Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-10-24 19:45:36
Po penalte mal Real prevahu? Tak ste mali asi zacat hrat, nie? Ci to vas nenapadlo?
2020-10-24 19:50:15
Mojko TY si v tomto zápase poškodil Barce viac ako Var, toľko nepresných prihrávok na nohu súperovi Som už dlho nevidel....
2020-10-24 19:51:59
Prehra v El Clásicu bolí o tom sa nemusí baviť. Ale dnešná prehra bolí s môjho pohľadu menej. Tím je v prestavbe. Budujeme nový tím s novými hráčmi a to chvíľku trvá. Plus je len začiatok sezónny a to je ten pravý čas na takéto zaváhania.

Dnes sa opäť ukázalo, že tím si prešiel zmenami všade len tam kde to najviac treba nie. Obrana je znova problém a myslím, že z duom Pique - Lenglet ako hlavými stopérmi by sme sa mali rozlúčiť a šancu by mal dostať Araujo. Je mladý, rýchly a presne toto Barcelona potrebuje.

Dnes oproti ostatným zápasom s Realom bolo vidno, že sme boli aktívny, rýchly a dokázali sme sa dostávať do šancí. Môže nás mrzieť, že sme nepremenili a tak to sa stáva. Nebolo to len obliehanie s minimom šancí.

Trošku by som mal výčitky k neskorým striedaniam a k tomu, že znova sme v situácii keď sme to potrebovali podržať tak sme tam poslali snáď 5 útočníkov a potom tam vznikalo množstvo šancí na brejk s ktorého aj dali gól. Je to skôr kontraproduktívne. Ako dnes tak aj pred týždňom proti Getafe.

A čo sa týka Braitwaita ja by som mu šancu hrať v základe dal. Ukazuje sa, že na tom hrote vie loptu podržať, zakryť a je nebezpečný. Myslím si , že oveľa väčší prínos než je momentálne Griezmann.

Sme len na začiatku cesty. Takže to bude chvíľu trvať. Prehry budú ale radšej prehať po atraktívnom výkone ako po statickom a bezmyšlienkovitom. Progres tam je.
2020-10-24 22:29:35
Len nech on prosím nerozpráva kto koho pokazil .. nech si pekne sadne na lavičku a tam nech sedí a nastúpi maximálne v 90tej minúte :)