Pkny prispevok,no zarove citam v nom, ked si cule, tak drz hubu a krok. Narazam na tie niekedy nezmyselne nakupy ktore nase vedenie urobilo a spravny cule by mal aj okomentovat zly pristup, alebo vykon jednotlivcov, tak isto aj vedenia,pretoze len z chyb sa moze poucit, ci sa budeme stale tlapkat po pleci a klamat si aky sme dobri? Este len Messi a mnohi tu pritomny boli male deti, ked som fandil Barcelone a na druhom mieste LVP a fandit budem celkom isto aj nadalej,ale bez kritiky bedeme preslapovat na jednom mieste a mysliet si,aky som dobry.
je pravda,že i mě vadila ta negativní atmosféra na foru,ale už sem si s tím nějak naučil žít,že tohle máme prostě v nátuře.Pro mě je klub něco výjmečnýho.Barca je pojem ve světě a právě proto sme jim i začali fandit,přidejme krásné město pro život a je to kombinace dvou krásných věcí.
Jasne, cules = ovecky co fandia a tym drzia hubu a krok aj ked klub ide do zahuby. Presne to barto a jeho mafia potrebuje. Bandu hlupacikov co mu zozeru kazde slovo. Nieco podobne ako kotleby. Dakujem neprosim. Ja sa chcem pozerat na pekny futbal na vrcholovej urovni a nie boj o stred pola. To uz mozeme fandit rovno bilbau, na ktoreho uroven nas dostal saso valverde
Mili admini, Bruno predsa dostal dozivotny ban, ako to, ze si tu vytvara xy novych uctov ? Jeho prejav je tak priehladny a primitivny, ze by si mohol dat nick aj “svaty otec” a napriek tomu je hned kazdemu jasne o koho ide. Preco tolerujete toto individuum ? Mohli by ste pridat moznost - tlacidlo - na nahlasenie ? Tlacidlo “B” a vy hned mozete konat a toto stvorenie okamzite blokovat... ono ho to potom raz urcite prestane bavit vytvarat si nove ucty... alebo ako podmienku vytvorenia uctu na forcabarca ziadat mobilny token ? Tolko SIM mu nikde nepredaju. Dakujem za zvazenie admini
Ak by som videl na ihrisku 11 hracov ktori aj "polozia zivot" za barcelonu tak by som fandil. Ale polovicu tych lenivych slimakov treba najskor vyhodit
Byť culé znamená vždy a za každých okolností podporovať tento klub - od vedenia, cez trénera, hráčov...
S týmto rozhodne nesúhlasím. Podporovať neschopného prezidenta klubu, ktorý sa na post dostal samonomináciou po zdúchnutí Rosella do Londýna a neskôr sa vo voľbách zviezol na vlne eufórie z treble znamená mať klapky na očiach. Ak dokážeš rozoznať, že v klube je škodná, musíš to dať vedieť aj iným, ináč pomáhaš svojmu klubu do hrobu. Rosell aj Bartomeu prekročili hranice, lebo nemajú charakter na to, aby boli prospešnými prezidentami tohto klubu. Dúfam, že toto už v ďalších voľbách skončí a nastúpi človek, ktorý bude opakom posledných dvoch prezidentov. K tomu nám boh pomáhaj!
Podľa mňa má Barcelona najprísnejších fans na svete nejde len o to vyhrať ale je potrebné vyhrať správne po krásnej hre a ofenzívnej dokonalosti čo býva ale čoraz náročnejšie je neskutočne množstvo kvalitných hráčov a kvalitných trénerov a čím je viac peňazí vo futbale tým je to náročnejšie a to treba rešpektovať aj pri kritike na hráčov či klub preto treba fandiť a veriť že sa opäť staneme najlepším klubom na svete
Presne tak každý verí každú novú sezónu a potom príde realita a bac kefa na liverpoole kefa od bayernu .Správny fanúšik vie aj oceniť hráčov keď hrajú dobre ale keď hrajú zle už niekoľko rokov čo má správny cule furt len trepať že to nič to sa spraví prídu lepšie časy? Správny cule sa rozumie fotbalu v prvom rade a vyjadruje sa ku všetkému lenže momentálne to v klube dobre nieje to snad vidia aj podaktorí snilkovia na tomto fore Len tak mimochodom autor článku nech si predplatí noviny v katalánsku a nech číta denno denne ako sa vyjadrujú momentálne správny cule nech si dá tú námahu a nech sa pozrie pod diskusie ako tam velebia svoj klub.Nie na všetko sa treba pozerať cez ružové okuliare a potom príde totálny výbuch kefa 8:2 a mám byť stým spokojny.Taku hanbu väčšiu už spraviť pre klub ty hráči nemohli.Ten kto sa fotbalu aspoň trochu rozumie musí byť aj kritický nielen zohnúť hlavu a písať samé dobré veci len preto lebo sa to tu niekomu paci.
U mňa nie je culé ten kto svoj klub,hráčov,vedenie, alebo ľudí okolo klubu hanobí a uráža na verejnosti. Pred 2 rokmi som sedel na tribúne pri zápase nášho béčka s béčkom Valencie. Sedel som vedľa Abidala,Puyola,Krkiča ,Eta a ďalších z bývalých hráčov. Všetci sme boli zvedavý na Puiga,Oriola Busquetsa. Barcelončania týchto bývalých hráčov zbožňujú a správajú sa k nim s náležitou úctou.Nie vždy im všetko vyšlo ako hráčom a taktiež ako funkcionárom. ale v Barcolone sú to polobohovia. Nikto si nedovolí urážať ich na verejnosti ako sme svedkom urážok Abidala na tomto fóre.
Cielom autora bolo zrejme povzbudit cules v tychto futbalovo tazkych casoch. Beriem, ale teraz je situacia mizerna ako este nebola a preto zaujimam postoj kamennej tvare, kym mi nasi chlapci nedaju dovod o5 tesit sa z ich hry
S týmto rozhodne nesúhlasím. Podporovať neschopného prezidenta klubu, ktorý sa na post dostal samonomináciou po zdúchnutí Rosella do Londýna a neskôr sa vo voľbách zviezol na vlne eufórie z treble znamená mať klapky na očiach. Ak dokážeš rozoznať, že v klube je škodná, musíš to dať vedieť aj iným, ináč pomáhaš svojmu klubu do hrobu. Rosell aj Bartomeu prekročili hranice, lebo nemajú charakter na to, aby boli prospešnými prezidentami tohto klubu. Dúfam, že toto už v ďalších voľbách skončí a nastúpi človek, ktorý bude opakom posledných dvoch prezidentov. K tomu nám boh pomáhaj!