Griezman zahodil 100% gól takto istotu nikdy nenaberie. Dnes aj Fati trochu sebčí mohol 2x nahrať Leovi do čistej šanci. Som veľmi rád že Leo dokázal že urobiť 3 hráčov stále nie je problém. Nedávno sa to tu preberalo.
Mne stačilo včera vidieť výsledok Šachtar - Gladbach 0:6 a mal som dosť aká je ta LM kolísavá a nevyspitateľná. Šachtar vyhrá na Reale a doma dostane 6 kúskov.
Ako celkovo ja gladbach sledujem dlho a som prekvapený ako parádne sa zdvihli po novým trénerom a vôbec by som ich v tej skupine nepodceňoval a neodpisoval na postup ďalej, možno a bol by som veľmi rád keby na úkor realu
Jedno sa ale potvrdzuje: Pjanič a Busquets nemôžu hrať spolu na pivotoch. Záloha je potom strašne hypomobilná. Ale nie je možné žeby nás Kyjev doma tlačil.
35 minut a barcelona je uz 20 minut v satni a serie na zachaodoch toto sa neda pozerat take diery v priestore ktore dava barcelona silne muzstvo ako liverpool alebo bayern ich roztha na kusy 5 golov ako nic
No neviem, Pedri mi prišiel nezáživný. Dembelé mal fajné výpady. Už prišiel na to, že netreba veľa fintičiek, stačí to nakopnúť a bežať. Fati sa snaží fintičky a skoro vôbec už nemá výpady ako kedysi, no dal pekný center. Ja by som teda tým dvom prispel. A tiež ter Stegenovi. Messi ma, naopak, rozčuľuje s tými stereotypnými rohmi na brankára a stálym kazením priamych kopov, no asi si nikto netrúfne mu to povedať, lebo upadnúť do nemilosti Messiho pri existencii názorov, že Messi je Barcelona, znamená upadnúť do nemilosti Barcelony, čo nie je sranda, najmä, keď človek hrá za Barcelonu, o čom by asi Puig mohol rozprávať.
Nie to bola narážka na to že raz prišiel s igelitkou na zápas a druhý krát si musel volať taxík po zápase aby sa vôbec dostal domov :)
Včera mu nešlo i keď mohol dať gól. K tým tvojim hodnoteniam asi toľko že Dembélé odohral včera slušný zápas a Fati podľa mňa tiež. Okrem toho centra mohol mať aj asistenciu napríklad na Messiho čo pekne posúval do 16 alebo tiež to krásne sólo z krídla čo mu brankár vyrazil nohou k bližšej žrdi. Marc sa vrátil ešte lepší ako odišiel, ten by mal nosiť aj pásku podľa mňa :)
Messi včera naozaj nehral dobre, ale ten priamy kop bol fantastický len ho brankár krásne vyrazil. Puig má čas i keď by som ho rád videl na ihrisku, ale keď ho nestavia tretí tréner v rade tak hádam k tomu bude mať pádny dôvod.
Tretí tréner v rade? Ťažko, Setién ho stavial, keď už nevedel kam z konopí, akurát stavil na istotu proti Bayernu a schytal brutálnu prehru. 1. polčas som nevidel, tak si možno pozriem zostrih. Hej, Stegen by mohol nosiť pásku, ale to by asi schytal nemilosť Messilony.
A aký si zaslúži ten čo hrali pod Valverdem alebo Setiénom? Pochopte nikdy sa nebude hrať futbal taký ako kedysi pretože tá zlatá generácia ktorá ten futbal tvorila už je dávno preč
Abs nevravím, že majú vymatávať každý jeden roh, ale Akože toto čo dnes hrajú si myslíš, že je hodné pochvali? Každý stojí a čaká...hráme proti ukrajinskemu dorastu
MATS na necem jede to neni mozne ty jeho reflexy. Messi muze podekovat Bartovi ze ho nepustil. Tohle kdyby predvadel v Anglii tak si ten konec kariery dojebe jeste vic.
Ten útok je hrozně zmatený mi přijde. Všichni 4 si často mění pozice, chvílemi vůbec není pravý křídlo nebo hrot. Pedri v jeden moment dával slepě pod sebe na penaltu kde měl být hrot nebo někdo z druhé vlny, ale celý vápno bylo prázdný.
ako tak citam, tak skm rad, ze mi v 8.minute spadol net a nabehol az v 38. minute, lebo ja som videl len super futbal ? medzi tym to bola asi tragedia ako tak citam
No dúfam že dnes nevyhráme len o penaltu aj keď s tým čo hrajeme...a proti tímu ktorého hráč najvzdialenejší od bránky hraje od nej najviac tak na 25 metrov, tak ťažko :(
Nehrajem zle, alespon mame konecne strely na branu. Kdyby Griezman nebyl tupe hovado tak je to lepsi. Sam bych nevedel jak hrat proti tymu co ma 9 hracu v sestnactce.
To je uz zvyk nadavat? Akoze nasi to tlacia dopredu. Neseru sa s loptou. Makaju. Aj ten ptre mnohych nehybny Pjanic. Co chcete? Ci len dostavat pluska od zvysku frflacov, co nie su spokojní, lebo Messimu nejde ako dakedy a hned je vsetko preto zle? Dest vyborne, Pedri je vsade. Boli sance. Mali sme tlak. Su nezohrani a to je jasne vsak ten team je v prestavbe preboha. Chyba Coutinho. Dembele nie. Trincao by hore mohol ist. Kyjev nas tlacil? Oni boli vzdy behavy a fyzicky silny team. Ale inak co? jedna velka sanca z centru. Bavi ma to pozerat a hlavne nasi stracaju loptu, lebo sa snazia hrat dopredu a riskantnejsie. Ked sme 3 roky hrali do zadu a do sirky a polcas nam trvalo k 16 prist, tak sa tu pisalo, ze radsej nech stratia aj loptu, ale nech sa hra ofenzivne a dopredu a nie len vracanie lopty. Ked sa hra tak, tak je zle. Podla mna je velky vplyv na hru citit z nezohranosti este. Ale potencial tam je velky a urcite ma po dlhej dobe ten futbal aj bavi.
ako ja viem, že sa tu na ňho nadávalo, bol som medzi nimi aj ja, ale poslednú dobu hraje stokrát lepšie jak Busquets. Pjanič by takú sezónu max. dve mohol byť platný, Busquets už mal dávno ísť
Na tento zápas asi bude lepšie čo najrýchlejšie zabudnúť čo sa týka psychiky hráčov. Bol to zápas bramkárov a klobúk dole pred Dynamom, hrali odvážne. Ešte že Gerard tam dal hlavičku.
Hanba, tragédia atď. FC Barcelona v plnej sile proti Dynamo Kyjev B 2:1. Barca jeden z penalty, Kyjev 2 loženky nepremenil, MOTM opäť Mats. Viac netreba ani písať, radšej čím skôr zabudnúť!!!
aby nas brankar zachranoval proti b-cku dynama kyjev doma. tak to je hruza.
nasa obrana horela tolko krat ako papier. co to bude ked nastupime proti silnemu timu?
Katastrofálna hra z našej strany nato sa nedá pozerať taký oslabený Kyjev a mi ho jednoznačne nevieme poraziť jedným slovom hamba a tutovky premieňať človeku je do plaču Visca el Barca!
Takto toto bol menší grc... Čakal som, že ich roztrháme, ale je vidieť, že mužstvo sa trápi. Čím ďalej, tým horšie, zo začiatku sezóny aspoň behali, makali, teraz je to zase taký peší futbal až na pár zábleskov...
Velka hanba...a hlavne Messi, on ma neskutocne v r... a trpi cele muzstvo...Nasadenie absolutne ziadne. Mam taky pocit ze klucom k odrazeniu sa od dna tychto vykonov je odchod Messiho..
Fakt čo máte všetci stým Messim. Však v každom zápase najaktívnejší smerom dopredu. Dnes mu chýbalo šťastie mohol dať v pohode hattrick. Ale tu sa už zvyklo nakladá aj bezdôvodne
Pozrite si statistiky kolko Messi stratil lopt...a v poslednych zapasoch z toho bolo dost nebezpecnych brejkov...Dalsia vec je presing, ked vsetci zacnu presovat a jeden sa na to vykasle tak nieje sanca aby bol presing uspecny...Napriklad v Bayerne som si nevsimol hraca ktory by si dovolil nepripojit sa k presingu...Ja som velky fanusik Messiho ale objektivne myslim ze je pre nas uz vacsie minus jak plus...
Zbytočne tu všetci budete písať to alebo hento kritizovať hrať sa na múdrych nádherný futbal, veľa gólov atď už dávno skončilo, teraz je len podstatné ci mame body z toho zápasu a koľko a dúfat fandiť aby sme bojovali vždy medzi špičkou. Zabudnite ze tak skoro ak raz sa vráti to čo bolo a Barca bude takou akú sme ju poznali... Všetko sa mení a tak isto aj šport celkovo a už nesú také rozdieli medzi mužstvami ako kedysi, každý dokáže zahrať s každým vyrovnaný zápas
Ten Marc dnes opäť skvelý. Som strašne rád za jeho návrat. Inak ten výkon skutočne slabý. Na začiatku keď sme mali tam tých pár šancí, ktoré sme ako inak nepremenili som si aj myslel, že tento zápas môžeme vyhrať o 3-4 góly, ale náš ďalší výkon v zápase to bolo už potom fakt slabé. S takouto hrou ak budeme pokračovať tak sa len veľmi pomaly budeme Realu približovať a znižovať stratu...
Z tohto futbalu boleli oči, Barca je stále na dne a ak sa nič nezmení dopadne ešte horšie ako minulý rok. Hráči vôbec nevedia ako by mali hrať a neviem či to vie aj tréner. Všade sú neskoro, sú pomalí a bohužiaľ aj Messi je už len slabý tieň Messiho z minulej sezóny. Špičkové európske kluby sú pre nás už nedostihnuteľné a futbal v našom podaní je jedna úbohosť . My ani nevieme ako sa má útočiť a už vôbec nie brániť . My hráme také prispaté kopanie do lopty smerom do strán a dozadu. Mám veľké obavy či sa naša hra v dohľadnej budúcnosti zmení. A to som sa na túto sezónu tešil,že snáď to bude tentoraz už lepšie. Som z tohto výkonu veľmi sklamaný. Je to naozaj smutné,že Barca takto hlboko klesla.
S tímhle hnusem Koeman potáhne už po vánocích. To je bylo naprosto otřesný. Ale naprosto prvních 15 minut a pak jak na tréninku. Uplně odchozený bez zájmu. Ještě proti Bčku Dynama který bez problému mohlo vyhrát nebít neuvěřitelného Matse. Jako na tenhle hnus se koukat to je fakt unikát. Ale opět tahle sezona doufám bude sloužit k sehraní mladíku a zapracování. Od nové sezony s novým vedením i trenérem .
Fandim Barcelone 25 let ....minimalne jednou za sezonu Barcelonu navštivim ... naposled Barca vs Sevilla 4:0 .... ted už to realně nevidim .... vzdy vidim jen pozitivni veci ... "ale posledni deni v klubu mi nedají moc spát" .... co se týče přístupu messiho, třeba dnes na konci zápasu ... ten člověk působí znechuceně .... nedivim se, funguje v klubu který byl na vrcholu xx let a on ho táhl .... ale ted to tak neni tak musí změnit přístup i no .... ale nikdo z nas do toho nevidi .....ale k dnešnímu zápasu, asi vyšlo jednáni o snížení platu dobřee .... dnešní výkon byl hodný párku a pivu ze špatně roztopené udírny tak doufám ze to bylo v dohodě .... doufejme v lepší budoucnost Barcelony...
Včera mu nešlo i keď mohol dať gól. K tým tvojim hodnoteniam asi toľko že Dembélé odohral včera slušný zápas a Fati podľa mňa tiež. Okrem toho centra mohol mať aj asistenciu napríklad na Messiho čo pekne posúval do 16 alebo tiež to krásne sólo z krídla čo mu brankár vyrazil nohou k bližšej žrdi. Marc sa vrátil ešte lepší ako odišiel, ten by mal nosiť aj pásku podľa mňa :)
Messi včera naozaj nehral dobre, ale ten priamy kop bol fantastický len ho brankár krásne vyrazil. Puig má čas i keď by som ho rád videl na ihrisku, ale keď ho nestavia tretí tréner v rade tak hádam k tomu bude mať pádny dôvod.
nasa obrana horela tolko krat ako papier. co to bude ked nastupime proti silnemu timu?