Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2020-08-05 11:58:18
Ked to čítam smutné je, že nikto v klube za tie finančné straty neberie zodpovednosť a naozaj pevne dúfam že sa poučili s tými platmi a príde generácia ktorá opäť bude chcieť v prvom rade za Barcelonu a nie za peniaze...
2020-08-05 12:01:01
Rozlúčte sa s tým že Dembelého predajú .... nepredajú ho pretože by Dortmundu museli zaplatiť ďalších 20 miliónov EUR
2020-08-05 12:02:57
Fakt je mi do pláče, když toto čtu. Posilovat? Zase rychle a pod cenou prodávat a nakupovat za šílené palby? Stáhl bych hráče z hostování,prodal nepotřebné starší hráče a začal budovat mužstvo! Tzn. tvořit mladou kostru, která tu bude dalších 5-7let. Pracovat s hráči co tu jsou!!!To mi jako chce vedení tvrdit, že máme špatný kádr? Kvalitou určitě ne! Je potřeba nalít do hráčů motivaci, začít budovat systém, a hráče zlepšovat a procovat s nimi! Tohle nefunguje!!!
2020-08-05 12:19:15
Tak o Semedovom predaji sa snáď už neuvažuje, nie? Veď by mal dostať novú zmluvu. Ešte keby sa predal Griezmann, tak by to bolo skvelé. Ako hráč je dobrý, v tom nie je problém, ale nie je to hráč pre nás. Nikde u nás nezapadá, nemá žiadny post. Taktiež by aj Umtiti nemusel myslieť sebecky. Predať sa už mal minulé leto, ale dostal šancu to zmeniť, ale stále je zranený a to vlastnou chybou, lebo nešiel na operáciu. Tak láskavo nech sa pakuje z klubu preč. Radšej dáme šancu Garciovi, ktorý určite nebude mať taký obrovský plat, nebude tak asi zranený a výkony bude mať aj vďaka tomu možno konzistentnejšie. Navyše je ešte mladší. Umtiti sklamal si nás všetkých, tak padaj preč!
2020-08-05 12:33:00
Nejlepší sportovní ředitel.....a nejlepší a nejpravdomluvnější prezident=nejlepší rok pro nejlepší klub.Není už potřeba něco změnit?
2020-08-05 13:03:23
Na prvním místě bych prodal předraženýho, ve špatné formě hrajícího Griezmanna, ale to by tím to naše kktský vedení přiznalo další špatný transfer. U žádného jiného hráče z našeho týmu by si nepřál odchod jako u něj a to ani u Coutinha, který podle mě by mohl pod Sentiénem znovu zářit. Určitě by měl odejít ještě Rakititč (věk, slabá forma) a Neto ( v béčku je Peňa), ale za ně dostaneme jen pakatel.
2020-08-05 13:40:39
Teraz keď je "obdobie výmen", potrebujeme predávať aby sme mohli posilniť ?
To mi príde trochu zvláštne.
2020-08-05 14:19:06
Ja si vážim každého hráča, ktorý u nás hral a odovzdal nám niečo zo "seba". Preto som aj tlieskal ako blázon na štadióne a spieval hymnu ako šialený, ale ja fakt sledujem výkony a nie mená. A preto si myslím, že hráči ako Firpo, Umtiti, Rakitič, Griezmann, Dembelé a Suaréz u nás nemajú čo hľadať. A hráči ako Pique, Roberto či Busquets sú hráči maximálne na lavičku. Treba nám kvalitného stopéra (Arauja nepočítam, ten odohral veľmi málo a veľmi priemerne zatiaľ). Treba nám kreatívneho záložníka, typu Xavi, Iniesta. A kvalitného bombardéra do útoku typu Lewandowski. A s Lautarom na mňa prosím nechoďte. Videl som pár zápasov a toto určite nie je hráč, ktorého potrebujeme. Lebo ten chlapec odohral z 10 zápasov dobre možno 2 a v zvyšných ho ani nebolo počuť. Čistý Griezmann dva výkonovo v Barcelone. A Puiga treba adaptovať do základu spolu s Fatim.