Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-03-06 08:09:49
Súhlasím-nesuhlasim... písanie dristov je choré, ale množstvo ľudí píše kritiku, ktorá je oprávnená 😎 nehráme najkrajší futbal a vo veľa zápasoch ani dobrý futbal - s danými hráčmi sa to ani nedá a plne podporujem názory, aby ferran a fati okamžite šli minimálne na hosťovanie (k tomu za mňa zbytočné predĺženie zmluvy robertovi), taktiež Garcia nemá na barcelonský dres 🙃 postavenie v tabuľke poteší, konečne sa snáď po dlhých rokoch dočkáme domáceho titulu v lige 🙏na druhej - mimo španielska (nerátam španielsky superpohár proti španielskym kkubom) sme jaloví/nuloví, budúcu sezónu to už musíme zlomiť v LM, visca ✌️
2023-03-06 08:19:20
😀
kluc Premium
2023-03-06 08:20:08
Ale prosím Vás, veď o tom to je byť fanušíkom....najdôležitejšie však je že sme všetci sme tu, či sa darí alebo nie :)
2023-03-06 08:37:08
Tak ak vypadnutie z EL s MU bolo úchvatné, tak gratulujem ... Nepíšem žiadne dristy kde tam, ale zase chápem ak niektorý nie sú na pozitívnej vlne, lebo od United nie som na nej ani ja. Proste sa neviem zbaviť pocitu, že s tímom aký máme a finančnými problémami sa dalo a trebalo vyhrať viac. Nie len peniaze z LM, ale už aj z EL budú chýbať.
2023-03-06 08:44:46
To akože naozaj? Sorry, ale ja som nezačal fandiť Barcelone, lebo bola úspešná, lebo mala Messiho atd atd. Páčila sa mi jej hra hlavne a samozrejme bola aj top klubom a boli aj úspechy. Hoci v tej dobe nebola takým zberačom trofeji ako o veľa rokov neskôr za čias Pepa. A La Liga bola vtedy dovolím si tvrdiť konkurencie schopnejšía. Víťazstva o šťastí veľa krát ma ako fanúšika šťastným nerobia sorry. A ak mám staviat len na bodoch, tak to nie je bohviečo. Naopak. Aj keby prvý nie sme, ale hrane pekný futbal, tak by som bol radšej. Ale chápem, že mame aj veľa zranených a hlavne ofenzívnych hráčov
2023-03-06 09:00:23
Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.
2023-03-06 09:20:10
Proste chceme viac a chceme aby to aj nejak vyzeralo.
Už roky to vyzerá tak, že Real hrá ligu len na to, aby postúpil do LM a tú potom vyhral.
2023-03-06 10:22:08
boze tie diskusie sa nedaju citat. ste jak rozmaznane deti...chodte fandit psg ci city ked vas hra barcy nebavi.
2023-03-06 10:25:31
Treba objektívne vziať do úvahy, že nám chýbali štyria kľúčoví hráči. Ďalej - evidentná únava tiež nepridala. Hra s 10-timi po vylúčení kľúčového Arauja dtto. Plus takmer ofenzívna impotencia Fatiho a Torresa (ten aspoň behal) . Záloha nefungovala, strácali sme príliš veľa lôpt. Schválne - náš univerzál koľkože prihrávok dal dopredu? Všetko do strán a drvivou väčšinou dozadu. Napriek tomu máme 3 body, čo je fajn. No, ale keď vidím tých 7:0 čo vyfasoval MU, naše vyradenie ma mrzí o to viac. Keď v El Classico získame aspoň jeden bod, mala by byť LL naša. Súhlasím s názorom, že Ansu Fati by mal ísť preč. Keď sa Ferran do konca sezóny "nechytí", tak tiež. Roberto je iba príťažou - a ak - tak patrí len na lavičku a na ihrisko na rotáciu iba v prípadoch, že je výsledok zápasu jasný (do základu 100% nie). Busi už má pomalé nohy, nestíha a robí zbytočné chyby (aj keď prihrávka na gól bola lahôdkou). Napriek tomu by som ho nezatracoval, môže byť ešte veľmi užitočný.
2023-03-06 10:36:37
Sklamanie/kritika a dristy su odlisne pojmy. Kazdy fanusik je rad, ze sme prve semifinale vyhrali, a ze vedieme ligu s takym rozdielom. Na druhej strane treba povedat, ze ani v LM, ani v EL sme nejako nezaziarili. Ano, zlepsenie tam je, ale pravidelne vyhravame s minimalnym rozdielom a len tak-tak. Takze sa mozeme tesit z toho, ze sa nam vysledkovo dari v LL a CDR, no nie zo sposobu, akym to robime. Lebo nasa hra casto nie je hodna Barçy.
2023-03-06 10:37:49
💙❤️🙏🙏🙏🙏
2023-03-06 10:50:25
Nechápem, prečo autor uráža fanúšikov? Veľa z nich poukazuje na katastrofálnu hru. S tým rozpočtom, čo Barcelona má a aj hráčmi, neexistuje aby klub v súčasnej La Lige skončil horšie ako na 3. mieste.

Možné náklady na platy:
1) Real Madrid - 683 miliónov
2) Barcelona - 656 miliónov (a reálne aj toľko dáva)
3) Atletico Madrid - 341 miliónov
4) Sevilla - 200 milionov
5) Villareal - 151
6) Sociedad - 134
7) Athletic Club - 127
8) Betis - 97
9) Valencia - 76
10) Espanyol - 73
11) Getafe - 69
12) Celta - 64
13) Osasuna - 52
14) Almeria - 51
15) Vallecano - 50
16) Mallorca - 50
17) Valladolid - 47
18) Cadiz - 46
19) Girona - 43
20) Elche - 43

Barcelona má v tomto smere rozpočet ako posledných 12 tímov (Valencia a nižšie) v La Lige a aj to určite tie kluby nejdú nadoraz koľkokrát. Ak nieko napíšu kritiku, že Barcelona hrá katastrofálne a bojí sa, aby neprehrala s Cadizom, tak je uplakanec?
2023-03-06 12:12:44
a ešte čosi, lucas: obrovsky si vážim robotu s touto stránkou, ktorú robíš, dávam pred ňou, ako Cyrano s veľkým nosom -- dole klobúk -- ale tvrdím, že názory iných sú názory, aj keď sa mi nepáčia, ako šéf stránky by si mal dohliadať na slobodu vyjadrovania a nie kategorizovať názory podľa toho, či ti vyhovujú alebo nie -- to robia hlúpi politici, neznižujme sa na ich úroveň
2023-03-06 12:19:46
Za tento článok by mal autor zvážiť ci ma jeho písanie nejaký zmysel keď sa mu páčil zapas proti Valencii tak by som mal aj obavu o to, či vie co je to dobrý zápas od gólu sme boli dosť pasivni, zapas sme mohli veľmi ľahko prehrať a Valencia sa môže cítiť poškodená pretože po zákroku Kessieho sa mala pískať pravdepodobne penalta..dobrý výkon sme nepodali mesiace z hľadiska ci už obrany a aj útoku..tých 8 inkasovaných gólov nemá nič spoločné s našou obrannou hrou ale šťastím, neschopnosťou súperov zakončovat veľké šance a fantastickými zákrokmi MTS, nesúhlasím s tým, že sme v nejakej prestavbe, lebo to by zloženie zostáv vyzeralo uplne inak
2023-03-06 15:47:38
Treba myslieť na to že tento team je v prestavbe, mám veľa kamarátov čo fandia iným mužstvám ale nie jeden z nich povedal že Barca bude čoskoro opäť dominovat Európe. Len treba vydržať. A súhlasím s Lukášom že veľa ľudí tu píše blbosti, Xavi OUT a podobne. Takisto ako istého času sa tu predával MATS alebo FRENKIE.
Ved si užívajte 💙❤️ a buďte vďační za tento portál.