Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-07-18 11:29:36
Pokiaľ nebude Messi zase hrávať RW tak žiadny systém nebude fungovať. Vždy keď hral Messi centrálne tak sa systém rozpadol. Stačí sa pozrieť, čo sa stalo, keď ho Lucho v prvej sezóne upratal naspäť na RW. Problém bude, že Messi už asi nechce hrať RW alebo už nemá fyzicky tam hrať. Tým nehovorím, že celý problém je v pozícií Messiho ale do veľkej miery to rozbíja všetko ostatné.
2020-07-18 13:59:28
Dostávame sa do fázy keď za všetko môže Leo ale pozor tak to nieje veď je to náš a nielen náš najlepší hráč. V prvom rade mali nechať Valverdeho doklepať sezónu. Je špatne vymieňať trénera cez sezónu a to nielen u nás. Setien bol len náplasť a tak ho hráči berú preto žiaden rešpekt. Tréner musí byť vybraný z rozumom pretože káder dobrý máme, možno lenivý možno vyhorený ale konkurencie schopný samozrejme aj s odchovancami. Preto to chce trénera od začiatku sezóny ktorý si skontroluje prípravu bude mať možnosť rozhodnúť koho pustiť a koho priniesť a i touto cestou si získať rešpekt veľkých hviezd ktorých sa spýta na názor ale konečné rozhodnutie bude len a len na ňom.
2020-07-18 21:24:00
Mna by zaujimalo, ci si hraci hraju svoju hru a kaslu na Setiena, alebo Setien robi taku istu strategiu ako Valverde a pritom sluboval ine.....vyzera to ale stale zle....