Prehnaná kritika na sociálnych sieťach je v športe bohužiaľ každodennou realitou. To však neznamená, že by sa mala ignorovať. Nie je to tak dávno, čo João Cancelo reagoval na priania smrti pre svoje nenarodené dieťa, a včera Pedriho brat Fernando reagoval na prehnanú kritiku namierenú na stredopoliara Blaugranas.

"O Pedrim sa teraz musíme vážne porozprávať:
- a premárnený talent.
- 0 testosterónu a zlá povaha
- celá Barcelona vie, čo on a jeho brat po nociach robia.
- fyzicky nie je schopný vydržať viac ako 30 minút
- trávi viac času zranením ako hrou."

Toto napísalo konto "@Barcelonismos" na Twitteri.

O niekoľko hodín neskôr Pedriho o dva roky starší brat Fernando odpovedal: "Pozrime sa, povedz mi, čo budeme robiť? Musíš byť hlupák... Možno sa ti viac či menej páči športová kariéra môjho brata, ale spochybňovať jeho prácu a odhodlanie je ignorantstvo a vôbec nás nepoznáš. Si totálny imbecil a klamár," napísal 24-ročný chalan, ktorý neskôr dokonca dodal:

"Zdá sa mi hlúpe vystupovať a odsudzovať tieto veci, pretože je to súčasť biznisu, ale hovoriť o tom, čo robíme po nociach.... Po prvé, ak chodíme von, tak na to máme vek. Sme mladí, hahahaha, a predovšetkým sme ľudia! A po druhé, samozrejme, že robíme veci, zvyčajne dodržiavame diétu, pozeráme futbal, umývame si zuby a spíme, možno myslíš práve to? Preto život každého postaví na svoje miesto. Na sociálnych sieťach píšete lži bez toho, aby ste ukázali svoju tvár, zatiaľ čo nám sa v živote darí, užívame si život a sme šťastní. Aj keď sa teraz všetko kritizuje, ja som ten, kto najlepšie pozná svojho brata, som si istý, že ho život svojou prácou a odhodlaním postaví na miesto, ktoré si zaslúži, je to len otázka času," uzavrel Fernando.

zdroj: instagram twitter
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2024-04-23 11:30:21
"Barcelonismos". To určite. Zase nejakí Madridisti, ktorí trolujú. 🖕🖕🖕
2024-04-23 11:30:27
Je to smutné,že musí vôbec takto reagovať,ale to je už všade....a u nás na Slovensku ešte horšie.