Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2020-03-25 11:12:30
Do Bayernu nešiel na hosťovanie za 20m.? Treba poslať na hosťovanie/prestup Dembeleho a jeho plat dostane Coutinho
2020-03-25 14:12:45
Nebude na žiadny plat týmto hviezdam pokým sa neuvedomia a nepôjdu dole s platmi.A ak si dakto myslí že niekde mu v tejto situácii dajú toľko koľko zarábajú tak je na veľkom omyle.ale toto je veľká chyba vedenia že zvyšovali platy do extrémne vysokýc h ciastok.A tu je výsledok hráči sú nenazrany vidia len peniaze klub je druhoradý.Ak nebudú chcieť brat 30% zato že sedia doma na riti tak stopnúť úplne platy a komu sa nepáči a neváži si ako sa o neho klub staral tak nech ide inde.
2020-03-25 14:43:58
Zásadní problém vedení, že hráčům nabízí astronomické příjmy...
Nebylo to tak dávno, co měl klub jasnou strukturu v platech hráčů a nikdo si nemohl příliš vyskakovat, naopak mnozí si na plat i nechali sáhnout, aby za Barcu vůbec mohli hrát.
Myslím, že peníz na Coutinha by se mohl najít v rámci nové smlouvy pro Suaréze.
Luisovi bych rád nabídnul smlouvu klidně na dalších pár let, ale za "minimum" v podobě pár mega, kdy by mohl časem být takový žolík do útoku - něco jak kdysi Larsson.
Luis vyděláno má, má v Barce rodinu a mohl by takovou nabídku přijmout a končil by tu kariéru... :)
2020-03-25 19:13:59
Barcelona si nebude môcť dovoliť kúpiť nikoho keďže nemá peniaze a nebude si môcť dovoliť ani veľké platy ako to bolo doteraz .a týchto hráčov v danej situácii nebude chcieť nik platiť tie ich astronomické platy a nebude hráčom zostávať nič iné buď pristúpia na zníženie platov alebo pôjdu na dlažbu.