minutáž, prípadne niečo okolo 80' nemá vôbec toľko stratených lôpt jak píšeš. Okrem posledného zápasu s Valenciou má cca rovnako strát ako všetci naši záložníci, niektoré zápasy dokonca menej než Busquets. Masterkoo tu je očividne jediný kto chápe jak Kessie hral a má hrať. LP hral futbal založený na dominancií, úspešný v Európe aj PL a to tam mali Hendersona s Milnerom, Milner profilovo podobný hráč Kessiemu, Goretzka v Bayerne to isté.
.. a pokiaľ nebude finančná situácia v lete kritická, tak určite ostane. Podobne reči ste mali aj na FdJ minulú sezónu a teraz je náš najlepší záložník spolu s Pedrim.
Asi tak jakopz...so 4 zaloznikmi hráme lebo je to nutnosť, nič viac za tým netreba hľadať, žiadnu taktiku ani stratégiu do budúcna...ak sa privedie RB, kvalitné krídlo najlepšie LW tak ďalší záložník nebude nutnosť (keďže sa na zaloznika posunie aj Roberto)
Kessie hraje slabo, o tom snad nebudeme debatovat 😀. Frenkie je posledne 2 mesiace topka, predtym aj ked roky paberkoval stale patril ku kvalitnym zaloznikom.
Mne sa páči hra na 4 záložníkov, kludne nech sa to hra ďalšiu sezónu, tiež som názoru že to najviac sedi našim hracom a profituje z toho cela záloha. Busi toľko netrpí na behanie, FdJ hra konečne tam kde mu to ide najlepšie keďže ta zostava je variant na double pivot ( vec ktorú som tu chcel už dlho ) a Pedri sa môže sústrediť na to co mu ide najlepšie v ofenzíve. Gavi v tej zálohe pomáha všade keďže na zapas odbeha aj 12-13km. Kludne by som tak hral ďalšiu sezónu.. aj keby pride Messi, tak môže hrat v zálohe a točiť sa s Pedrim, Gavim.
Tento setup by s Messim s velkou pravdepodobnostou nefungoval. Pockam si na leto, kazdopadne sa s vami kludne stavim, ze ked budeme schopní robit nejake transfery Kessie bud odide alebo sa jeho rola rapidne znizi. V kadri nam jednoznacne najviac chyba zaloznik a backup za Lewu. Nahrady za tieto pozicie su prudko nedostacujuce. Vypadky v obrane ci Dembeleho vieme nahradit hracmi, ktori su aspon "dobrí" (Alonso, Alba, Raphinha, Torres na kridle posledne zapasy).
Tak to sa aj ja stavím keď privedieme dvoch hráčov do zálohy tak Kessie bude prvý "na odstrel"....fdj, Gavi, Pedri sú nedotknutelni, ostatní sa môžu potocit ako chcú, ale keď nikoho neprivedu a záloha zostane tak ako je tak to nebude problém...trapime sa v útoku a nebude to len zaskokom za lewu, a zbytočne budeme držať 4 kridla keď nám bude pri 4 clennej zálohe len jedno prakticky, a tak Xavi určite nebude chcet hrať...
Este 1 poznamka - ked hovorime o tomto type zaloznika Ilaix Moriba hral za nas ovela lepsie ako Kessie. Jednak mal ostrejsi pohyb a bol na lopte omnoho lepsi.
tento web robim viac ako 12 rokov, ale urevana cast hej fanusikov sa v diskusiach rozdrapuje coraz hlasnejsie. konstruktivna kritika vacsiny je v poriadku, sam nie som spokojny so vsetkym, co sa v klube robi. ale nevypisujem po internete po kazdom zapase, ze treba pol muzstva rozpredat. Toto považujem za dristy... a je skutocne demokraticke reagovat na tento clanok tym, ze som drbko z valala; dostanes kodex a este fnukas...
Luky, ja to tu píšem každý týždeň, v poslednej dobe je to tu fakt "krása", verím tomu, že niektorí by boli spokojnejší, keby sme prehrávali. Kritika je ok, ale tu by podľa týchto odborníkov už nemal kto hrať, lebo okrem možno 5 hráčov už vyhodili všetkých, vrátane Xaviho a Laportu.
Stačí si přečíst komentáře za poslední 3 dny co tu tenhle rambla předvádí. Vždyť je to hnus. To s cules nemá nic společného, přišel si sem jen léčit mindrák. Naprostá většina jeho komentářů jsou plivance na hráče, trenéra a v neposlední řadě i nás, fanoušky. Divím se, že si mu smazal jen 1 příspěvek a nedal rovnou ban. Bylo by fajn, kdybychom se drželi diskutování na nějaké úrovni. A věř, že tomuhle o nic takového nejde 😉
drussbard, čti s porozuměním -- ja naznačujem, že ten, čo ma maže, môže slovo demokrat pokladať za nadávku -- fica si niekam strč, ty sa sústreďuj, ako toľko čechov, na lásku k eštébakovi babišovi
milý lukas, ja si vyprosujem, a to v mene všetkých diskutujúcich, aj tých, s ktorými nesúhlasím, aby si ich príspevky nazýval drístami -- debatujme, ale neurážajme, a tí čo to robia, sú presne to, čo som napísal -- ja len reagujem na tvoju hrubú urážku -- zrejme všetci tí, čo sú tu, majú radi barcu, len ich názory na hru, káder, nákupy sú rôzne -- a ešte čosi: večer som tŕpol do polsednej minúty zápasu sevilly s realom, aby sevilla uhrala aspoň remízu, aby sme mali väčší náskok -- to mi však nebráni myslieť si, že na futbale je krásna hra -- pravda, ak je krásna -- výsledky sú len čerešnička na torte -- vyhrať ligu babráckym futbalom nie je pre mňa nijaká výhra, preto kritizujem fatiho, ferrana, aj busquetsa, keď spí -- ale včera som o jeho prihrávke napísal, že bola doslova geniálna
milý stulda, včera som napríklad napísal: -- busquetsova prhrávka na góĺ mala známky geniality -- v čechách je to plivanec? ak napíšem, že fati a ferran nehrajú nič, je to plivanec? alebo keď som sa zastával -- proti mnohým -- frenkieho? alebo christensena? alebo ke´d som sa vysmieval tým, ktorí chceli predať ter stegena? ak si myslím, že xavi robí chyby pri striedaní, je to plivanec alebo kritika? utrieď si pojmy, ja s mindrákmi problémy nemám -- alebo keď som sa zastal koundeho, že za tú hlavičku vlastne nemôže? definuj si plivanec, bráško
chceš tým povedať, že ak sa mi nepáči ani fico, ani kollár, ani matovič, ani sulík, mám sa odsťahovať do čiech? ani ja s mnohými názormi nesúhlasím, ale treba sa zariadiť podľa voltairea: z celej duše namietam proti vášmu názoru, ale dám život za to, aby ste ho mohli vysloviť... debatujme, všetkým nám ide o barcu
Treba objektívne vziať do úvahy, že nám chýbali štyria kľúčoví hráči. Ďalej - evidentná únava tiež nepridala. Hra s 10-timi po vylúčení kľúčového Arauja dtto. Plus takmer ofenzívna impotencia Fatiho a Torresa (ten aspoň behal) . Záloha nefungovala, strácali sme príliš veľa lôpt. Schválne - náš univerzál koľkože prihrávok dal dopredu? Všetko do strán a drvivou väčšinou dozadu. Napriek tomu máme 3 body, čo je fajn. No, ale keď vidím tých 7:0 čo vyfasoval MU, naše vyradenie ma mrzí o to viac. Keď v El Classico získame aspoň jeden bod, mala by byť LL naša. Súhlasím s názorom, že Ansu Fati by mal ísť preč. Keď sa Ferran do konca sezóny "nechytí", tak tiež. Roberto je iba príťažou - a ak - tak patrí len na lavičku a na ihrisko na rotáciu iba v prípadoch, že je výsledok zápasu jasný (do základu 100% nie). Busi už má pomalé nohy, nestíha a robí zbytočné chyby (aj keď prihrávka na gól bola lahôdkou). Napriek tomu by som ho nezatracoval, môže byť ešte veľmi užitočný.
Sklamanie/kritika a dristy su odlisne pojmy. Kazdy fanusik je rad, ze sme prve semifinale vyhrali, a ze vedieme ligu s takym rozdielom. Na druhej strane treba povedat, ze ani v LM, ani v EL sme nejako nezaziarili. Ano, zlepsenie tam je, ale pravidelne vyhravame s minimalnym rozdielom a len tak-tak. Takze sa mozeme tesit z toho, ze sa nam vysledkovo dari v LL a CDR, no nie zo sposobu, akym to robime. Lebo nasa hra casto nie je hodna Barçy.
road, prechadzame dynamickym procesom, sme na spravnej ceste, mame 9bodovy naskok napriek zraneniam klucovych hracov. vo stvrtok sme odohrali tazke a vitazne el classico, v nedelu unvena vyhra. co vsetko sa v klube deje, cim si prechadzame..pri kritike treba brat do uvahy vsetko. trba zabudnut na pepovu barcu, sme tu a teraz.
Suhlasim, ja som este za cias Koemana spomenul prestavbu, a ta este stale prebieha. A mame vela zranenych. No treba uznat, ze nasa hra je stale kolisava (z hladiska kvality). A niekedy sa na to neda pozerat... Co ale neznamena, ze ked kritizujeme, tak prestavame fandit.
Nechápem, prečo autor uráža fanúšikov? Veľa z nich poukazuje na katastrofálnu hru. S tým rozpočtom, čo Barcelona má a aj hráčmi, neexistuje aby klub v súčasnej La Lige skončil horšie ako na 3. mieste.
Možné náklady na platy:
1) Real Madrid - 683 miliónov
2) Barcelona - 656 miliónov (a reálne aj toľko dáva)
3) Atletico Madrid - 341 miliónov
4) Sevilla - 200 milionov
5) Villareal - 151
6) Sociedad - 134
7) Athletic Club - 127
8) Betis - 97
9) Valencia - 76
10) Espanyol - 73
11) Getafe - 69
12) Celta - 64
13) Osasuna - 52
14) Almeria - 51
15) Vallecano - 50
16) Mallorca - 50
17) Valladolid - 47
18) Cadiz - 46
19) Girona - 43
20) Elche - 43
Barcelona má v tomto smere rozpočet ako posledných 12 tímov (Valencia a nižšie) v La Lige a aj to určite tie kluby nejdú nadoraz koľkokrát. Ak nieko napíšu kritiku, že Barcelona hrá katastrofálne a bojí sa, aby neprehrala s Cadizom, tak je uplakanec?
a ešte čosi, lucas: obrovsky si vážim robotu s touto stránkou, ktorú robíš, dávam pred ňou, ako Cyrano s veľkým nosom -- dole klobúk -- ale tvrdím, že názory iných sú názory, aj keď sa mi nepáčia, ako šéf stránky by si mal dohliadať na slobodu vyjadrovania a nie kategorizovať názory podľa toho, či ti vyhovujú alebo nie -- to robia hlúpi politici, neznižujme sa na ich úroveň
Za tento článok by mal autor zvážiť ci ma jeho písanie nejaký zmysel keď sa mu páčil zapas proti Valencii tak by som mal aj obavu o to, či vie co je to dobrý zápas od gólu sme boli dosť pasivni, zapas sme mohli veľmi ľahko prehrať a Valencia sa môže cítiť poškodená pretože po zákroku Kessieho sa mala pískať pravdepodobne penalta..dobrý výkon sme nepodali mesiace z hľadiska ci už obrany a aj útoku..tých 8 inkasovaných gólov nemá nič spoločné s našou obrannou hrou ale šťastím, neschopnosťou súperov zakončovat veľké šance a fantastickými zákrokmi MTS, nesúhlasím s tým, že sme v nejakej prestavbe, lebo to by zloženie zostáv vyzeralo uplne inak
Narozdiel od teba viem a o tom, čo píšem v komentári tam nie je ani slovo..tam je ze ľudia nemajú kritizovať lebo toto, tamto a ono a pritom len poukazujú na niečo co je chybne a zle napr keď Xavi kritizuje najlepšieho hráča dozadu a dopredu Baldeho a nekritizuje Roberta, ktorý tam bol len na to, aby tam bol
No zjavne nevieš. Kde Lukáš píše, že sa mu páčila hra proti Valencii? Kde píše, že to bol dobrý zápas? Dobrý výkon sme nepodali mesiace? Si trápny, preto je na teba škoda aj reagovať. Od teba sa ani nedá nič iné čakať, ty si presne jeden z tých zakomplexovaných chudákov, čo sa tu chodia odbaviť. Pozeraj telenovely, tam sa vraj vždy všetko skončí dobre. Možno ti to pomôže.
Ja nemám mať z čoho komplexy, užívam si život, ráno sa zobudím a mám zarobené a ak sa to naučíš aj ty, bude ti možno lepšie. A máš pravdu, na chudáka je lepšie nereagovať, tak končím. . Pekný večer prajem.
Treba myslieť na to že tento team je v prestavbe, mám veľa kamarátov čo fandia iným mužstvám ale nie jeden z nich povedal že Barca bude čoskoro opäť dominovat Európe. Len treba vydržať. A súhlasím s Lukášom že veľa ľudí tu píše blbosti, Xavi OUT a podobne. Takisto ako istého času sa tu predával MATS alebo FRENKIE.
Ved si užívajte 💙❤️ a buďte vďační za tento portál.
Presne tak! Podpora adminovi! Budme radi ze taka stranka vobec vznikla. Zaujimalo by ma kolko ludi vobec prispeje na tento web. Je to len futbal, obycajny sport
BTW, v sobotu naši insideri v Atleticu dali po 2 góly. Po včerajšom večere na štadióne Benita Villamarína v Seville mi začína byť sympatický Pellegrini. Teda Manuel.😎
Už roky to vyzerá tak, že Real hrá ligu len na to, aby postúpil do LM a tú potom vyhral.
Možné náklady na platy:
1) Real Madrid - 683 miliónov
2) Barcelona - 656 miliónov (a reálne aj toľko dáva)
3) Atletico Madrid - 341 miliónov
4) Sevilla - 200 milionov
5) Villareal - 151
6) Sociedad - 134
7) Athletic Club - 127
8) Betis - 97
9) Valencia - 76
10) Espanyol - 73
11) Getafe - 69
12) Celta - 64
13) Osasuna - 52
14) Almeria - 51
15) Vallecano - 50
16) Mallorca - 50
17) Valladolid - 47
18) Cadiz - 46
19) Girona - 43
20) Elche - 43
Barcelona má v tomto smere rozpočet ako posledných 12 tímov (Valencia a nižšie) v La Lige a aj to určite tie kluby nejdú nadoraz koľkokrát. Ak nieko napíšu kritiku, že Barcelona hrá katastrofálne a bojí sa, aby neprehrala s Cadizom, tak je uplakanec?
Ved si užívajte 💙❤️ a buďte vďační za tento portál.