RoAd to že chodia Madridisti sem je jedna vec… ale
ty ich vidíš naozaj všade to už hraničí s nejakou diagnózou. Potreboval som presne jeden klik na to aby som zistil že títo “Madridisti v utajení” majú necelých 100k foĺowerov a viac ako 19.000 príspevkov o Barcelone …
Navyše za mňa nepovedal nič zle mimo toho o jeho súkromní živote s bratom táto info ma zatiaľ celkom minula. So zvyškom však v podstate súhlasím .
Ronald, poviem to inak, aby nedošlo k nedorozumeniam. Niekto kto si hovorí "Barcelonista" a takéto veci píše nemôže byť fanúšikom Barçy. Aspoň nie v mojich očiach. Či už je Madridista alebo nie. Alebo sa už takto dnes fandí klubom?
Road chápem ako to myslíš ale z môjho pohľadu je tu proste istá kritika na Pedriho osobu oprávnená. Bez mučenia poviem že som nikdy príliš neveril Fatimu ale tvrdil som že Pedri mohol dostať 10ku s že on bude našim ťahúňom do budúcna … v dnešnej dobe je proste vo futbale ešte dôležitejšie ako nejaká technika kondička a to je niečo kde Pedri extrémne zaostáva …
Ronald, všetko čo sa týka Pedriho, jeho životosprávy, kondície, atď, by mal riešiť klub. Bez ohľadu na to, či tam skutočne je čo kritizovať, fanúšikovia by nemali využívať sociálne platformy na to, aby verejne kritizovali hráčov klubu, ktorému údajne fandia. Predpokladajme, že ide o fanpage Barcelony a nie o madridských trolov, tak potom sú takí sprostí, že zhadzujú náš klub (a tím) namiesto toho, aby ho bránili proti súperom.
Co na to říct? Dementní názory asi nemá cenu komentovat.
Jinak ale začínám mít opravdu obavu, že Pedri na Top fotbal prostě nemá. Určitě né myšlením a technikou, ale fyzicky.
Proti PSG bylo jasně vidět ,že ho prostě fyzicky zničí a v EC teď vypadal jak před smrtí i když nastoupil až na druhý poločas.
Otázka zní jestli jde s ním něco jde udělat. Pedri má přes snahu stále postavu dorostence a sotva zvládne 70 minut. Má pocit že i Modřice v 38 je v lepší kondici.
Iniesta so Xavim tiez neboli ziadni atleti. Pedri dlho nehral a je mimo zapasovy rytmus, a naskocil v tych najtazsich momentoch sezony. on casto po zraneniach na ihrisko posobi, akoby sa tam ocitol nahodou, ale ja verim, ze na velky futbal ma. vela zalezi na zdravi, ci sa podari aby sa mu vyhybali zranenia. ja sa obavam ze bude ako Wilshere ktory bol obrovsky talent a v tej dobe moj oblubeny hrac, ale vecne zraneny a okolo 25 mal v podstate po kariere
Emil Zatopek tiež behal ako by už mal zomrieť a na OH vybojoval 3 zlaté medaily a to v maratóne,10000 m a 5000 m čo sa doteraz ešte nikomu inému nepodarilo zopakovať.Niektorý si mysleli , že na trati skolabuje a on vyhrával.Pedriho beh vyzerá podobne a možno je to iba jeho štýl.
No tak tim stylem nikoho na trávníku nepředběhne, nestíhá se vracet a každej fyzickej souboj prohraje, takže asi tak.
Před 20 lety by to ještě šlo, ale dnes se hraje prostě úplně v jiným tempu, ale to v Barceloně nikdo dlouhodobě nechápe.
ty ich vidíš naozaj všade to už hraničí s nejakou diagnózou. Potreboval som presne jeden klik na to aby som zistil že títo “Madridisti v utajení” majú necelých 100k foĺowerov a viac ako 19.000 príspevkov o Barcelone …
Navyše za mňa nepovedal nič zle mimo toho o jeho súkromní živote s bratom táto info ma zatiaľ celkom minula. So zvyškom však v podstate súhlasím .
Jinak ale začínám mít opravdu obavu, že Pedri na Top fotbal prostě nemá. Určitě né myšlením a technikou, ale fyzicky.
Proti PSG bylo jasně vidět ,že ho prostě fyzicky zničí a v EC teď vypadal jak před smrtí i když nastoupil až na druhý poločas.
Otázka zní jestli jde s ním něco jde udělat. Pedri má přes snahu stále postavu dorostence a sotva zvládne 70 minut. Má pocit že i Modřice v 38 je v lepší kondici.
Před 20 lety by to ještě šlo, ale dnes se hraje prostě úplně v jiným tempu, ale to v Barceloně nikdo dlouhodobě nechápe.