Nereaguj na neho. On je čistý primitív. Čistý. Takých som už v živote postretal súkromne, aj pracovne. Učebnicový sociopat. Chudák hľadá v príspevkoch dôvod konfliktu. Pritom je obsahovo úplne mimo. Tragikomický príklad nevychovaného zlého primitíva. Lúza.
tři komentáře v rychlém sledu, kterými chtěl bruníček vyvrátit, že není to, čím ho Teo trefně pojmenoval :D Běž si radši hrát ven bruníčku a neztrapňuj se tu zas jako obvykle
Nějak nevím, jak chce hrát s tím Griezem. On je nejlepší jako druhý útočník, kdy hraje lehce pod ním. To je post, kde nejvíc běhá Messi. Však se tam budou plést naprosto.
No bude velmi zaujimave sledovať ako to chce poskladať..Po lete tu máme až štyroch hráčov, ktorí sú typovo hráči, okolo ktorých to celé treba poskladať..a to Messi, Coutinho, Griezmann a Pjanič...lenže všetci nemôžu byť č. 10 a ak majú hrať niektorí z nich iný post tak to tiež nevie fungovať - ako sme to už vlastne mohli vidieť v minulých sezónach..takže za mňa minimálne jeden z nich musí preč..a to aj za predpokladu, že Messi odíde tiež..
Pjanič je hlavne CM alebo CDM... pravdepodobne odíde Coutinho, Griezmanna po roku asi nepredajú, to by si priznali chybu.
Messi ešte nemože odísť, klub by riskoval neúčasť v LM, snáď ešte 1-2 roky ostane kým sa prebuduje základ tímu... navyše v takejto situácii by nemal odchádzať ako zbabelec, hlavne keď je ešte aj kapitán - to by mu hlavne jeho hejteri dali "vyžrať".
Na azete som čítal, že Barcelona ponúkla PSG Griezmanna plus doplatok 60 miliónov. Keby to vyšlo, bol by to obchod storočia pre Barcu. Otázka ale je, či si novinári len nevymýšľajú. A keby to aj bola pravda, PSG nie sú takí hlúpi, aby spravili takúto výmenu.
Ja veľmi neverím tomu, že sa Griezmann zapracuje. Čím skôr sa predá, tým lepšie.
to by bola paráda ale tiež pochybujem že by na to PSG pristúpilo, najma po nedávnych vyjadreniach šejka - sám si tým škodí, lebo PSG bude mať povesť väzenia a mladí hráči sa tam budú báť prestúpiť alebo nebudú chcieť podpísať dlhodobú zmluvu...
Nejak extra netúžim už aby prišiel Neymar, ale bolo by to ovela lepšie ako Griezmann, ktorý nemá kde hrať... a čo sa týka veku - obaja sú cca rovnako starí čiže to je z tohto pohladu jedno.
Naozaj zvlastne: po rokoch príde nový tréner a ten povie, že stavať hráčov mimo ich pozície nie je dobre a on to tak robiť nebude, lebo to by bolo mrhanie ich potenciálom ?
Ako je vôbec možné, že sa toto vôbec riesi? Povedal by som, že toto musí byť jasné už minimálne 50 rokov.
Valverde bol ešte aj urazený že mu kúpili mladý talent so slušnými skúsenosťami ktorého chcela polka Európy a musel ho uprednostňovať pred jeho oblúbencom Rakitičom...
...a ešte zničil kariéru Malcomovi len preto lebo mu nekúpili jeho vysneného Williana v "ideálnom" veku :D
Za de Jonga jsem neskutečně rád, věřím, že další sezónu pod Koemanem si to bude neskutečně vodit. O Griezmannovi nejsem přesvědčený, ten je posraný cokoliv zkusit a nevěřím mu.
Tohle vyjádření vypadá skvěle, teď už jen Dembele a Coutinho a bude to super, teda trochu jsem zvedavy na Grizmanna, protože jeho ve 433 nikde furt nevidim a nedokazu si představit.
Kéžby Griezmann odešel. Prostě nenapadne mě hráč, který tady kdy víc, nepatřil, neseděl do party, ... tohle zkrátka takový omyl Abidala, že si ho měl vzít s sebou. Griezmann v zápasech nemá ani žádný drive, chuť něco udělat. Jediné nasazení co předvádí je sprint k naší bráně a dopředu se zase plíží jako lemra a akorát ostatním zavází. Nahraješ mu a hned ti to vrátí a zase běží někam do prdele se schovat.
Jenze se bojím ze on bude z těch který když odejde tak jako naposled proto o to vic fandím mladým aby na pozicích byli lepší jak on a on byl na střídačce pak jedina možnost odchodu ale zase pozor jaho plat ho tady v jeho věku bude drzet?
Marke7 . kedy si naposledy za 2 roky videl šprintovať niekoho z Barcelony dopredu ?? :D . kto prihrával smerom dopredu?? prihrávky šli vždy dozadu alebo krúžili okolo 16-ky ako na hádzanej. Mimo Messiho minimum prihrávok smerom dopredu. kráčajúci futbal a ťukanie lopty,to bola hra barcelony
Messi ešte nemože odísť, klub by riskoval neúčasť v LM, snáď ešte 1-2 roky ostane kým sa prebuduje základ tímu... navyše v takejto situácii by nemal odchádzať ako zbabelec, hlavne keď je ešte aj kapitán - to by mu hlavne jeho hejteri dali "vyžrať".
Ja veľmi neverím tomu, že sa Griezmann zapracuje. Čím skôr sa predá, tým lepšie.
Nejak extra netúžim už aby prišiel Neymar, ale bolo by to ovela lepšie ako Griezmann, ktorý nemá kde hrať... a čo sa týka veku - obaja sú cca rovnako starí čiže to je z tohto pohladu jedno.
Ako je vôbec možné, že sa toto vôbec riesi? Povedal by som, že toto musí byť jasné už minimálne 50 rokov.
toto by si mal saso valverde vytetovat na celo
...a ešte zničil kariéru Malcomovi len preto lebo mu nekúpili jeho vysneného Williana v "ideálnom" veku :D
Na začiatku videa https://www.youtube.com/...