Situácia Ansu Fatiho v Brightone vyzerá v poslednom čase veľmi zle, čo má vplyv na správy o jeho budúcnosti. K tejto záležitosti sa vyjadril Matteo Moretto na stránkach Football España. Novinár Relevo sa venoval aj niekoľkým ďalším témam súvisiacim s Barcelonou.

Katalánsky denník Sport nedávno napísal, že Fati chce zostať v Barcelone, ale pre 21-ročného hráča to nebude jednoduchá úloha. Najmä preto, že v Brightone v poslednom čase vôbec nehráva. V nedeľňajšom zápase proti Bournemouthu (0:3) sa Fati neobjavil na ihrisku ani na minútu. V posledných šiestich ligových zápasoch odohral barcelonský odchovanec len 27 minút. Roberto De Zerbi už sám nevie, či chce s Fatim pracovať dlhšie. Keďže však krídelníka nevyužíva, dá sa predpokladať, že mu na tom príliš nezáleží, najmä keď sa už o útočníkovi vyjadril nelichotivo.

V dôsledku toho sa špekuluje o jeho návrate do Barcelony, ale Matteo Moretto uvádza, že Fati nie je v plánoch Blaugranas na budúcu sezónu. Barça bude hľadať riešenie, či už na hosťovanie alebo na prestup. Problémom Kataláncov je okrem Fatiho slabej sezóny aj jeho vysoký plat.

Moretto sa vyjadril aj k ďalším futbalistom. Podľa neho by mal Jorge Mendes čoskoro rokovať s Barcelonou, aby preskúmali možnosti, ako v klube udržať Joãa Cancela a Joãa Felixa. Prvý menovaný je v plánoch Blaugranas a čo sa týka krídelníka, jeho budúcnosť závisí od toho, či Atlético bude súhlasiť s ďalším hosťovaním. Moretto tiež potvrdil, že Manchester United skúma možnosť získania Ronalda Arauja.

zdroj: @matteromoretto Football Espana
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2024-04-29 08:54:54
Hej to je jedna vec druhá je či je klub schopný to hráčovi aj natvrdo oznámiť a pobaliť mu kufre alebo to budú zasa jalové reči typu ferran torresa o ďalšej šanci
2024-04-29 09:55:26
Ansu by se měl vrátit domů a zkusit zpět získat ztracenou formu. Samozřejmě, pokud jde o plat, je potřeba o tom rokovat. Od toho vedení je , aby tohle vyřešilo...Je to odchovanec, žádná náplava...