Sergi Roberto predviedol v odvetnom zápase proti Neapolu prekvapivo dobrý výkon, keď v strede poľa kontroloval hru a asistoval pri góle Lewandowskeho na 3:1. Katalánsky reprezentant zrejme urobil taký dobrý dojem, že dnes katalánsky denník Sport tvrdí, že klub s ním chce predĺžiť zmluvu.

Podľa Jordiho Gila z denníka Sport Barça počíta so Sergim Robertom aj v budúcej sezóne. Predĺženie jeho zmluvy je na stole, ale ani klub, ani hráč si nestanovili termín. Hráč je za to, aby sa s rozhodnutím počkalo do konca sezóny. Treba pripomenúť, že Xavi Hernández verejne odporúčal klubu, aby predĺžil zmluvu s kapitánom. Hoci všetko nasvedčuje tomu, že Xavi už v klube nebude, stredopoliar sa teší veľkému rešpektu športového riaditeľstva.

Sport však ubezpečuje, že Sergi Roberto v klube nezostane, ak s ním Xaviho nástupca nebude počítať. Ak však nový tréner bude chcieť, aby zostal, Roberto predĺži zmluvu o jeden rok za rovnakých podmienok ako pri poslednom predĺžení. Podľa informácií denníka Sport je športové riaditeľstvo nadšené z výkonov Sergiho Roberta vo funkcii kapitána a kvalitou minút, ktoré hrá, keď nastúpi na ihrisko.

Navyše, prezident Joan Laporta má k Sergimu Robertovi osobitnú náklonnosť a bol by rád, keby zostal kapitánom na novom Spotify Camp Nou.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2024-03-13 20:16:23
Ah Shit, Here We Go Again 😅
2024-03-13 20:31:05
Dobre tak. Je tu viac než vítaný.